Diskusia k téme Rádiá v podnikoch
Tu bezi - "Musica Italiana" - 60-roky a ine - SUPER !
Minule som išiel cez jednu nemenovanú dedinu a z dedinského rozhlasu hral exp,res. Skoro som odpadol že im musí načisto hrabať že pustia do rozhlasu takúto odpadovú stanicu.
Ďalej v jednom nemenovanom obchodnom dome tiež hralo toto otrasné rádio. Je toto vôbec možné, povolené ?
Vidím že u Vás v HC je to tam veľmi zvláštne. V kaviarni rumunské rádio v takzvanej pánskej záhrade v tej krčmičke zase hrá české rádio a čapujú českú žbrndu. V meste ktorom žije poľa posledných štatistík najviac Slovákov počúvajú a jedia všetko možné len nič slovenské :(
V presove v jednom kozmetickom salone som pocul hrat Radio roma.
U nas v Hlohovci na namesti v kaviarni pustaju zo satelitu Thor 1° rumunske Radio21 a niekedy aj nejake Love Songs
V presove na sekcove,v sportovom obchode pustaju nitrianske radio Max
Naladené tu majú hodonínske Rádio Jih. :-)
V Česku potrebujem počuť čo sa deje v Česku od českých medií a na Slovensku zas slovenské rádia. V Česku by mi to vadilo a nie že potešilo. Ja som si zapol na Slovensku Impuls a vadilo mi že som bol ako na hluchom mieste bez slovenských informácií, ale v Česku si ho zapnem. V Česku by som zas nezapol slovenský Expres. Dopravné správy a pod. Kraviny do kravina, slovenské na Slovensku a české v Česku.
v Mariankach Jemne, a ja som nedavno v PP, v jednej restike pocul hrat ceske radio Beat
Bol som milo prekvapený,keď som v reštaurácii blízko krásnej kolonády počul slovenčinu.Aj keď v reštaurácii nepracuje žiadna Slovenka,obľúbili si naše rádio.Sĺúbil som im,ak znova navštívim toto kúpeľ.mesto,tak si rád u nich dám obed.
Fajn postreh,sever som este nepocul hrat v presove,len ci to pustali cez net alebo sa im to podarilo cez antenu.
Dnes v Presove v OC MAX konkretne v Nayku hralo Radio Sever.
V trebisove,vedla disko clubu Trebishow,v jednej restauracii pustali radio kosice.
Zezlo prebera postupne Rockova republka
Áno, v OC Zemplín hrá stále Rádio Šírava. Je to super rádio. Občas sa objaví aj nejaký Fun Rádio stream či už Novinky alebo Running ale to len veľmi zriedkavo.
Toto radio hralo v oc zemplin v michalovciach.Skoda ze nevysiela aj v fm pasme.
http://www.odbojna.sk/p/20703/orava-rr-22-retro-ra…
A bol na tom naladený Expres.
Goppion caffé sa to volá, ale dosť draho tam je. 1 dcl džúsu tam kúpite za 50 centov.
V Kosiciach na hlavnej ulici tiez ide v jednej restauracii nejake zahranicne Londynske radio
V jednej nemenovanej pizzerii maju cez sat. pustene vždy česke country radio a je to aj celkom ok lebo taka prijemna hudba nikdy neni na škodu :)
co som si ja vsimol tak najviac hraju v podnikoch Jemne melodie a radio Viva
z Viedne, tak hneď za hranicami Bratislava - Jarovce na prvej pumpe OMV hrala VIVA..fandím VIVE, dúfam, že neskončí v decembri..keď jej končí licencia.
Vo štvrtok večer som išiel 20-kou (MHD) a vodič mal dosť nahlas pustené Jemné, v sobotu som bol na Počúvadle (jazero) a v bufete kde predávali langoše (pri požičovni vodných bicyklov) hralo Anténa hitrádio, v pondelok som zas bol na Kolpašskom jazere pri Banskom Studenci, tam v bufete pod hrádzou hralo tiež Anténa hitrádio..inak mám teraz nejakých robotníkov pri dome a tí tiež počúvali Anténa hitrádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň