Diskusia k téme Rádio Best FM
Mint Royale - Don't Falter 21:25
A teraz hneď prvá pesnička vo výbere Don't Falter 22:02.
Som ju dlho nepočul.
A hlavne, že sa opäť opakujú pesničky zo včera. Onedlho aj Iio - Rapture.
Opakujúce sa pesničky zo včerajšieho dňa.
Tú prvú hodinu po 21:00 je vidno, že sú tam tie pesničky z prvého pridávania. :(
WTF, obchodný podiel spoločnosti Geach s.r.o., ktorá vlastní Rádio Best FM je založený v prospech AMK Holding, kde má prsty známy právnik Zoroslav Kollár....
No je to zvláštne to ich sťahovanie. Aspoň na IG storke mohli niečo dávať ako sťahujú atď. Ale že vôbec nič. Zaujímavé je to celé.
Pozrel som si po čase playlist a teda celkom som ostal prekvapený keď pozerám dnešok. Musel som sa dvakrát pozrieť či mám rozkliknuté Best FM.
Inak to sťahovanie mi príde úsmevné. Najprv presťahovalo SiTy na Račiansku myslím. Potom sa presťahovali do priestorov Best FM a teraz sa zase sťahuje Best FM? A SiTy zostalo?
V zásade mi vôbec neprekáža, že nemoderujú...a ak budú mať v playlistoch aj takúto muziku ako napr. FM-84 - Running In The Night a pod. tak sa vôbec nenahnevám :)
Tak SiTy sídli pri Zváračskom Ústave, predpokladám že počítač a mixpult preniesli tam, do nejakej menšej miestnosti - odkiaľ budú fungovať....
Ináč ak ten reklamný banner rádia SiTy nalepený zvnútra na fasádu mal zaujať, alebo upozorniť potenciálnych poslucháčov, tak oznamujem - nepodarilo sa. Je to nevýrazné ako všetky Netušilove rádiá.....
Tak to sťahovanie bola čistá kamufláž, ako to úplne zlikvidovať, zrušiť štúdio, presunúť pc s vysielaním samohrajky bohvie kam, veď sťahovali sa iné rádia - vlna, jemne, europa2 a nikto si to pomaly ani nevšimol, a nie títo amatéri, nevedia rovno povedať nezvladli sme to a hra na rádio skončili, že Netušil...
Tak to, že nebola Party night, bolo zrejme z dôvodu, že rotujú ten istý playlist z nejakého záložného PC a na sobotnú PN sa prosto zabudlo. Verím, že budúcu sobotu už v programe chýbať nebude.
Áno máš pravdu, pozrel som si to....
Možno takto budú mať iba počas sťahovania, ale trvá im to už tri dni. Čo preboha prenášajú?
Potom budú potrebovať niekoho, kto vie vyberať hudbu na do Party Night.....
Všimni si, že ten playlist je rovnaký skoro na minútu presne z 3.10.
Možno aj čiastočné z 2.10....
Rovnaké časy len dátum iný.
No pomáhal som Ti s počúvaním, ale keď pustili Sam Brown, povedal som si - treba prestať.
Na takéto relácie by mali radšej najať nejakého skúseného DJ, ktorý by to mixoval naživo.....
To si akože robia srandu. :(
A ja som sa tešil na bomby.
Už konečne aj výbery... Intro / 3 krátke ukážky / outro...
Ale keby bola Párty Night a nie Classic Hits formát...
Som dnes sklamaný. :(
Páčiť sa mi páči, len som akurát zapol rádio a vyskočila na mňa táto pieseň. Som nečakal a pozriem playlist....bum formát Classic Hits.
Však 16/17 a 23/24.8. tam pridali ďalšie nové pesničky do Párty Night. Som zvedavý čo príde po 22... :D
Bryan Adams - Heaven...
Kde je preboha sobotná Párty Night????
Už nerazíš HOLANDSKÝ MODEL, že „na svojej frekvencii si môže vysielať, čo chce"?
Dve slová, ktoré vystihujú diskutujúcich v tomto vlákne. Sú tu ľudia, ktorí majú ego väčšie ako vesmír - možno tam patrím aj ja, ktovie. A sú tu ješitní ľudia, ktorí sú hákliví na akúkoľvek kritiku voči jemu obľúbenému a najlepšiemu rádiu....
Možno si treba uvedomiť, že drvivá väčšina ľudí tu nemá nič proti samohrajke, aj keď sa nájde aj pár kúskov, ktorím to vadí. Ľudia sú sklamaní, že akýsi Netušil tu pred radou sľuboval hory-doly, avšak realita je niekde inde - nič z toho nedodržal. Namiesto moderovaného vysielania je tu ticho, sľubované podcasty, ktoré sa vo veľkom mali nahrávať sú v nedohľadne, stránka vyzerá tak, ako keby ju navrhoval človek s IQ menším ako 50, jingle sú nemoderné, vysiela sa relácia o záhradkárstve, ktorá do moderného oldies rádia nepatrí. Vrcholom drzosti bolo, keď tu majiteľ žobral o nápady diskutujúcich - to len svedčilo o jeho bezradnosti....
Možno by si mal diskutujúci Tech96 uvedomiť, že toto nie je diskusia pre zamestnancov tohoto rádia, ale pre širokú verejnosť, pre každého kto sa zaujíma o rozhlasové vysielanie. Títo ľudia majú právo vyjadriť sa kriticky, majú právo ukázať prstom na chyby rádia, hovoriť o tom, čo sa im nepáči, čo by tam radi videli....
Tak hádam, že to je spojené s tým sťahovaním. ;)
Čoooooo? Oni zrušili výbery po nultej hodine a tie tri ukážky? :(
Som si myslel, že po polnoci to bola len akási chyba, ale teraz po 09:00 bolo deväť hodín, hviezdy, hity, legendy, Classic Hits Best FM a následne Dobré ráno, dobré ráno s Best FM...
Už to ani nie je víkend s Best FM, ale ako cez pracovný týždeň Dobré ráno s Best FM.
No ale tie výbery... Hádam to dajú späť, keď sa presťahujú. :O
Po dlhšej dobre som tu nakukol a musím poznamenať, že sa tu ale absolútne nič nezmenilo.
Neustále tu vidím celkom slušne stupidné príspevky.
Ak niekomu vadí tzv. samohrajka, nech preladí. V zahraničí sú vysielatelia, ktorí si práve na tomto spôsobe vysielania zakladajú svoj biznis. V minulosti bol tento formát aj u nás. A bol celkom úspešný.
Avšak pre tamojších "odborníkov", a to nie len tu na webe, ale aj v mediálnej, je však akosi mimo. Už konečne pochopte, že sú aj poslucháči, ktorí práve tento formát preferujú. Hudba a k tomu spravodajstvo. V podstate starším ľuďom ani nič iné netreba. Alebo chcete počúvať vo vysielaní stupídne sa smejúcich moderátorov? Či sa prikláňate k pofidérnym SMS hrám o XY €. Mimochodom, slovač má podľa štatistík celkom slušný problém s hazardom. Čo ale vysielateľovi nevadí, lebo mu to prináša zisk a rieši náklady na technickú prevádzku. Je potrebné poznamenať, že dosť výrazným spôsobom. Keby bol tento druh hazardu zrušený, tak si môžete byť istý, že napríklad taký Expres by zakapal. Inak povedané, každé rádio má nejaký model fungovania. Len tu sa musí neustále riešiť to, kto, kde, čo a ako. Ja hovorím stále jednu vec. Nepáči sa Ti, vypni to. To je celé? A môj postreh na záver. Zaujímavé je aj to, že keď sa BEST FM niekde na jar zmenilo aj hudobne, niektorí vysielatelia to po cca mesiaci zopakovali. Tak isto tu sledujem, že sa tu nájdu "uchyláci", čo pravdepodobne nepracujú a svoj čas trávia tým, že chodia po regiónoch a čínskymi prijímačmi sondujú frekvencie, aby mohli kde koho nahlásiť a ešte sa tým tu na webe chváliť. To je naozaj neuveriteľné. No a ešte niečo. Ak by tu bola digitalizácia aspoň za niečo stála, tak by ste mali na výber mnoho ďalších staníc. Mali by sme širší výber možností. Nateraz najmä tým mladším musí stačiť neskutočne široký výber na internete. Tento druh počúvania sa už teraz stáva dominantným. Tak čo sa tu stále rieši? A čo ma zaráža, neustále tu vyplakávajú tie isté osoby, Tento web už naozaj nie je o kvalitnej diskusií fanúšikov FM vysielania, ale o egu. Tým som povedal asi všetko.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň