Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Dúfam, že túto frekvenciu šport nedostane. Bude mi to pripadať ako rádio košice,tiež nevedia kedy dosť, nestačí jedna fm musia mať milion?Teraz mi napíš či nemám pravdu. Len Košice a šport dookola.
Takže RR BA 90.1 bude mať vysielač v Istrocheme na komíne. To znamená, že asi budu chcieť kvalitne dokryt Racu a vypadok von s BA na Pezinok a asi aj okolie okolo Nového Mesta a okolia.Nehovorim, ze 92.6 hra zle po BA, dokonca hra aj v Dunajskej Strede, či okolí Galanty v aute, ale slabé tunery majú vždy problém s nizkovykonnymi vysielačmi.Takze bude táto časť dokryta lepším prijmom hlavne pre slabšie rádia.
88.2 Nitra by malo dostať WOW-ko, keby im to boli pridelili pred rokom a pol už by tam dávno vysielali a nie dali to nieakému neperspektivnému projektu čo len blokoval frkvencie. WOW by tak malo uzavretý okruh hornonitrianskeho rádia vrátane Nitry.
No nepísané pravidlo je a malo by to byť závazné pre ostatné rádiá, že kto si frekvenciu skoordinuje, tak ten by ju mal dostať a žiadne iné rádio by sa mu tam nemalo pchať.Nie som si istý, kto teda koordinoval 88,2.Že vraj to FM plus.
Pokial ma pamäť neklame tak WOW uz par krat ziadalo o NR a doteraz mu nebola v ziadnom konaní pridelena...preto sa WOW rozhodlo pre samostatnu koordinaciu a nakolko im jedna koordinacia neprešla tak na TU je dalsia frekvencia....osobne vsak ocakavam, ze o predmetnu frekvenciu bude najvacsi boj....
To snáď žartuješ, že Wow.Ja už čakám , že konečne aj tu v Nitre bude Best počúvateľný aj na šumítko, lebo počúvať súčastné zachytiteľné stanice je za trest.Ešte že mám prehrávač.
NR 88.2FM by mohlo ziskat Radi86o Wow
zoznam koordinátorov máme v dnes aktualizovanom článku zo soboty - https://www.radia.sk/spravy/3027_rvr-vyhlasila-jar…
A kde si sa to dočítal ? Ja som nič nenašiel.
Prave som sa docital ze naozaj o 93,1 sa zaujima radio Sport,a Bratislavsku 90,1 Rockova republika.Este uvidime aky zaujemci budu bojovat o frekvencie radia Plus FM.
Naozaj chce Kosicku 93,1 radio Sport?Potom asi 103,2 vratia.
Tipnem si, že o BB frekvenciu 99.4 sa bude uchádzať aj Rocková republika. ;-)
asi ano, ale CA 107.5 uz bola davnejsie v dokryvacej GE sade.
90.1 nebola zle koordinovana na Kamzik. Frekvencia 90.1 bola len pozicana z vysielaca Sucha hora, kym tam nevysielala. Potom na nej spustili S1.
Keby chceli tak už dávno by našli miestne frekvencie pre dokrytie hluchých miest rádia _FM. V posledných rokoch riešia hlavne dokrytie DVB-T svojim muxom. Rozvysielali iba dávno pridelené frekvencie,kde už hrozilo pomaly ich odobratie. Mali by sa opätovne začať venovať aj rozhlasu.
@LuboTS ja si to tiež myslím že nejaky boj nebude no ale kto vie nechajme sa prekvapiť, @ivan ono oni začínajú ako metropolitne radio ale ja si myslim ze po case budu chciet expandovať aj do inych miest a nahradiť Vivu takže uvidime no
aky ma zmysel, aby metropolitne radio expandovalo do dalsich miest slovenska? bud su naozaj metropolitne radio a zapracuju na poriadnom pokryti BA, alebo je to len akoze metropolitne radio a potom je to uz ina pesnicka
Myslím že drvivú väčšinu frekvencií si niekto koordinoval, preto nejaký boj o frekvencie asi nebude. A tým pádom ani netreba očakávať že sa o tú "Vašu" frekvenciu bude hlásiť rádio, ktoré si želáte
ja si myslim ze o niektore frekvecie by sa mohla zaujimat aj Viva Metropol
Rozmýšľam , že napíšem do RTVS či sa nemienia uchádzať o Nitru.Roky sa tam nedá chytať _FM.
Ešte jeden priklad je Radio Sity 96.0 a hned vedľa je Radio Burgenland 96.2 a Radio Niederösterreich 95.8 a niesu takisto žiadne problémy s prijmom.Preto nevidím problém s 90.1 v BA.
Isla chvilu z Kamzika 100kw pre zlu koordinaciu GE84. Bratislava ma vdaka tomu o jednu silnu frekvenciu menej ako Vieden. Teraz pojde s 30w co je samozrejme neporovnatelne. Uz teraz mas radio 7 na 103,6 z Polusu a na 103,8 ide v pohode FM4 z Viedne.
ale ako mohli dať do Bratislavy 90.1 keď niekedy na nej vysielalo CD International a museli ju vypnúť lebo rušilo Ö2 Radio Wien 89.9 a teraz vlastne na obyčajných prijímačoch táto 90.1 znemožní v Bratislave príjem Ö2 Radio Wien 89.9
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň