Diskusia k téme Rádio Best FM
Ja za najlepších považujem moderátorov STVR, konkrétne rádio Slovensko a rádio Regina. Tí aj vedia niečo zaujímavé povedať z čo má nejakú informačnú hodnotu, nie len samé vtipy a opakovanie informácie o SMS súťaži a nič viac.
Vidíš a ja považujem už aj tých funrádiovských moderátorov za lepších, než má ten "tvoj" Expres ;)
To naozaj má Expres nejakého "skvelého" moderátora?! Že to ja vždy mám "šťastie" len na tých hlboko podpriemerných, keď to rádio náhodou naladím...
A napadlo ti že môže ísť iba o skúšobné vysielanie? A to sa neavizuje nikde. Keď u lídra na našom trhu začínal Matúš, pár krát vysielal zavčasu ráno pred Hemendexom od piatej ráno. A nebolo to avizované nikde, ani na webe Expresu, ani vo vysielaní. Jednoducho si rádio iba skúšalo dnes už skvelého moderátora, ktorý nie len nahradil Miša, ale je asi aj lepší. To je však jedno, jeho skúšobné vysielanie sa nikde neavizovalo
Je to taký chaotický programming. Mali by sa skôr sústrediť na denné poobedňajšie vysielanie....
To že majú katastrofálnu web stránku je jasné na prvý pohľad....
Ak by boli "normálne" rádio, rozpošlú tlačovú správu o to čo štartuje do relevantných médií....
Dnes ide cez víkend od 8.00 hod. moderované vysielanie, opäť nikde neavizované, už by mohli niekde zverejniť aj aktuálny program, na Facebooku majú fotku že sa presťahovali, to je pekné, ale info o novinkách v programe žiadne, web ten absolutne neaktuálny, akurát teraz išla upútavka , že o 13.00 v sobotu bude nejaký motoristický magazín s Alexandrom Štefucom, PR oddelenie asi v Beste nepoznajú...
Budete pridávať ďalšie tanečné skladby do Párty Night v priebehu jesene?
Heslo: V 105? :D
To že by tam mal byť DJ naživo (alebo aspoň dopredu nahrané) som už spomenul v niektorom z mojich predošlých príspevkov...
Ale zvuk moderátora znie akosi plechovo....
Navyše to nie sú oldies hity ale skôr dance / trance a electro štýl --- takže pre mňa nepočúvateľné.....
Ten best je samé prekvapenie, dnes je moderovaná Party Night - dvojica moderátorov, nikde to ani slovíčkom nespomenuli
Nikto nič, počúvam si klasicky Párty Night a zrazu počujem niekoho rozprávať z mikrofónu...
Normálne som odpadol. Reálne je čiastočne moderovaná Párty Night. Čo to, čo to?
Som ostal asi príjemné zaskočený? :D
Že máš čas sem dávať neustále príspevky. Fakt ma to udivuje.
No ale upresním...
Podľa mojich info nabehne plné vysielanie v pondelok, no a budúci týždeň aj jedna nová relácia. Všetko bude vraj komunikované v pondelok.
Dnes sa opäť vo vysielaní objavili správy, moderované vysielanie ale nie, nikde to ani nebolo odkomunikované, na fb stránke sa podľa posledného príspevku stále sťahujú, čudné spôsoby na prilákanie poslucháčov... alebo skôr na odlákanie.
Žilina 98 MHz - nosná s RDS, bez streamu - od 3.10.2024. Kontaktovať rádio je problém, nakoľko neodpovedajú ani na mail a ani správu cez Fb profil rádia. PB 89,5 MHz ide v poriadku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň