Diskusia k téme Rádiá v podnikoch
V obchodoch a v službách rôzneho charakteru jednoznačne vedie GODJ a potom FUN. Po úradoch som počul dosť často SRO a občas sa mihne aj Viva.
Najviac asi Expres, potom FUN-ko napr. v EXIsporte (ESC), pánske holičstvo LMA EUROPA 2, Pizzeria EVIJO VIVA, v jednom podniku pri Námestí SNP som počul HIT FM..
Inak čo som bol v areáli Vadašu v Štúrove v rokoch 1997 až 1999, tak si pamätám, že tam mali pustené Rock FM ešte, nevie niekto aké rádio tam púšťajú teraz ? Pri veľkom parkovisku je bufet a tam často bolo počuť maďarské rádiá..pred termálnym kúpaliskom.
Počuť Expres, Vivu aj E2 a Fun na benzínkach v poisťovni Viva v kaderníctve E2 v baroch E2 a GO DJ.
V Leviciach dosť často počujem hrať Jemné Melódie lebo táto stanica má najlepší signál v našom meste aj ja ho počúvam a od domu je ten vysielač presne 1KM. Potom ešte aj Fun Rádio, SRO1, Expres.
Sorry za preklep kadernictvach malo byt
Vivu som pocul hrat v dvoch kaderictvach a restauraciach v presove
Naposledy som pocul pusteny ABC Jazz (asi toto http://abcjazz.net.au/). Velmi kvalitna hudba, tak som sa spytal obsluhy, co to vlastne pustaju.
...ak ten podnik nechce pokutu tak by mal prv zaplatit Repcikovi a SOZE a to ze tam to radio vobec mozes mat...ale toto je bezpredmetne...zijeme realne :D...ale vo vascine asi vyhrava Expres, E2....V akych podnikoch hra pre krista boha Viva, by ma zaujimalo..ci to je len moj osobny pocit?...
MP3 z PC vytlacaju bezne radia v podnikoch.
Ak tam radio hra tak vacsinou Fun,Viva,Europa 2,Expres.
V Ziline najcastejsie Best a Viva, vyskytuje sa aj Expres.
V meste hra vela Expres, obcas Beta, E2, Fun
Ano je to tak lebo v Skalici je celkovo slabý signal zo Slovenskej strany TV/Rozhlas
Napr. u zubára hra vždy len Jih,u kaderníka Frekvence 1
Moj otec má v aute vždy R Dyje
Kolegovia v praci tiež Frekvence 1 alebo mladšia generacia KissHady
Ten výber je tu z českej strany rozmanitý
Čo tu spustili pred rokom Express tak sa tu pomali pretláča
Zahorácke radio mám niekedy dojem že počuva viac Seničanou ako Skaličanou
dost som sa pozastavil nad Nitrou,myslel som ze tam viac pustaju radio Max alebo One.Presov suhlasim ako napisal "tkpo",este ja som v Presove pocul hrat aj Dobre radio a Kosice.V Skalici pustaju aj ceske radia?
Skalica
Expres, Zahorácke radio
občas české počuť radio Jih,radio Dyje
V Prešove najviac počujem v podnikoch VIVU,EXPRES a PRESOV
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň