Diskusia k téme Rádio Best FM
Môj názor že určite to nesvedčí o "bezradnosti p. Netušila". To by som si nedovolil povedať. Za mňa je to super nápad spraviť takú ponuku na stretnutie. Veď prečo nie. Diskutujúci tohto fóra neurčujú smerovanie rádia ako píšeš ale niektorý majú určite dobré nápady na vylepšenie, ktoré je možno lepšie povedať na osobnom stretnutí a tam si ich vydiskutovať ako len stále písať sem do diskusie.
Vážení pán Netušil, predpokladám že množstvo diskutujúcich je nadšených ohľadom vašej ponuky na "spoluprácu". Ale doporučujem Vám dať si tento príspevok vymazať, lebo to svedčí o Vašej bezradnosti. Vy máte byť ten človek ktorý určuje smerovanie rádia a nie diskutujúci, Tie základné informácie čo by ste mali vylepšiť už odzneli na tomto diskusnom fóre, Prepracovať web stránku, zohnať si nové moderné jingle a pouvažovať ako by sa dali zefektívniť frekvencie v Bratislave. Čo sa týka programu, sústrediť sa nna ranné a popoludňajšie vysielanie, vyradiť nezmysel akým je záhradkárska relácia. Čo sa týka hudby, zredukovať vysielanie CS hudby na nejaké základné minimum....
Važení diskutujúci, Ďakujem a vážim si vaše príspevky. Usudzujem, že mnoho z Vás je naozaj znalých problematiky a vedia o čom píšu.
Dokonca niektorí z Vás ktorí ma spomínate vo svojich príspevkoch a oslovujete menom Netušil možno naozaj viete ako to u nás v rádiach funguje.Preto by som Vás rád pozval na priatelské posedenie a diskusiu u mňa v RADIO SITY a RADIO BEST FM, kde by sme mohli naozaj konštruktívnou diskusiou sa spoločne porozprávať o vašich nápadoch, námetoch ale aj veciach, ktoré si myslíte že je vhodné robiť inak.
Vaše názory ma zaujímajú a myslím si že je aj vhodnejšie prostredie na vzájomnú diskusiu a zároveň by som Vám rád predstavil našu filozofiu, zámer ako aj mojich kolegov v rádiach.
Verím, že sa medzi sebou spojíte a ak to bude pre Vás záujímave a budete mať záujem o navrhované stretnutie , radi sa s vami stetneme u nás v štúdiach v termíne, ktorý nám bude vzájomne vyhovovať a ktorý navrhnete.
Možno niektorý z Vašich návrhov inplementujeme a ked nie tak aspoň sa spoznáme a budeme naďalej v kontakte.
S pozdravom
Netušil Oldřich
Viem, ze to robi zamerne, ved jemu samemu sa to stalo, preto pise z druheho uctu. Vadi mi, ze sa redakcia nepozera na to, ze aky je ten komentar napisany, ale to kolko ma dislikov. To vobec nie je dolezite. Dolezite je ako sa ten clovek sprava. Niekto tu napise normalnu vec a kvolu tomu cloveku zato dostane 5 dislikov z jeho dalsich uctov ktore si narychlo zalozil aby mohol robit ludom zle. Mam taky pocit, ze toto chce robit vsetkym, aby v diskusii mohol diskutovat on sam so sebou/s jeho druhymi uctami, aj ked jeho uroven diskutovania je na urovni skolkara, pretoze podla neho su vsetci hlupi amateri, len on je super. Spamovanie linkov z anglickej wikipedie sme tu fakt nepotrebovali. Mohla by taktiez redakcia toto obmedzenie na disliky zrusit (nemyslim tym zrusit hodnotenia, to mi nevadi a som aj rad, ze to tu je) a namiesto toho davat obmedzenia, kedy fakt uvidia ze ten clovek tu pise nieco zle.
Prvy clanok co je v poradi na tej stranke: https://www.bestfm.sk/clanky-sophie-ellis-bextor-z…
Ako super, ze 9 jula 2024 (kvoli tym automatickym dislikom od nemenovanych ludi mi teraz redakcia kontroluje komentare, takze to asi bude az na dalsi den) mam ako prvy clanok na hlavnej stranke clanok z 22 septembra 2023, ved o 2 mesiace to bude rok! Stranka je otrasna, treba to surne zmenit…
Súhlasím že jingle by mali byť moderné, ale určite pre Best FM iné ako napríklad pre Energy, jingle musia pasovať k formátu. Ináč keď obhajuješ Pure Jingles, myslíš že Reelworld či Wisebuddah to robiť nevedia? Myslím si že dobré rádio je dobré aj tým, že dokáže mať predstavu o jingloch a spolu s dobrou spoločnosťou dobrý výsledok príde. Ja osobne si myslím že jingle pre slovenské rádio nenaspieva nikto lepšie ako slovenskí speváci. Ak budú mať aspoň zhruba v Best FM predstavu aké jingle by chceli mať a ak nájdu niekoho kto im to naspieva, tak povedzme že Pure Jingles im to urobí na mieru k ich formátu. Dobrý zvukový obal vzniká spoluprácou veľkej spoločnosti a rádia a samozrejme že aj v Best FM by to bolo možné. Na všetko ale treba aj čas, netreba to šiť horúcou ihlou. Veď vieš odkedy má Europa 2 súčasných majiteľov a kedy prišiel ich fakt vydarený zvukový obal. Netreba chcieť po Best FM aby mali nové jingle do dvoch mesiacov
Na slovenskom radiu nemaju co byt jingle kde spievaju so zahranicnym prizvukom. Nazov best fm posobi zahranicno (co mi nerobi problem), v logu je radio s kratkym a (co mi tiez nerobi problem) ale este s tymi jinglami s tym prizvukom to evokuje dojem nejakeho zahranicneho radia. Ked neratam moderovane vysielanie (je to predsa len novinka), kebyze nemaju spravy tak si myslim ze to je nejaka nemecka samohrajka… preto si myslim ze je dovod vymenit tie jingle. Je pekne ze sa ti pacia, ale proste uz treba vymenu
Záleží na tom, kde budeš tie jingle robiť. Pokiaľ to bude v rádiu na kolene, nebude to stáť za nič. Pokiaľ to zveríš odborníkom, môžeš mať najlepšie jingle zo Slovenských rádií......
Za mňa by som jingle nemenil. Toto sú za mňa asi jedny z mála dobrých jinglov čo ešte ostali. Kedysi malo Rádio Viva top jingle, potom to zmenili a je to oničom. Preto som skeptický na ich menenie.
Čo sa týka webu. Ten treba spraviť kompletne nanovo lebo toto mi skôr príde ako dočasná zmena a je to čistá katastrofa. Môj názor.
Jingle z roku 2011 sú nemoderné. Tam nič iné ako zmena neprichádza do úvahy.
Aj oldies rádio by malo byť moderné, alebo nie?
Web tiež nepôsobí profesionálne - nie je tam žiaden program, nie sú tam ľudia ktorí pracujú v tomto rádio, asi ako keby sa za nich hanbili. Bizarný spôsob akým informujú o frekvenciách - sať to do platne je hlúposť, viac by sa hodila mapa pokrytia. Celkovo celý web mi pripadá ako nejaká amatérska práca. Minule som kritizoval tvorcu stránok, firma Remara ktorú vlastní nejaký vysokoškolák popri prebaľovaní plienok. Radšej ten odkaz na firmu odstránili.......
A čo keď sú jingle z roku 2011?
To musí byť hneď všetko nové a aktuálne?
Súhlasím, že web by mal byť častejšie aktualizovaný, ale pokiaľ je to stále oldies rádio a nebudú meniť formát, mali by zostať tak ako sú.
Nemecký prízvuk, nemecký prízvuk....no nič hrozné to nie je.
Každý má iný prízvuk. :D
Nechcem tu robiť dusno, ale jedno mi nedá:
Prečo majú potrebu vyjadrovať sa k tomuto rádiu tí, ktorí sami prehlasujú, že ho nikdy počúvať nebudú? Len nutnosť kydať a frfľať?
Iba sa pýtam. Pokojne sa do mňa pustite, prežijem to :))
Toto rádio potrebuje nie len nové jingle, ale aj web - pretože pozerať sa v horúcom júli na článok z minulého roku o jesenných knižných hitoch začína byť trápne.
To Netušil fakt nevie najať nejakého schopného dizajnéra, alebo sa peniaze minuli? Však obchod s nábytkom mu už krachol a je dlžný kade komu....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň