Diskusia k téme Rádio Best FM
Podľa mňa sú jingle OK.
Vôbec nie sú zlé pre mňa, stále sú jedni z najlepších...
Nemeniť.
Nejak sa tu zabudlo a ja som to strašne čakal kedy to budú hrať a nič... :(
Bolo to vo výbere po 22:00 a doslova nič...
Nightcrawlers - Push the Feeling On
Len neviem či už to takto bude nastavené alebo sa s tým ešte troška pohrajú...
Jingle sú hrané len o nultej, a veľmi zriedkavo medzi pesničkami, v podstate len sa vo väčšine prípadov prelínajú pesničky. Mohli by na tom popracovať, ale ak to tak má byť tak OK. :D
Sa mi skôr páči, že momentálne keď je výber po nultej hodine a majú ísť 3 ukážky tak idú všetky pridané pred 07/24.
Ale inak sa hrá skoro už vo väčšine len to najnovšie... Možno prvá polhodina je taká diskutabilná dosť lebo nepustí to tam ten výber pesničiek...
Do záveru musím povedať, že je to fajn, ale mohli by sa striedať aj s ďalšími, ktoré boli pridané ešte skôr ako tieto najnovšie. :)
Tak Párty Night výrazne vylepšila playlist a hrajú na jednotku....to treba povedať.
Ahojte,
pozerám aktuálny playlist dnes aj zo včera a pribudlo opäť neskutočne veľa pesničiek do Párty Night. Ako už v podstate staršie stiahli z programu, pridali tento týždeň nové vypalovačky.
A podľa playlistu, je po novom Párty Night 4 hodiny!
Bomba, teším sa! :)
Chápem že nemáš čas počúvať toto rádio, ale ak by Ťa to naozaj zaujímalo, tak ten čas si určite nájdeš. A tiež si pozrieš sociálne siete tohto rádia. A potom na odpoveď určite prídeš
Cez víkend ide lepšie upravený playlist, menej českých a slovenských pesničiek čo je +!
Viac zahraničnej hudby...
Jedine už pár hodín zle nastavený časovač na nultú hodinu.
Akurát bolo 13:55 a mali sme tu už 14 hodín... :)
Saturdays 7AM-9AM
SportsRadio 610
https://homeshowgardenpros.com
https://en.wikipedia.org/wiki/KILT_(AM)
Toto poprosím zahrnúť do playlistu. Díki
:)))
Ja neviem prečo stále musia hrať túto pesničku (Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love). Neviem či to tam niekto tak strašne obľubuje alebo čo. Ale určite tá skupina má aj iné pesničky ako práve túto.
Toto nieeee.
Neznášam tú pesničku
Inak hráte perfektne
Mimochodom, reláciu pre záhradkárov má aj Radio Niederösterreich so sloganom "Najlepšie hity a najkrajšie oldies". Podľa dostupných zdrojov ju vysielajú už najmenej 30 rokov...
Pre zaujímavosť: Na "starej Vive" chodila relácia "Kniha na tento deň", kde D. Nagy cca. 3 - 5 minút predstavoval vybraný titul.
Rovnako tam malo svoje miesto aj Mlčanie s T. E. Rostasom.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň