Diskusia k téme Rádio Best FM
Opäť tu máme klasicky piatok po 21:00 a máme tu event Párty Night...
Nechápem, že prečo tá prvá hodina či v piatok alebo v sobotu (do 22:00) je taká otrepaná pesničkami z úplne prvého pridávania skladieb.
Ako keby je tam nejaký blok a nehrajú sa tie druhé skladby z novšieho pridávania ako tie medzi úplne prvými...
Hmmm...
Myslim si, ze jediny hovoreny vstup bude reklama na prima banka penazenku…
No započúval som sa teraz do vysielania Best FM, popoludňajšia show je asi definitívne zrušená, samozrejme žiadne informácie o tom na FB alebo webke. Posledný príspevok na Facebooku je z 23.8, aj keď na druhej strane, keď nič nerobia, nič sa nedá ani zverejniť. O hnusnej webstránke je škoda čokoľvek napísať.
Je len otázkou času, kedy odstrelia rannú show a ostane už len záhradkárska.....
Takze stale poobede nie je… uz mozu zrusit aj rano… moderovane vysielanie bez poobedia nema cenu
Je veľmi skvelé, že sa doplnili nové skladby do Párty Night, ale nie je Vám divné, že sa opakujú skladby zo včera ešte úplne z toho prvého pridávania skladieb?
Väčšina skladieb čo sa hralo zo včera sa hrá dnes. Snáď sa to napraví po 22:00... :D
Bravó, niekto kúpil rádio a nezvládol to.....
Prečo majú tej reklamy tak málo? Však má vybudovaný šikovný obchodný tím - reklamný agent je v každom meste kde je vysielač....
Samohrajka ideeeš.....
Takto mi odpovedal ich programový riaditeľ, prečo nemajú už poobede moderované vysielanie:
Tak, ako býva zvykom v každom komerčnom aj štátnom médiu meniť, upravovať, vylepšovať, prispôsobovať programovú štruktúru na úrovni obsahu, personálu, hostí, hudby, zvukového obalu a iných aspektov vysielania, tak aj Best FM rádio mení, upravuje, vylepšuje, prispôsobuje svoj program
... podľa toho vyjadrenia to už poobede jednoducho zabalili a rátam, že čoskoro to bude to isté, čo aj pred 1. májom - samohrajka, reklamy je minimum, z toho tých moderátorov nezaplatíš
Možno len moderátor išiel na dovolenku a náhradu nemajú....
Ale mohli tam dočasne šupnúť tú pani zo záhradkárskej relácie --- kvalita vysielania by bola rovnaká....
dlho im to nevydržalo, od začiatku tohto týždňa moderované vysielanie už iba ráno
A k tomu pozvaniu od netusila: zabudol som k tomu dodat, ze to bolo od vas neprofesionalne. Kludne mi davajte disliky kolko chcete, aj tak len to viete robit (toto bola poznamka pre diskutujucich). Tento tyzden bude rok co ste to radio kupili. Za ten rok ste absolutne nic nespravili. Pokrytie stale 0 bodov. Okrem moderovaneho vysielania a budovania timu sa neudialo nic. Ako uz @Jazz_Laco spominal, nejaka diskusia pri kofole a cipsoch nepomoze. Chceli ste nejake rady, no dostali ste ich od najvacsich amaterov. Jeden tu dava rady radiu, ktore by nikdy nezapol, druhy si mysli ze je v rakusku a v podstate kazda rada = hlupost a treti si mysli ze aj keby mal zvukovy obal - vsak a co. Vlastnit 2 radia nie je jednoduche, no neviem naco ste radio kupili, ked sa ho vobec nesnazite obnovit. Web, zvukova grafika, rozsirit vysielanie aj cez vikend atd… zruste goldies (ak teda v tom este ma sity stale prsty) a mali by ste pokrytie v prievidzi a martine.
Okrem kosic a ak ratame do juhu aj nitru je prakticky best fm bez pokrytia na juhu. Trnava 93,0 s vacsini problemami ide aj v nz ale na par miestach ide bez sumu a s rds. Ale bez problemov ide az po tvrdosovce (15 km od nz).
Žeby technik išiel na dovolenku a záloha to nestíha? Uuups, nemajú zálohu.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň