Diskusia k téme Rádio Best FM
Haha, teraz som sa zasmial... :D
Pustili sa správy, ktoré boli nahraté 13. júla...
Prišlo mi to divné, keďže som už počul tie správy minulý týždeň :D
Je štvrtok, 13. júla, počúvate správy Best FM...
Hlavne, že je veľká oblačnosť, prehánky búrky a maximálne 29 stupňov. Zajtra vraj do 30 stupňov a na východe búrky. :D :D :D
Troška mi to nevychádza, je krásne slnečno....hmmmm :D
Ale pobavilo toto :D
Škoda že sa vzdali frekvencií, mohli sa stať najlepším Rockovým rádiom na Slovensku. A konkurovať nevýraznému Rock rádiu od Baueru, ktoré má biedne pokrytie....
jednoznacne najlepsie casy maju za sebou.....a uplne super boli vo svojich zaciatkoch ako Radio Best ..... neskor zacala pod novym nazvom aj expanzia, a prednedavnom vzdanie sa casti vysielacov
Najlepšie je keď začneš v piatok/sobotu od deviatej a počúvaš až do samého rána... Tam chodia úplne TOPky. Ale od siedmej do deviatej ide Československý odvar a tam ide tiež iný jingle (počas výberu). "Československý odvar, to najlepšie z československej hudby..... Classic kids Best FM.....) :D
Škoda no, že nie sú ešte nejaké nové anatómie hitu... Našlo by sa veľa pesničiek... :O :/
Mohla by byť dlhšie, je to pravda... Aspoň to posunúť od tej ôsmej/deviatej do druhej....
Lebo ja väčšinou mám zapnuté od deviatej keď prídem domov až do nejakej jednej.... A už o polnoci chodia aj klasické hity, ale do jinglu sa zmestia aj tanečné občas... :D
Problém je že tieto rozprávané jingle a "anatómia hitu" sú zavedené bezo zmeny asi od roku 2015. Nehovoriac o celkovej zvukovej grafike od roku 2012. Chcelo by to vynoviť, ale tak toho sa asi nedočkáme.
Toto sú jedny s posledných Jinglov ktoré sú ešte "pekné" Viva mala dosť dobré jingle tiež kedysi.
Ale musím povedať že posledná PARTY NIGHT bola peeecka fakt len by mohla trvať dlhšie. :D
Mohlo by ich byť viac, je to úplne super... Hlavne keď to mám na reprákoch :D
Benzín stál dve koruny za liter...
Cigarety stáli päť korún.... Aj viac takýchto reklám na paródiu nejakú 's... :P
Mne sa neskutočne páči ten rozbor tých pesničiek, že: basa, gitara, synťáky a vokály.....vytvorili sme hit Peter Gabriel........
Ale celkovo tie jingle sú stále dynamické, podľa mňa sú jedny z tých najlepších z rádií.
Samohrajka, samohrajka... Menej slov, viac hudby. Neviem si predstaviť keby mi zrušili Best FM, to by som aj radšej nič nepočúval...
Škoda že Vlna nevysiela takéto niečo. Mohlo by sa to volať Funky Party na Vlne, trvalo by to od 21:00 do nejakej 2:00 ráno, moderoval by to Pythón. Možno by si to pustilo veľa ľudí na rôznych súkromných party.....
Je tam aj moderátor - ak áno, ako sa volá - alebo je to samohrajka?
Keď im pošlem mail s nejakými ďalšími peckami, myslíte že to tak pridajú? Aspoň by bol širší playlist... :D
Ci koky, dnes parádne hrajú na Párty NIGHT. Ako počúvam každý víkend niekoľko rokov, ak sa mi dá, ale dnes tie hity sú fakt úžasné. Či výber po nultej hodine alebo počas vysielania padajú doslova tanečné hity, dnes spokojnosť. ;)))
Presne, v tom su super. Úplne v pohode hudba po celý deň. Občas nejaké správy. Bez otravnych, preafektovanych moderátorov, ktorý sa smejú nasilu ja blbý na primitívnych hlupostiach a ešte tým otravujú život poslucháčov. Zamna Best FM je No.1. Jaj a Jazz Laco ,,sral to pes" nejakú web stránku.
Napriek tomu ponúkajú správy a pohodovú hudbu, čo mnohým poslucháčom stačí.
Toto rádio je na odstrel, už nemá žiadnu šancu postaviť sa na nohy....
Teraz som pozrel ich web stránku. Klikol som na relácie - neobjavilo sa nič, klikol som program, objavili sa iba dni Pondelok až Nedeľa a to bolo všetko, klikol som na Ľudia v rádiu - objavili sa nejakí dvaja moderátori...
Ale majitelia sa zubami-nechtami držia tohoto rádia. Asi je teraz módne vlastniť rádio....
nuž nefunguje už dlhšie ani frekvencia 90,6 - škoda, lebo Petržalka často vypadáva=záloha, 95,6 ide normálne ... no a idete autom z Petržalky do Lamača a máte 3 rôzne rádia-vlastne pardon iba dve lebo tretia frekvencia je hluchá....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň