Diskusia k téme Rádio Best FM
Keby im povolili v ba na 95,6 vykon 0,50 a na 88,0 v dnv na 0,10 a 95,6 by presunuli do horskeho parku (ako to ma rock), mohli by pekne pokryt ba a okolie 2 frekvenciami. Problem by bolo ale rakuske radio superfly fm, ktore vysiela z mesta baden (asi 20 km od viedne), pretoze vysiela na 95,5 aj ked len s vykonom 0,10. Ostatne by nemalo byt problem.
Ano, dakujem za info, tych dvoch som vedel ale novych nie. Dakujem este raz
Marpoloma je to pravda su tam 2 nový volajú sa jan heribana, Marek janitor a predtým boli muž Miroslav held a žena Lucia Slovákova, som dal do poprediu tu odpoveď aby si vedel niečo o tým.
Nejaky novy hlas tam je? Ten som nepocul. Pocul som len jednu zenu a jedneho muza. Teraz tam je nejaky druhy
Ak som povedal nieco zle, predom sa ospravedlnujem za moj rozhorcenie
Toto radio fakt este existuje??? Ja som si myslel ze sa na to vykaslali ale oni este planuju moderovane vysielanie… Dobre, neberiem im to, ale mohli by zlepsit pokrytie aspon v mestach, vsak malo toto byt celoplosne radio, nie?
V prípade projektov od Oldřicha Netušila mám isté pochybnosti o akomkoľvek spustení moderovaného vysielania. Aj pri Rádiu SiTy mali rovnaké plány a ako dopadlo.
Vo februári to nebude, možno niekedy v apríli alebo v máji. Vedenie ešte netuší čo a ako....
Ešte nie je 1. februára...
A ani na stránke ešte nie je nič....
Som zvedavý na ten reštart, ktorý sľubovali vo februári (či od februára?)
No zase sa mi to nejak nezdá... Jingel posunutý o 2 minútky, aspoň keby to šlo tak 22:01 a štíhla by sa kratšia pesnička :D
KABÁT. Paráda. Rádio ide čo sa týka hudby, dobrou cestou :)
Som zvedavý, ako ma teraz chytíš za slovíčko – jedna možnosť sa Ti núka.
Akosi som tam zahrnul aj Dunajské luhy. Každopádne je zvláštne vymedzovať hranice geomorfologických útvarov štátnymi hranicami – je to akoby Tatry v Poľsku sa museli volať inak. Je jasné, že nížinatá delta Dunaja politické hranice prekračuje.
Tiež je obdivuhodné, že Rakúšania si tú svoju časť chránia štatútom národného parku.
https://www.donauauen.at/sk
https://cs.wikipedia.org/wiki/N árodní_park_Donau-Auen
Trošku si ma šokoval že Viedeň sa nachádza v Podunajskej nížine. Musím si asi doštudovať zemepis. Ale iné som chcel. Nevšimol som si že by tvoj obľúbený vysielateľ na Ö3 nepúšťal jingel po každej skladbe. Ale aj tak by asi bolo lepšie komerčné rádiá porovnávať s komerčnými rádiami z iných krajín a podľa možnosti aspoň podobného formátu. Ale nie s verejnoprávnymi.
A ešte pre Rasťa, vážne som si toto skúšal všímať, ja osobne mám pocit že dnes na Exprese keď sa jingle púšťali do skladby, tak pod tým jinglom sa mierne tie skladby občas premixovali. Celá táto debata je už ale asi mimo témy a to nie je dobre
Najkvalitnejší vysielateľ Podunajskej nížiny, ORF, znelky po každej skladbe nepúšťa.
Prelínanie, alebo mixovanie som myslel, že ide záver pesničky do stratena a do toho nabehne naplno nasledujúca pesnička, ale tu predchádzajúcu ešte trošku počuť. To bolo v moderné v ´90-tych rokoch a na prelome milénia do cca roku 2008/2009. Dnes sa pesnička do stratena už nedáva, ale napáli sa jingel a rozbehne sa nová pesnička. Dnešné vysielacie softvéry majú možnosť nastaviť si mixovací bod v pesničke.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň