Diskusia k téme Rádio Best FM
Len ma zaujima ci budu live aj spravy alebo dopredu nahrane ako doteraz?
Mne osobne moderované vysielanie nechýba. Mám tam počúvať nejakých vyrehotaných trapkov ako Dadíková? Ďakujem, neprosím.
Hudba je výborná, asi najlepšia zo všetkých rádií.
Pokojne zrušte aj správy. Nechajte len počasie a namiesto správ dajte dopravný servis ????
Moderované vysielanie ani nie je potrebné. Dosť to stojí a výsledok je neistý. Po hudobnej stránke hrá BEST-ko veci kde inde veľmi nepočuť. Čo by som však okamžite zredukoval na minimum je "Česká legenda na Best FM" lebo tam vedia pustiť niekedy príšerný "coverbrak"
Keď tak by som trochu rozšíril spravodajstvo lebo počúvať to isté celý deň dookola je dosť otravné.....alebo ho úplne zrušiť lebo takto to vypadá ako polovičná robota nedotiahnutá dokonca.
Jasné, že z toho nič nebude. Netušil vie len sľubovať a všetky jeho aktivity sú pochybné. Presne ako pri Sity. Zvukový obal SiTy aj Best FM je stále rovnaký a jediná zmena je v hudbe aj to len minimálna. Obe rádia môžu prejsť na internet a frekvencie nech prenechajú niekomu, kto chce skutočne vysielať a prinášať niečo nové. Tá naivita v týchto diskusiách je na smiech ako im ešte niekto verí.
Nema cas, len si vymysla… nikdy nebude mat moderovane vysielanie, vidime ako zle dopadlo sity…
Tak Netušil kecal niečo o spustení na jar. Takže má času do 22. júna....
Uz je april… a stale ziadne moderovanie. Otras. Mozu vypnut uz aj na konci mesiaca…
Hovoríš o predajcov reklamy na živnosť. Buď si istý, že na živnosť tam bude aj každý jeden moderátor. Ak tam teda nejaký bude
No chcú tam šupnúť známe osobnosti...
Zatiaľ jediné čo urobili bolo to, že nabrali obrovské množstvo zamestnancov. Posledné vyjadrenia hovorili niečo o 23 ľuďoch, čo je asi o 8 viac ako je potrebné na odštartovanie vysielania s moderovaným vysielaním ráno a popoludní a správami každú hodinu od 6:00 do 18:00. A tom tam nezarátal skupinu predajcov reklamy na živnosť......
Ak by sa aj nejaké moderovanie spustilo, o čom stále dosť pochybujem, keďže to má pod palcom Netušil, neverím v nejakú pridanú hodnotu. A plus som zvedavý, dokedy im to vydrží a nebude z toho znovu samohrajka.
Nuž bohužiaľ...
Ako tu už bolo spomenuté a osobne som sa pýtal Mira.
Miro Held a Lucia Slováková už nepôsobia ako moderátori v Bestku.
Škoda, veľká škoda...
Nejako im od včera nefunguje 95.6 MHz frekvencia. Asi sa im to trošku pokazilo :D
Momentálne budujú obchodný tím - ku každému vysielaču bude prislúchať jeden obchodný zástupca na predaj reklamy. Ten potom bude chodiť na kolobežke po Poprade (napríklad) v obleku so spoteným podpazuším, letákmi v kufríku a bude predávať reklamu.....
Moderátori sa najprv musia naučiť pracovať s mixážnym pultom a ako byť vtipný......
Uz funguje moderovane vysielanie? Predpokladam ze nie a ani nebude…
Nezabudol, POLARIZÁCIA nemá so SMEROVANÍM (takmer) nič spoločné.
https://en.wikipedia.org/wiki/Polarization_(waves)
https://en.wikipedia.org/wiki/Directivity
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň