Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Pozrite, nasli sposob a hlavne financie, ako sa da vytvorit akože radio,.. roma vysiela,.. ked sa pozriete na ich pocuvanost,... tak je to smiesne,.. dokonca neviem ci som nevidel aj nejake bilboardy. podobne je na tom aj dalsie radio s ich portfolia,..ktore tazi zo znamej znacky,.. trh je vsak otvoreny a cestu ako si spravit radio a najst investora mohol hocikto. Podla mna vsak radio roma problem tejto mensiny nevyriesi,... je to len dalsie sposob ako vybrat verejne zdroje. cas ukaze,.. ci to pojde, alebo to strelia niekomu silnemu ako celok :)
Ale radio ROMA uz predsa cez net vysiela viac ako 1 rok. Tak co tu riesite
tak podme vsetky projekty "testovat" cez net a az potom davat licencie. ved kolko je tu samohrajok alebo projektov ktore len blokuju dlhe roky frekvencie ci nezacnu vysielat vobec?
Podobné projekty by mali byť určitý čas "testované" cez net a až potom púšťané na terestriál. Každý Ríman má smartfón a tí, ktorých nejaké to ich vysielanie bude aj zaujímať, žijú zväčša usporiadanejším spôsobom. Pre nich by dnes prístup na net nemal byť väčší problém. Nateraz to vidím ako plytvanie frekvencií a tiež verejných zdrojov. Mohli im za ne radšej nakúpiť lopaty a objednať kontajnery na ten bordel, ktorý okolo seba majú :))
7.6. ale sú 3 rádiá. Najradšej Sky, alebo One, ale dostane to Roma čomu rád nebudem.Uvidíme.
Začiatkom budúceho týždňa? Tak to je super :) Hlavne nech to dostane SKY Rádio a budem spokojný. Počúval som ich cez net a veľmi sa mi ich program a playlist páči. Dosť mi pripomína práve playlist nejaké anglické rádio. Zahrali aj také novinky, ktoré iné rádia u nás ešte nehrajú. Držím im palce.
Začiatkom budúceho týždňa mám pocit, že po dodaní všetkých podkladov Sky Rádia mu aj bude pridelená.
Nevie niekto z Vás, kedy chce RVR udeliť Košickú frekvenciu 97,7? Bude to až na jeseň, alebo skôr?
Kvoty musia plnit vsetky radia lebo to potom nema ten zakon ucinok.
Netreba hneď šíriť poplach, ale čítať pozorne.
Chcú urobiť tak, že už nebude musieť byť v hodine reklama vysielaná maximálne 12 minút... Takže na TV Hnoj pôjde 59 minút reklama a 1 minútu film / relácia... Dovi dopo dopi
Jedno, alebo druhé, vyjde Roma, to nechcem.100 percent, že One a Sky budú lepšie.Uvidíme.
Ale na Liptove by kľudne mohla byť skoordinovavná 105,5. Hoci aj pre Malinô Brdo, 2 kW. Mohlo by sa toho chytiť Best FM, ktoré má na Liptove riadnu dieru v pokrytí.
Podstate mna zaujmalo že kto dostane frekvenciu v Prievidzi a v Košiciach v Prievidzi sa mi to vlastne splnilo co som si myslel One si zasluzi frekveciu v Košiciach.
Radio Rebeca a Radio Roma su rovnaky majitelia. A priorita je teraz radio Roma, lebo na tento projekt dostali dotaciu z uradu vlady od Fica.
neviete niekto, že prečo o 99.4 BB nežiadalo Rádio Rebeca ? ! veď by signálom zasahli veľké územie (metropola stred. Slovenska BB, Zvolen a ich okolie) = nárast nových poslucháčov + nových rekl. partnerov
Nové projekty nech si najprv sami skoordinujú frekvenciu ak naozaj majú záujem vysielať nemá logiku prideliť hneď 3 frekvencie keď s prevádzkou vysielača nemá tento projekt žiadnu skúsenosť a nevie či vôbec si na seba zarobí.
Na rozdiel od rádia PRESOV ktoré má moderované vysielanie s odlišným no zaujímavým obsahom narozdiel od iných. Mali by radšej podporiť Presov nakoľko môže vzniknúť ozaj východoslovenské rádio.
Nemyslisim si ze to pridelia podla R ,logicky to vychadza na PO + KE pre ROMA tie dve frekvencie by mali spolupracovat nakolko etnika radia ROMA je skor v KE a PO ako v BB.
Dúfam,že pridelia frekvencie tak ako R napísal.Bolo by to najrozumnejšie rozdelenie.
Napíš aké rádio kam a nemusím sledovať RVR vysielanie. Zahraj sa na veštca, napíš.
Ja si myslím, že:
99,4 BB - pridelia Rome
97,7 KE - pridelia Prešovu (Sky)
97,2 PO - pridelia One
Lebo pochybujem, že Roma ako nový projekt pustia hneď na 3 frekvencie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň