Diskusia k téme Rádio Best FM
Dnes bez správ, moderovania...
Maximálne reklamy a výbery po nultej. Čiže dnes bez hlasov a čisto hudba :)
Dneska mali dosť výpadkov a stále sa im spúšťal záložný zdroj a bolo to evidentne na všetkých frekvenciách. Ale na FB sa ospravedlnili, že o tom vedia a riešia to a ďakujú za podnety od ľudí. Ale zdá sa mi, že sa ím ten hudobný playlist zlepšil a rozšíril. Hrajú toho oveľa viac, ako pred spusteným obnoveného vysielania. Aj keď tie staré CZ pesničky stále vysielajú, ale čo ich teraz trochu opäť počúvam,aj trocha zo zvedavosti, tak púšťajú aj iné, ako pred tým.Som zvedavý, či spravia aj nejaké špeciálne relácie. Viem, že majú Party Night, ale podlo by aj niečo, ako voľakedy Party Dušana Marušáka, alebo Julo alias Python. Ale no uvidíme.
Zišlo by sa dať konečne do poriadku BA-Dúbravka frekvenciu 90,6 nakoľko buď ide len nosná, alebo raz ide aj vysielanie do prvého sinejšieho vetra a popritom strašný plechový zvuk. Alebo dajte aspoň info kedy to doriešite, zatiaľ len ostáva mono 95,6 alebo Stupavská frekvencia, ale v Lamači ani jedna z nich nejde bohvieako.
V pohode. Nie že by som mal nejaké ego maniere, ale "povel" tebou spomenutého diskutujúceho mi prišiel nemiestny :)
Viem ze si myslel toho s tou antenou na profilovke… teda s tym krizom… pockat, to kedy stihol zase zmenit profilovku?
Nemyslel som tým Teba. Je tu diskutujúci "krtko original" ktorý disponuje takouto nahrávkou a napísal že ak bude mať niekto záujem, tak ju poskytne. A na to sa ozval ďalší diskutujúci, so slovami "daj nahrávku!" bez toho aby povedal prosím alebo ďakujem.....
Nenapisal som daj nahravku, napisal som skuste niekto. A ak mate niekto, tak by ste mohli dat, nie som jediny ktory to nestihol. Dakujem
Možno ak poprosíš "krtko original", tak sem zavesí odkaz na začiatok vysielania. Ale treba poprosiť, a nie napísať daj to sem, ako niekto iný....
Ak mate niekto skuste dat zo zaciatku vysielania nahravku. Ale ked uz maju moderovane vysielanie mohli by aj rozsirit pokrytie. A ten web je otrasny. Stary zle fungoval ale bol lepsi.
Dobrá je hudba a všetko sa mi páči to best fm.
Stránka by jednoznačne potrebovala reštart. Už 3 dni sa snažím zistiť, kto tvorí moderátorský tím a nič. Nehovoriac o tom, že tam nie je ani len info o tom, že 1.5 zažili reštart a opäť spustili moderované vysielanie. Nehovorím, že potrebujem nejakú top stránku, no aspoň program moderátorov, čo sa práve vysiela.....
Napíšem to tak zjednodušene
1. Tvorca stránky je vysokoškolák, ktorý to robí popri prebaľovaní a starostlivosti o dieťa. A tak to aj vyzerá....
2. Na spravovanie stránky takéhoto typu, kde chcú mať rôzne informácie nielen bulvárneho charakteru je potrebné mať nejaké automatizované pridávanie na stránku z nejakej databázy (čo pochybujem že majú) a správcu sociálnych sietí čo to bude nejako manažovať - čo tiež asi nemajú. Predpokladám že sa inšpirujú topkami, novým časom a ja ešte neviem odkiaľ odvšadiaľ sa dá niečo šlohnúť - teda inšpirovať sa - som chcel napísať....
3. Fakt potrebujú mať takú komplikovanú stránku? Nemajú tam program, nedozviem sa čo sa aktuálne vysiela, neviem kto tvorí moderátorský tím.....
Hej len niekto v Best FM tam podľa mňa zverejňuje veci. Veď ja by som sa hanbil za takéto niečo. Veď to čo tam dali že začali vysielať to je rozpixelované celé. To súdny človek nemôže dať na web.
Firma ktorá ju vytvorila sa volá Remara s.r.o. Sídlia v jednej malej bytovke. Referencie pre istotu nemá zverejnené žiadne. Pred dvoma rokmi zarobili 11 tisíc eur a má dlhy a nedoplatky....
Konečne Párty Night, super!
Teším sa... zase skvelé výbery a čisto TOP! <3
Dá sa to počúvať. Určite 100x lepšie ako trápna Dadíková na Vlne.
Len prosím vás, nerobte nič s playlistom!
Dúfm, že to nezredukujete na pár pesničiek. Hudbu nechajte tak ako je.
Kecajte, hrajte. Za mňa ste to najlepšie slovenské rádio. Chybičky sa nájdu, ale oproti tým verklíkom ako je Vlna alebo Melody je to stále v pohode.
Ako vidím, správy už majú správy, šport, počasie a dopravný servis spolu.
Jediné čo ma teraz na chvíľu pobavilo, že ten jingle po 9-tej na Best FM...hneď za tým žiaden výber pesničiek a len Dobré ráno, dobré ráno s Best FM... :D :D
Pozorne si pozri môj príspevok a jeden môj príklad. Je dostatočný?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň