Diskusia k téme Rádiá v podnikoch
Vacsinou maju rock (ked este bola ar tak ju mali stale), ale minule mali e2
Volakedy mali vkuse expres, teraz striedaju vlnu a e2 a niekedy pustia expres a melody
Ja minule idem po meste a z nejakej kaviarne či čo to je počujem nemecké rádio. Zrovna jedno z tých, čo počúvam aj ja :))) tak nie som jediná v tejto republike, čo počúva Nemcov:))
Predajna Mäsiarstva v Presove na Sekcove Radio Kosice 90,4
V Presove športová predajňa Deca... Expres,benzínka O.. Rádio Kosice
To aj ja som si všimol, že väčšinou majú naladené tie štyri rádiá. No ja kebyže žijem v Bratislave, tak určite počúvam Vivu a tie tri vôbec.
Je trend skôr púštania streamov net rádii bez otravných reklám a kecov.. ak ide niekde ešte rádio tak Vlna, E2 ,Fun a Viva.
Vcera v presove-solivarii 2x radio Expres,v kaviarni Best FM.Kosice na tahanovciach-Kiss radio,radio Kosice a Expres.
Stačí zavolať a nahlásiť situácie z tých miest, ešte i možnosť odmeny za to tuším je...
V poriadku, nebudem sa sporiť. Ak s tým máte reálnu skúsenosť, že RK bežne počuť aj inde ako v Košiciach a okolí, zrejme na tom niečo bude.
Dopravný servis majú na veľmi dobrej úrovni, ale opäť som pri ňom zachytila najmä info z KE a okolia, čo mi napr. ako vodičke v okolí Poprad - Kežmarok - St. Ľubovňa veľmi nepomôže.
Na druhej strane je to za mňa obsahovo trocha nudné rádio s prejavom moderátorov kopirujúcim štýl Rádia Slovensko. Informačne pomerne O. K., ale keď si ho naladím ráno, chýba mi tam aspoň občasný moment zábavy. A to som vekovo zrejme gro ich cieľovky (najproduktívnejší vek :)
Škoda čias Kissu, aj Sky rádio malo slušne našliapnuté, ale teraz popoludní tuším nemajú vôbec moderované vysielanie. Minulý týždeň som naladila dvakrát a hrala len hudba. Je to koronou alebo to rádio už nemá moderovsné vysielanie, neviete?
Ja sa s tým zase v Prešove bežné stretávam u taxikárov, že majú Košice naladené.
Denno denne cestujem po celom východe a to doslova, od Novej Sedlice na východe, až niekde po Štrbu, či dole po Tornalu na juhu a môžem Ta prekvapiť, ale rádio Košice v oblasti kde sa dá naladit hra na väčšine benziniek, ci restauracii, ci potravin a podobne. Ale, že ozaj suverénne najviac hrane na celom východe, este aj tzv. Naj radio expres sa môže schovať, zriedkavo na neho niekde natrafim.
Nemyslim si ze medzi kosicanmi a presovcanmi je nejaka rivalita,skor medzi vychodom a zapadom.Kosice a Presov su skor jednotny v tom zmysle,sak sme vychodnare ne?Prave preto nemam problem pocut radio kosice v presove a najma kvoli silnemu dopravnemu servisu
Mozno sa radio kosice najviac pocuva v kosiciach,ale Peter sa pytal konkretne na Kosice a Presov.Radio kosice pocujem hrat aj v presove a pocul som ho aj v michalovciach a trebisove.
...maličkosť - samotný názov rádia. Tak ako Zvolenčania nenávidia Bystričanov, tak ani napr. Prešovčania nemusia Košičanov... je teda nepravdepodobné, že Rádio Košice si naladia v prešovskom bare. Na jednej strane je názov silný marketingový nástroj, no použiteľný skôr pre lokálne rádio. Pre multiregionálku je to zrejme skôr na príťaž.
Môj postreh je taký, že Rádio Košice počúvajú prevažne v Košiciach.
Zdržiavam sa pomerne často na východe a okrem Košíc som RK ešte nepočula nikde.
Jednoznacne vedie radio kosice,ci uz v podnikoch alebo u znamych,potom nasleduje sky radio a nejmenej pocujem kiss.Momentalne ja najviac pocuvam Kiss,niesu ako verklik,aj sa celkom zaujimavo moderuje,pustaju aj dj sety.
No vzhľadom nato, že Sky a Kiss majú pokryté len mesta Prešov a Košice, čiže majú dve frekvencie radio Košice ma pokrytý celý východ od Popradu po Kráľovský Chlmec s nejakými 10timi frekvenciami. Čiže skús sa zamyslieť na svojou otázkou a odpovedať si na ňu sám. Uvidíme k akému záveru dôjdeš.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň