Diskusia k téme Rádio Best FM
Žeby tam je dnes niekto a mixuje playlist?
Môže byť...
Predsa len sa to zmenilo a nehrali sa včera po 21:00 skladby z prvého pridávania len tak.
Ale čo je zaujímavejšie, odkedy je Párty Night po polnoci?
I keď teraz sa hrá pesnička z Chill Mixu... :D
A ako mám chápať, že nebol výber po polnoci? :(
Zrejme im rýchlo došlý peniaze na moderátorov, takže to bude znova samohrajká. Neviem prečo Netušil nenechá Best Fm na internete, ako samohrajka sa tam hodí, len zbytočne zaberajú frekvencie ktoré môžu využiť iné rádia.
Stačí hodiť jeden oznam na fb stránku, že sa sťahujú a zrazu skončilo celé moderované vysielanie, správy a iba hráme, dlho to nevydržalo začali moderovať v máji, v auguste skončilo moderované popoludnie, zostalo tam pár hlasov, správy dookola tie isté, zopár týždňov dozadu nenapádne zmizlo dopravné spravodajstvo a tak sa to pri tom sťahovaní vrátilo do starých koľají.
Text z FB 2.10. o cca. 10:00 -
https://www.facebook.com/BestFM.sk
Vážení poslucháči,
Momentálne sa sťahujeme do nových priestorov, v tomto čase môžete zaznamenať výpadky vysielania.
Ospravedlňujeme sa, robíme všetko pre to, aby sme sa počuli čím skôr z nového štúdia.
Vaše BEST FM
Frekvencia 88,0 Bratislava DNV a 105,6 Stupava idu len nosne. Prečo to Netušil nevypne cele? Nech Best FM ostane vysielať len cez internet.
Takže moderovanie žiadne, kvalita hudby priemerná, budúcnosť neperspektívna....
Počúvam ho od 16:28 aby som si overil, či moderujú - zatiaľ nevypotili ani mäkké F....
už pár dní len samohrajka cca hodinku, potom pár minútiek ticha a potom opäť dokola tie isté pesničky :) ale tak aspoň po pár mesiacoch nie je ticho...
Treba si tie ich popoludňajšie show vypočuť na podcastoch....
....uuups, však žiadne nemajú.....
....čo tie reči ktoré mali pred radou, že sa vo veľkom budú nahrávať podcasty.....
....ale sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú.....
Hlavne že relácia o záhradkárstve zatiaľ fičí --- to je to čo oldies rádio potrebuje.....
...ozaj, niečo o zariaďovaní chatiek v záhradkárskej oblasti by nebolo?
Ja počúvam a poobedie neobnovili, občas si pozvú nejakého hosťa tak raz za týždeň a približne od pol tretej do štvrtej majú zopár vstupoch kde sa rozprávajú a vyzerá to, že je to predtočené, okrem toho v celú a pol idú do 18.00 správy (vtedy sú posledné), žiaden progres nepočuť, myslel som si, že keď v máji spustili moderované vysielanie, že sa to bude vylepšovať ale opak je pravdou, asi došiel cash
Priznám sa že formát ktorý ponúka Best FM nie pre mňa, preto Best FM nepočúvam, podľa príspevkov na facebooku a instagrame to však vyzerá tak, že popoludňajšie vysielanie normálne existuje. Napríklad pred štyrmi dňami bola poobede hosťka Janka Brisudová. Tak ja neviem...
Ja by som sa len zo zaujímavosti spýtal že keď píšeš "Máš záujem stať sa moderátorom, ktorý to bude robiť zadarmo?" to si tam snáď pracoval keď to takto píšeš ?
Máš záujem stať sa moderátorom, ktorý to bude robiť zadarmo?
Možno by Ti Netušil nosil každý deň kebab s kofolou. To už by stálo za to.....
To už nemohlo byť "lepšie" ako úplne z tej prvej dekády... No hádam, že po 23:00 už aj z inej dekády skladieb a nie z tejto prvej... ;)
Link na výber po 22:00: https://jmp.sh/s/uvwpvvAE5D6SdDG0Qxg3
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň