Diskusia k téme Rádio Best FM
Nic nerobim zbytocne, nezapamatal som si to a uz som davno zistil ze su 4. Ale petrzalska frekvencia je zbytocna, lebo ta hlavna ba 95,6 pokryva celu petrzalku. V tom zas mas pravdu, stacilo by ale zvysit vykon a postacili by dve, max tri. A radiotext je niekedy aj regionalny, cize… ale dakujem za odpoved
Dobrý deň!
Váš otec bol elektrotechnikom a písal knihy o TV technike? Musíte uznať, že meno máte veskrze české jak řemen - kořeny tam určitě jsou, že jo? ;-)
S pozdravom
Rádiotext asi majú nastavený všade rovnako, takže odpoveď znie ÁNO.
2 sídliskové frekvencie BA nikdy nepokryjú! Mesto je členité a kopcovité, s miestami veľmi hustou výškovou zástavbou - nie je to placka typu TT.
Zbytočne zvyšuješ počet (Včera 5, dnes 6.) - sú presne 4 ( https://www.radia.sk/radia/best-fm/frekvencie ).
A este jedna otazocka, kedy vyriesite ten nedokonceny prazdny nezabezpeceny web ktoremu sa aj seka live vysielanie radia a potom spadne? Mam dobry internet keby nieco. Dakujem
V poriadku, stava sa :) dakujem za odpoved, best fm velmi nepocuvam lebo som v praci do neskorych hodin a ked som mal best fm zapnuty nebola tam vobec reklama. Mimochodom Laik myslel som to tak ze tam je napisany slogan hviezdy hity legendy v rds namiesto nazvu pesnicky a ci sa to stava aj vam. Dakujem za odpoved
1 otazka: kedy vyriesite tych 6 frekvencii ci kolko v bratislave? Idealne by bolo keby boli dve. A druha otazka: nechcete radsej sity v galante zrusit a dat tam best fm frekvenciu? Pokryje to ds, velky meder, nz a dalsie mesta, kde trnavska frekvencia nedociahne. Dakujem
zdravím všetkých diskutujúcich.
Len pre info som Slovak narodený v Bratislave.
Ak budete mať nejaké relevantné otázky týkajúce sa radii rád zodpoviem, nezaručujem však rýchlosť odpovedí.
Pekný zvyšok večera prajem.
Netušil Oldřich
Sorry, to som mal autocorrect :DDDD
Classic Hits Best FM*
Pardón :D
Jo, reklamy chodia už častejšie, a potom som poznamenal teda aj ten jingle Classic Hits Best FM po každú štvrťhodinu, je to osvieženie :D
Sú to Classic Hits.
Best FM reklamu vysiela. Dokonca vykazuje zisk.
https://www.finstat.sk/17316588
https://registeruz.sk/cruz-public/domain/accountin…
Odked su to classic kids? To som este tam nepocul :DDDD Inac, na best fm je reklama? Tu som tam este nepocul.
Toto tak milujem keď to tam pridali aj počas každej štvrťhodiny tento jingle pri bývalom Československom odvare, úplne super keď to ide po reklame :D
Hneď to má taký svieži nádych :P
Ty sa pocuvas? Hovoris tu o tom ze je to cech a na to trepnes ze madarske meno?
Zas si mimo reality. Ziadny cesi to nekupili, pan je Slovak. Co prispevok od teba, to somarina.
Prosim vas, jedna otazka: aj vam na rds namiesto pesnicky vypisuje len text: hviezdy, hity, legendy - best fm trnava 93,0 mhz (regionalne rds)? Dakujem
Ty tu tas nemudruj prosim ta pekne, daj si tabletku Rasto Cankov!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň