Diskusia k téme Rádio Best FM

Prepáč, ale Tebe musia dávať veľmi silné dávky niečoho, čo má iba dobrý díler.
Vyjadruješ sa tu už asi ku každému slovu, čo tu kto napíše.
Ty si fakt ušiel buď zo sanatória, alebo nemáš reálnu prácu.
Pričom fakticky ani netušíš, ako rádio funguje. Ale urážať, to Ti veru "ide". Tvoja mantra je aktuálne iba jedno meno. Dosť zvláštne, keďže rádio, o ktorom tu píšeš, ani nepočúvaš.
To ste tu už naozaj všetci mimo?
Spomínané rádiá, a to nie len tie, musia plniť určité pravidlá. Teda percento odvysielaných SK skladieb. Zaujímavé je, že napríklad pri takom EXPRESE, FUNRADIU a iných rozhlasových okruhoch vám to nevadí.
Stále razím názor, že na tento web sa chodím skôr zabaviť. Veď reálne sa tu odbornosť vytratila. Obzvlášť, ak tu nejaký Jazz_Laco, ktorý vypisuje o dušu a keby len vypisoval, ono sú to často iba bludy. Bohužiaľ sa tu nájdu osoby, ktoré ho v tom podporujú.
Nuž a také Signal rádio svoje hudobné zameranie pred rokmi výrazne zmenilo. To len pre informáciu. Ale ak už bolo spomenuté, iba ukazujete, že SK poslucháč dokáže viac prijať českú hudbu. Tá slovenská nevie často vôbec zaujať. A to som zvedavý, ak prejde Šimkovičovej zákon, ktorým sa výrazne navýši podiel SK hudby. Polovicu dňa budeme v rádiách počúvať neschopných SK interpretov.

Ani nehovor Best Fm nepočúvam, len nútene v robote. :D Signál rádio počúvam cez internet, nedá sa to porovnať z Best Fm, Vlnou a Melody.

Až mi mráz prebehol po chrbte, keď som čítal mená ako Zich, Matuška, Holanová. Takže si škrtáme ďalšie oldies rádio a nastupuje Blaník č. 3 (po Vlne a Melody).....
Nič Netušil nič nevie. Mohol by sa pozrieť do Čiech na rádio Signal, aby videl ako má také oldies vyzerať. Tu je email
info@signalradio.cz
Treba tam napísať a požiadať o exkurziu......

Československé pesničky od 18:00 do 01:00???
To by som uvítal poriadnu Párty Night radšej ako tento škvár....

Hneď prvá pesnička vo výbere je Deepest Blue - Deepest Blue, idemeeee na to! :P

Čakám na Deepest Blue - Deepest Blue a Funkstar de Luxe - Sun Is Shining či CJ Stone - Into the Sea
Dnes 10/10!!!! :)

Zatiaľ nádhera, parádička. Už dlho som si neužil takéto bomby. <3
Dee Dee - Forever

dobrý den, večer Prešove nejde best fm na 94.0 MHz od dnes neviem či nie je problém s vysielačom alebo vypli je šum tam ,tak napíšte prečo nejde kde je problém vyriešte to prosím a napíšem im na mail môžete reagovať na to ako to vnímate ten šum. Môže byť že anténka odišla Prešove na 94,0 Fm pásmo naposledy tak bolo roku 2016-19.

Funko má niektorých dobrých moderátorov, ale už sa tam nehodia. Fun rádio by potrebovalo mladú novú krv, lenže pri hľadaní nových talentov radšej siahnu do žumpy typu "influencer" alebo "youtuber".....

JaSomJa tu vypisuje ódy na Expres a jeho moderátorov už 15 rokov a nikto to už neberie ani vážne, toje diagnóza. Expres má už dlhodobo podpriemerných, afektovaních moderátorov opakujúcich info o SMS súťaži celý deň. Jediná svetlá výnimka je Martina Žikavská, ktorá nie je afektovaná a netrepe 2 na 3.
FUNko je na tom o čosi lepšie, rozhodne menej afektu a trápností.
Za najlepších moderátorov na SK momentálne považujem Martina a Dominiku z Rána na FMku.

Ja za najlepších považujem moderátorov STVR, konkrétne rádio Slovensko a rádio Regina. Tí aj vedia niečo zaujímavé povedať z čo má nejakú informačnú hodnotu, nie len samé vtipy a opakovanie informácie o SMS súťaži a nič viac.

Vidíš a ja považujem už aj tých funrádiovských moderátorov za lepších, než má ten "tvoj" Expres ;)

To naozaj má Expres nejakého "skvelého" moderátora?! Že to ja vždy mám "šťastie" len na tých hlboko podpriemerných, keď to rádio náhodou naladím...

A napadlo ti že môže ísť iba o skúšobné vysielanie? A to sa neavizuje nikde. Keď u lídra na našom trhu začínal Matúš, pár krát vysielal zavčasu ráno pred Hemendexom od piatej ráno. A nebolo to avizované nikde, ani na webe Expresu, ani vo vysielaní. Jednoducho si rádio iba skúšalo dnes už skvelého moderátora, ktorý nie len nahradil Miša, ale je asi aj lepší. To je však jedno, jeho skúšobné vysielanie sa nikde neavizovalo

Je to taký chaotický programming. Mali by sa skôr sústrediť na denné poobedňajšie vysielanie....
To že majú katastrofálnu web stránku je jasné na prvý pohľad....
Ak by boli "normálne" rádio, rozpošlú tlačovú správu o to čo štartuje do relevantných médií....

Dnes ide cez víkend od 8.00 hod. moderované vysielanie, opäť nikde neavizované, už by mohli niekde zverejniť aj aktuálny program, na Facebooku majú fotku že sa presťahovali, to je pekné, ale info o novinkách v programe žiadne, web ten absolutne neaktuálny, akurát teraz išla upútavka , že o 13.00 v sobotu bude nejaký motoristický magazín s Alexandrom Štefucom, PR oddelenie asi v Beste nepoznajú...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň