Diskusia k téme Rádio Best FM
Ako som napísal, ľudia z Baueru a ich fanúšikovia by dostali srdcový záchvat....
Keď raz kúpiš Bratislavské rádio, kľudne si ho naformátuj aj týmto smerom. Myslím že Best FM neurobí už vôbec nič, nie sú schopní okrem hudby a neustále sa opakujúcich správ ponúknuť vôbec nič, keby to naformátovali akokoľvek, budú s programom aký majú stále plávať ku dnu
Aj keď na to je už neskoro, prekvapením by bolo preformátovanie rádia Best z oldies na rock => Vzniklo by nové rádio s názvom napríklad "ROCK STAR FM" alebo "ROCK TIME"....
Len škoda že sa vzdali niektorých frekvencií....
Ľudia z Baueru by asi dostali mierny srdcový záchvat....
Podľa môjho názoru sa komplet denné správy (tuším cca 3 varianty pre správy o celej a zvlášť o pol) nahrávajú niekedy večer deň vopred. Napríklad si totiž pamätám situáciu keď vyhorel Notre Dame niekedy vo večerných hodinách a na druhý deň o tom nebola v správach ani zmienka. A celkovo sa stáva, že niektoré správy (informácie) sa v Best FM dostanú do spravodajských blokov až o deň neskôr, keď už vôbec nie sú aktuálne.
Vie niekto o koľkej sa nahrajú správy, ktoré idú napr. o 11:00 pred obedom?
Zdravím vás,
Best FM počúvam už roky rokúce, bohužiaľ sa zmenilo a dosť výrazne... Pamätám si ešte na Julovu Párty Night, ktorá už tiež skončila sa mi zdá s novým majiteľom v r. 2015? A odvtedy sa to celkom tiahne dolu vodou... Poslednou dobou už len moderované spravodajstvo (nahrané dopredu) a púšťané poslucháčom celé hodiny v pozmenených slovách...
Jingle sú OK, jedine by to chcelo doplniť aj nejaké nové (ale vyzerá to tak, že bez záujmu)...
P. majiteľ; zamyslite sa nad tým či budete stále žobrať, až vám zostane len jedna-dve frekvencie a tým to končí...
Môj názor je taký, že toto rádio už dávno nemá taký dosah pre nových poslucháčov (pretože nevyniká ako ostatné - chcelo by to minimálne nejakú Párty Night naživo :D)...
Ja mám toto rádio rád, lenže u nás sa ruší frekvencia čo ma dosť štve, pretože cez víkend mám zapnuté non-stop a mám rád keď tam nie sú žiadne informácie a len muzika celých 24h... Sem-tam reklama, ale mám to rád...
Fakt škoda tohoto rádia, možno sa nájde nový kupec... :O :)
A nezabudni urobiť aj zbierku na dlžoby do poisťovní, na nové auto pánovi riaditeľovi Bestu....
Asi v minulosti len zbierali, čo sa dalo - odrobinky. Signály jednotlivých TX sa navyše zväčša ani neprekrývajú, a teda ani RDS AF prakticky nefunguje.
Škoda tych fq v Poprade,SNV a Trebišove, veď su to väčšie mestá. Žeby začiatok konca?
103,3 uz je OFF, merané pri obci Olcnava o 13:35, v pozadi uz hra zasumene RMF FM na 103,2 z Polska, vysielac Szczawnyca...
Good bye Best FM...
Urcite si ho ONLINE nebudem ladit...
Jednou z obrovských nevýhod rádia Best je veľký počet vysielačov v Bratislave, čo komplikuje zapamätateľnosť, na akej frekvencii sa vôbec dá naladiť. Rovnako to platí aj o rádiu SiTy....
Bude súvislé od Malaciek po Žilinu a potom už ,,iba" krajské mestá Banská Bystrica, Prešov a Košice. Na jednej strane zostanú pokryté ekonomicky silné regióny no na strane druhej budú v pokrytí veľké diery. V niečom to pripomína ,,ústup" Rádia KISS hoci to frekvencie neobhájilo. Na druhej strane sa do hry dostane zaujímavý balík frekvencií...
Nemajú klientov, lebo nikto o nich nevie - v tých mestách. Ďalšia vec, prečo by ľudia mali počúvať Best FM? Žiadne moderovanie, správy ktoré si môžem prečítať na nete. Kukol som sa na ich webovú stránku. A je prázdna. Aha je tam obchodná riaditeľka, generálny riaditeľ. Super, v maličkej firmičke s piatimi ľuďmi hneď dvaja riaditelia. A majú aj finančnú riaditeľku? Lebo dakto zabudol zaplatiť štátu peniažky....
A Bauer si mädlí ruky, budú nové frekvencie pre rockové rádio... Dominancia začína....
Pokiaľ si pamätám tak chceli spustiť tento rok moderovanie (opravte ma ak sa mýlim) a zrazu toto.
Ušetrili by aj keby sa zbavili toho trápneho kvázi spravodajstva, či?
Rádio Best FM ide vypínať nerentabilné frekvencie.Mohol by sa trochu oživiť a skvalitniť program aspon na menšie percento hovoreného slova,alebo sem-tam nejaka relácia,ale to nepredpokladám.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň