Diskusia k téme Licenčné výberové konania
a ty pri vzdialenom prijme jednej a tej istej stanice, z povedzme styroch, piatich frekvencii, volis ten najblizsi vysielac? :-) narazal som nie na to, ze sa nebude dat prijimat ina stanica, ale ze nebudem vediet dokazat na beznom prijimaci rozlisit, ci sa jedna o prijem z devinskej alebo z kremnice...
Ved to bude identicka stanica. To by ti malo ísť aj nadalej.
hmm 97,6 Devinska 100W.... to sa zas tesim ze nebude fungovat prijem zo suchej hory v dubravke.. ved naco.. koordinatorov nejaki DXeri nezaujimaju..
Na túto frekvenciu čakám už dlho kím ju niekto skoordinuje je super!
Zmysel má ja PB ale aj Devínska, lebo vo firmách a v domácnostiach nula bodov.
Jasné, sorry, sekol som sa. (asi sa mi to splietlo s Jemnými, alebo E2-kou - neviem, prečo som bol v tom, že majú vo frekvenčnej sieti aj Veľkú Javorinu...) Potom ten NM a TN majú, samozrejme, zmysel.
Kde má Antena Rock na Javorine frekvenciu?
Škoda, že ani do jesenného lic. konania nestihla Rocková dokončiť koordináciu frekvencie pre Kubín. Ide to zjavne veľmi pomaly, keď kedysi Lengyel v rozhovore tu uviedol, že majú v koordinácii pomerne veľa frekvencií, ale do výberka sa teraz dostala len jedna (TS). Ale aspoň je tam ten Tvrdošín (aj keď je jasné, že pre dolnú Oravu je s jej skoordinovanými parametrami daná frekvencia absolútne nepoužiteľná).
GES Slovakia to koordinovalo pre Anténu Rock? Nechápem totiž celkom, na čo by im bolo toľko duplicít (v BA a NM už vysielajú, a v TN majú z Javoriny imho tiež celkom dobrý presah), naproti tomu majú mnoho bielych miest, kde ich nechytiť (takmer) vôbec (napr. aj taký DK, preto ma na jar prekvapilo, že rockerov hľadali aj v našom meste).
V súvislosti s Best FM tu raz ktosi spomínal, že tiež má info, že majú rozpracovaných veľa koordinácií. A v jesennom konaní akosi nič. Aj keď - ak sa má z nich postupne stať len akási druhá Vlna, tak to sa ani nemusia unúvať. :/
To je sice pravda, ale aj Zvolen 98.1 na papieri koordinovalo Retro a nakoniec poziadalo a dostalo Radio Rock. Takze kludne to stale moze dopadnut "iba rock" ;-)
Po tomto rádiu nebude naozaj nič, už nevysiela nadobro. Bude tam ticho a to nemám rád.
A frekvencie po radiu Elan nic? Ved je jasne ze z toho projektu nic nebude.
Ee, Radio Rock s.r.o. je firma zastupujuca Radio One Retro :)
Vsimli ste si,ze cele vyberove konanie patri rockovym radiam?
Pripada mi uplny nezmysel robit vyberove konania na frekvencie ktore si radia skoordinuju same . To je len Slovenska rarita a samozrejme ryza pre RVR. Nech prideluju frekvencie priebezne tak ako vsade v Europe . To nase zlate Slovensko.
Tak Rocková Republika má k nám namierené, zaujímavé spestrenie éteru v mojej oblasti
C.S.M. Group je čo? No idem zamestnať uja googla
Dúfal som, že po Dobrom rádiu bude mať niekto o tieto 2 frekvencie záujem, ale nikto.Nikto sa naozaj nenájde tomu neverím.
ako keby ste nevedeli ze od radii to nezalezi... Takto to dopada ked koordinacie riesi len jedna osoba na RU. Slovensky priemer = 2 roky
Myslel som, že v hre bude aj Best FM.
Zase nic moc.Ved hovorili zastupcovia radii,ze na Jesen bude kopu frekvencii a zase nic.Toto je malo na rychle expandovanie stanic.Tu malo byt aspon 20 frekvencii :-( :-(
Dobrý deň,
ROZHLASOVÉ VYSIELANIE – Jeseň VK 2015
LOKALITA FREKVENCIA [MHz] KOORDINOVAL VÝKON [W] Poznámky
Bratislava Devínska 97,6 GES Slovakia, s.r.o. 100
Brezno 98,5 RADIO ROCK, s.r.o. 200
Nové Mesto nad Váhom 92,4 GES Slovakia, s.r.o. 250
Považská Bystrica 95,1 GES Slovakia, s.r.o. 250
Ružomberok 92,4 RADIO ROCK, s.r.o. 500
Trenčín 100,3 GES Slovakia, s.r.o. 500
Tvrdošín 98,5 C.S.M. group s.r.o. 500
S pozdravom
Ing. Roman Vavro, tlačový hovorca
Úrad pre reguláciu elektronických
komunikácií a poštových služieb
Továrenská 7, P.O.BOX 40, 828 55 Bratislava 24
Slovenská republika
a mali by sme poznať prvých koordinátorov frekvencií pre jesenné výberové konanie.
Podľa toho, kto si ich koordinoval (viď zoznam tu: https://www.radia.sk/spravy/3137_v-jesennom-vybero… ) by pri nepísanom pravidle pridelenia danej frekvencie svojmu koordinátorovi malo byť v podstate takmer jedno, kto sa o ne uchádza.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň