Diskusia k téme Rádiá v podnikoch
Nevite mi povedat ci ste niekde v Michalovciach poculi hrat radio Kosice,na novej frekvencii?
* tá prvá zátvorka mi štylisticky nejak ušla, sorry :)
Nebývam v ZA nejak často, ale tie JM v Mirage už hrajú takmer rok (a asi aj dlhšie, ale vtedy som tam bol prvý krát a hrali tam a vždy, keď som Mirage odvtedy navštívil tam hrali). Ono neviem, či to nie je aj nejaké kvázi partnerstvo, lebo keď som tam ktorýsi raz bol, tak sa mi zdá, že som aj zachytil nejakú reklamu na Mirage vo vysielaní JM (a nebolo to, myslím, prerušenie vysielania a vloženie vlastnej reklamy).
som nedávno počul v poisťovni UNION na Hornej ulici v BB.
V žilinskom OC Mirage som po Vianociach počul namiesto v obchodných centrách bežného vlastného výberu rádio Jemné Melódie. To tam hráva bežne?
radio Kosice - obchodny dom dargov, fresh potraviny saca, plotove centrum na juznej, galanteria pri auparku, kaviaren aupark,autobusova stanica
Funradio - benzinka shell na jantarovej
Expres - v jednom stanku na trhu dominikanskom
best fm - servis porshe
nic ine som dnes nepocul
Kosice obchodny dom merkur,v 2.obchodoch aj na trhovisku radio Kiss.Presov Hlavna ulica vianocne trhy-radio Presov
V restauracii v Liptovskom mikulasi hralo L-radio,Aquapark L.Mikulas Fun radio,Aquapark Besenova Expres a Viva,Predajnatextil Ruyomberok-expres,stanok obcerstvenie Ruzomberok jemne melodie,je to moj postreh v tomto tyzdni
no v Cadci sa pomaly zacina presadzovat Europa2
Obuv-radio Best FM,AutoMoto predajna-Best FM,aida cukraren-Kiss,Bar-Europa2,Bageteria-Expres
často počujem v podnikoch Jemné Melódie.
Zlatnictvo-Fun radio,kopirovacie sluzby-Viva,predajna cd-radio Presov,
V NR som dost casto zachytil One v podnikoch, kde som sa nahodou vyskytol. Obcasne Expres, Viva, FM....
Po predajniach velmi nechodim. A ked idem, tak tam nejake radio ani velmi neregistrujem.
V poslednej dobe si spominam akurat na Funradio v pizzerii, co je v strede nasho sidliska (Posen). Neviem vsak, ci to maju stale, alebo to naladili len teraz kvoli vianocnym pesnickam.
zadymane krcmy vacsinou FRONTINUS alebo EXPRES(asi tak pol na pol), v nemocnici na fyziatricko-rehabiltacnom a kluboch _FMko, a v tzv.akoze "lepsich" podnikoch a vacsine autobusov VIVA. Ale sem tam niekde aj CRo1-Radiozurnal.
na Zemplinskej šírave a Domaši hralo v 90-tých rokoch ROCK FM RADIO a KIKS. Na Šírave občas aj SLÁGER, DANUBIUS, PETOFI. V Tatrách som počul aj POĽSKÉ a čo je zvláštne aj MAĎARSKÉ rádia, lebo nadmorsky je to dosť vysoko...
tam sa to aj da cakat :) myslel som ze v dajakej predajni alebo tak :)
V Exisporte v Prešove čo som bol naposledy tak hralo rádio Kiss rovnako aj v reštaurácií aj keď tam to striedajú Kiss Expres Europa2 podobne je na tom aj Electoworld
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň