Diskusia k téme Rádio Best FM
No daj si sám sebe otázku a potom aj odpoveď. Je viacej záhradkárov v cieľovej skupine takého rádia ako je Best FM? Alebo v cieľovej skupine takého rádia ako napríklad Europa 2 či Fun radio? Až taká veľká haluz to z tohto pohľadu nemusí byť. Ide samozrejme o to, ako sa tá relácia bude robiť. Možno by bolo lepšie urobiť to formou nejakej rubriky, nie venovať tomu celú hodinu či koľko to má trvať
Nová relácia - Medzi nami Záhradkármi. Každú druhú sobotu o 10:00 a v repríze vo štvrtok o 18:00.
Tak ten sa v poslednom čase hodne vylepšil...menej starých českých odrhovačiek a viac zahraničnej tvorby, kt. je menej obohratá...takže za mňa krok správnym smerom.
Neviem, neviem ako si to strážia, ale väčšina pesničiek čo sa hrala včera sa hrá aj dnes.
Aj tak mi to príde blízko, aby sa pesničky z 9 či 10.6. hrali už 11.6. alebo 12.6.
Opravte si to trocha...
Hlavne, že niekedy idú pesničky ešte z konca mája... :D
Áno, nočné výbery pesničiek (po 22:00 do tej 6:00) sú skvelé.
Príde mi to akoby zmenili celkovo aj ten formát slovenskej a českej hudby narozdiel od doobedňajších, poobedňajších a podvečerných hodinách.
Predsa len po 22:00 je všetko nastavené inak.
Playlist, jingle a dokonca keď si niekto podrobne všimne tak keď je výber po 22:00 tak tretia ukážka chodí po druhej pesničke....
Lebo to inak zmenili. :)
ale nočný prud maju dobrý vyber ,som hospitalizovaný a hraje mi nepretržite celu noc. Skušal som aj ine radia v noci ale BEST FM tak ukurat a pači sa mi že jingel oznamuje aj celu hodinu.
Prekvapilo že vedia vytiahnuť hity davno zabudnute.
Takže za mna palec hore
Samozrejme rano o 5:00 hod kvoli hovorenemu slovu a informaciach zo sveta prepínam SRO
Jingle nie sú nové žiadne. Aj tie "česká legenda" a "slovenská legenda" sú ešte z roku 2012, zo začiatku Best FM, len ich medzičasom prestali používať. Mám pocit, že v 2015.
Inak neviem ako pravidelne počúvate to vynovené moderované vysielanie, ale vždy keď náhodou zachytím nejaký moderátorský vstup, tak prebieha to asi tak, že moderátor odverklíkuje nejakú absolútne nepodstatnú informáciu, pričom má na to pár sekúnd od konca jednej pesničky, po ktorej plynule nasleduje ďalšia, a teda do konca jej intra. Akoby mali nastavený prúd hudby a nevedeli medzi pesničky vsunúť moderátorský vstup a musia to riešiť len v intrách. Aspoň taký je môj postreh vždy keď som zachytil moderovanie.
Toto som nejak ani ja nepostrehol...
Maximálne najnovšie sú:
1, česká legenda na Best FM
2, slovenská legenda na Best FM
Ma vobec nejake nove zvucky? Myslim ze sa zvucky spravodajstva menili, ale to sa asi mylim…
22:21... Bon Jovi - In These Arms
Neskutočné, po 12. rokoch späť do kolobehu... :)
Akože ja by som tam teraz neočakával nikoho, ale je to už pár hodín zle nastavené.
Po 22. hodine už šiel jingle 21:55...
A teraz po polnoci dokonca 23:57.
Nič v zlom, ale stíha sa ešte jedna pesnička do nultej hodiny. :)
Ty vari chceš aby tam niekto sedel? V čase keď nikto nevysiela? Iba sám počítač? Sedieť tam určite nikto nebude, ale asi sú možnosti, ako to riešiť aj v automatickom režime. Ide však o to, čo používajú
Bolo 20:00 a už išiel výber o 19:57?
Teraz pre zmenu Bolo 21 hodín už o 20:56?
Čo tam nikto nesedí? Lebo je to dosť skoro si myslím. :D
TN je výpadok, ako obvykle - ide záloha (blok opakujúcich sa pesničiek) .
Lebo tam nevedia dať malú záložnú parabolu a prijímač za pár korún, lacnejšie je tam posielať technika.
Iná verzia ide..o 14:21 Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň