Diskusia k téme Licenčné výberové konania
más pravdu hrajú niečo iné... Šláger nikdy nebol regionálne rádio ale hudobné rádio. Zase tu pletie niekto hrušky s jablkami. Keď chcem spravy pustím si RTVS-Slovensko lebo za to platím ak chcem muziku tak ŠLÁGER /tam každý mesiac prispievam/alebo v CZ Dechovku ani by som nechcel, aby tam dávali správy a ostatné p......y. WOW nech vysiela čo chce... nepočúvam lebo od kedy vznikli sa len chvália, furt niečo menia a stále to skúšajú. Držím in palce ako aj ďalším rádiám len nie skupine JAaTy a podobným... berú všetky financie od štátu čo mohli rozdeliť do regiónov, ale to je o inom.
Ja by som bol rád ,keby Šláger v Žiline vysielal. Som za rôznorodosť a také veci, ako hrajú Šláger , v éteri nehrá nik. Okrem rockových rádií a Vlna,Best, tu niet ničoho iného a ostatný hrajú v podstate to isté .
Keby šli aspoň na satelit. Trenčín a dubnica mali vždy super rádiá,ale taká Dúha, ktorá v Žiline bola, nesiahala ani po päty radiu D.C.A.
Slager to neni radio to je len prehravac MP3 ,vysielace mali radsej prenechat radiu wow ,
A Šláger vs región to vôbec šak tam len ludovki celý deň a moderátor nič pokial by chcel niaku počuvanosť tak nech si dajú niake to info z regijonu
Šak ano len že šláger ma inak debilno ten vysielač na 5 poschodovom paneláku a ten panelák ako keby bol 4 poschodoví lebo je tak nízko stavani a oni sprostý tam dajú vysielač šak to ako keby vysielali do zeme a s tým vysielačom valia na sever trenčianských tepliciach už dosach není ale zas na sever to ide ďalej
Však v Dubnici má vysielač Šláger Rádio, i keď si uvedomujem, že to nemusí byť srdcovka každého a takisto sa v tom rádiu veľa o regione nedozvieš ale možnosť by to bola
ja bývam tiež v Dubnici a tiež nechápem prečo sem rádia nechcú dávať vysielače keď Dubnicu je vidieť zo západu juhu zo severu a je tu veľa ludí a nič také nezavadzia nechápem to a v dubnici by som hneť privítal regijonálne ráadio z dobrým signálom
Určite nechodil do školy na slovenčinu, inak by tak nepísal, ale to platí pre všetkých, ja som na ten predmet chodil.
podľa Teba, nie tebe, Źilinou nie žilinou nič Ti nehovorí ako písať, slovenčina, zachráň sa.
To ako podľa tebe je pokrytie ked ani 5 km za žilinou to už nehrá to je na smiech to aj rebeca a frontinus majú kvalitnejšie pokrytie ja som myslel aspoň jeden výkonný ženevský vysielač !
Už vidím, ako super bude hrať AR zo 100,3 TN pri 500w v IL okrese. Presne ako aj BEST FM. Zas jedine len v aute a kdesi vonku. A na PB 95,1 môžem rovno zabudnúť, to sem nedoletí a ešte to bude aj rušené 95,1 ČRO. V TN kopec rádií a prídete do DCA, či IL a tam s kvalitným signálom len okruhy SRO, celoplošné rádia ako FUN, a 1 regionálny Šláger.
a hlkavne nedodrbat to tak, aby musela byt vypnuta Cadca 91.8...tak ako to Rada dodrbala pri Exprese, ze velkodusne ponecha 95.4 vymenou za 107.5 a tak Rada podporila vedome dominanciu Expresu, kedze 95.4 ma vyuzitie minimalne a udajne je uz zo zoznamu freq.vyskrtnuta.....v CA sa tazko koordinuje, takze Rada by to mala mat na pamati
Prijal by som _FM alebo Rockova republika, ale vyhrá to zrejme Vlna
Osobne by mi tam vyhovovala Vlna alebo Best, samozrejme by mali vrátiť frekvencie, ktoré v oblasti mali a boli by potom duplicitné, nie ako keď Expres "bojoval" o Javorinu(90.8) a nebol ochotný vrátiť ani frekvenciu v Novom Meste nad Váhom.
pre JA ako ze nemaju v regione pokrytie , maju Zilinu a Pov. Bystricu.
keďže som od PU, tak by som tu prijal na 94,5 _BEST FM, alebo ONE RETRO
Tak ak to má byť objektívne tak 94,5 by malo získať Best FM v tomto regione nemajú vôbec pokrytie a bolo by to správne poskytnúť to im nakoľko ostatný majú svoje vysielače v blízkom okolí a tak by sa to navzájom krížilo !
Tak aspoň do Dubnice, keby sa niečo koordinovalo. Vďaka blízkosti ďalších miest by to bol záber na desaťtisíce ľudí. Dubnica, Nová Dubnica, Nemšová, Ilava, 25 000 + 12 000 + 6 000 + 5 500 + ďalších pár tisíc z okolitých dedín od Horného Sŕnia cez Bolešov až po Pruské, dajme tomu 6000, vydá takmer 55 000 približne. A to už neznie zle, keby niekto dal 200 – 300 wattow do mesta niekde na výškovú budovu a mal by záber na 55 tisíc. A Dubnicu je aj pekne vidieť, či od juhu, západu alebo severu.
Po Dobrom rádiu príde čo. Hluché rádiá nemám rád.
po valaloch sa nekoordinuje ! koordinuje sa len vo veľkomestách a metropolách !
Uchádzači mali podávať svoje žiadosti najneskôr do 7.10.2015, mali by sme už teda poznať žiadateľov o voľné rozhlasové frekvencie.
Už by niekto niečo mohol skoordinovať aj v Dubnici alebo v Ilave, stále sa koordinuje v PB, TN, NM, a v DCA a v IL nič.
Tu mi to vadí najmenej lebo ti miestny vysielač nezgumuje stanicu, ktorú už nemôžeš počúvať. Zo Suchej hory ti ostali na dx príjem 104 a 106 FM :) Tie ladím v dobrej kvalite v okolí Slavína. No ako dobré úlovky tam chytíš napr. Modrý kameň.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň