Diskusia k téme Rádio Best FM
Podľa môjho názoru sa komplet denné správy (tuším cca 3 varianty pre správy o celej a zvlášť o pol) nahrávajú niekedy večer deň vopred. Napríklad si totiž pamätám situáciu keď vyhorel Notre Dame niekedy vo večerných hodinách a na druhý deň o tom nebola v správach ani zmienka. A celkovo sa stáva, že niektoré správy (informácie) sa v Best FM dostanú do spravodajských blokov až o deň neskôr, keď už vôbec nie sú aktuálne.
Vie niekto o koľkej sa nahrajú správy, ktoré idú napr. o 11:00 pred obedom?
Zdravím vás,
Best FM počúvam už roky rokúce, bohužiaľ sa zmenilo a dosť výrazne... Pamätám si ešte na Julovu Párty Night, ktorá už tiež skončila sa mi zdá s novým majiteľom v r. 2015? A odvtedy sa to celkom tiahne dolu vodou... Poslednou dobou už len moderované spravodajstvo (nahrané dopredu) a púšťané poslucháčom celé hodiny v pozmenených slovách...
Jingle sú OK, jedine by to chcelo doplniť aj nejaké nové (ale vyzerá to tak, že bez záujmu)...
P. majiteľ; zamyslite sa nad tým či budete stále žobrať, až vám zostane len jedna-dve frekvencie a tým to končí...
Môj názor je taký, že toto rádio už dávno nemá taký dosah pre nových poslucháčov (pretože nevyniká ako ostatné - chcelo by to minimálne nejakú Párty Night naživo :D)...
Ja mám toto rádio rád, lenže u nás sa ruší frekvencia čo ma dosť štve, pretože cez víkend mám zapnuté non-stop a mám rád keď tam nie sú žiadne informácie a len muzika celých 24h... Sem-tam reklama, ale mám to rád...
Fakt škoda tohoto rádia, možno sa nájde nový kupec... :O :)
A nezabudni urobiť aj zbierku na dlžoby do poisťovní, na nové auto pánovi riaditeľovi Bestu....
Asi v minulosti len zbierali, čo sa dalo - odrobinky. Signály jednotlivých TX sa navyše zväčša ani neprekrývajú, a teda ani RDS AF prakticky nefunguje.
Škoda tych fq v Poprade,SNV a Trebišove, veď su to väčšie mestá. Žeby začiatok konca?
103,3 uz je OFF, merané pri obci Olcnava o 13:35, v pozadi uz hra zasumene RMF FM na 103,2 z Polska, vysielac Szczawnyca...
Good bye Best FM...
Urcite si ho ONLINE nebudem ladit...
Jednou z obrovských nevýhod rádia Best je veľký počet vysielačov v Bratislave, čo komplikuje zapamätateľnosť, na akej frekvencii sa vôbec dá naladiť. Rovnako to platí aj o rádiu SiTy....
Bude súvislé od Malaciek po Žilinu a potom už ,,iba" krajské mestá Banská Bystrica, Prešov a Košice. Na jednej strane zostanú pokryté ekonomicky silné regióny no na strane druhej budú v pokrytí veľké diery. V niečom to pripomína ,,ústup" Rádia KISS hoci to frekvencie neobhájilo. Na druhej strane sa do hry dostane zaujímavý balík frekvencií...
Nemajú klientov, lebo nikto o nich nevie - v tých mestách. Ďalšia vec, prečo by ľudia mali počúvať Best FM? Žiadne moderovanie, správy ktoré si môžem prečítať na nete. Kukol som sa na ich webovú stránku. A je prázdna. Aha je tam obchodná riaditeľka, generálny riaditeľ. Super, v maličkej firmičke s piatimi ľuďmi hneď dvaja riaditelia. A majú aj finančnú riaditeľku? Lebo dakto zabudol zaplatiť štátu peniažky....
A Bauer si mädlí ruky, budú nové frekvencie pre rockové rádio... Dominancia začína....
Pokiaľ si pamätám tak chceli spustiť tento rok moderovanie (opravte ma ak sa mýlim) a zrazu toto.
Ušetrili by aj keby sa zbavili toho trápneho kvázi spravodajstva, či?
Rádio Best FM ide vypínať nerentabilné frekvencie.Mohol by sa trochu oživiť a skvalitniť program aspon na menšie percento hovoreného slova,alebo sem-tam nejaka relácia,ale to nepredpokladám.
Nepresne nastavená parabola na vysielači. Pri vetre rozkmitá lavór a je po ptákoch i po kozách... Detto pri daždi, prídu mraky a ak je nepresne nastavená parabola hneď trhá zvuk resp. štvorčekuje obraz.
Stáva sa aj Vám že keď prší alebo je dosť silný vietor tak Vám preskakujú pesničky ?
Malacká frekvencia 99,7 MHz iba brum pár dní...S touto frekvenciou sú nejaké časté problémy neprepína AF na Stupavu+DNV vôbec a často vypadáva,buď zlý príjem cez SAT alebo neviem čo sa deje keď ostatné frekvencie sú relatívne v pohode...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň