Diskusia k téme Rádio Best FM

To že by tam mal byť DJ naživo (alebo aspoň dopredu nahrané) som už spomenul v niektorom z mojich predošlých príspevkov...
Ale zvuk moderátora znie akosi plechovo....
Navyše to nie sú oldies hity ale skôr dance / trance a electro štýl --- takže pre mňa nepočúvateľné.....

Ten best je samé prekvapenie, dnes je moderovaná Party Night - dvojica moderátorov, nikde to ani slovíčkom nespomenuli

Nikto nič, počúvam si klasicky Párty Night a zrazu počujem niekoho rozprávať z mikrofónu...
Normálne som odpadol. Reálne je čiastočne moderovaná Párty Night. Čo to, čo to?
Som ostal asi príjemné zaskočený? :D

Že máš čas sem dávať neustále príspevky. Fakt ma to udivuje.
No ale upresním...
Podľa mojich info nabehne plné vysielanie v pondelok, no a budúci týždeň aj jedna nová relácia. Všetko bude vraj komunikované v pondelok.

Dnes sa opäť vo vysielaní objavili správy, moderované vysielanie ale nie, nikde to ani nebolo odkomunikované, na fb stránke sa podľa posledného príspevku stále sťahujú, čudné spôsoby na prilákanie poslucháčov... alebo skôr na odlákanie.

Žilina 98 MHz - nosná s RDS, bez streamu - od 3.10.2024. Kontaktovať rádio je problém, nakoľko neodpovedajú ani na mail a ani správu cez Fb profil rádia. PB 89,5 MHz ide v poriadku.

Mint Royale - Don't Falter 21:25
A teraz hneď prvá pesnička vo výbere Don't Falter 22:02.
Som ju dlho nepočul.
A hlavne, že sa opäť opakujú pesničky zo včera. Onedlho aj Iio - Rapture.

Opakujúce sa pesničky zo včerajšieho dňa.
Tú prvú hodinu po 21:00 je vidno, že sú tam tie pesničky z prvého pridávania. :(

WTF, obchodný podiel spoločnosti Geach s.r.o., ktorá vlastní Rádio Best FM je založený v prospech AMK Holding, kde má prsty známy právnik Zoroslav Kollár....

No je to zvláštne to ich sťahovanie. Aspoň na IG storke mohli niečo dávať ako sťahujú atď. Ale že vôbec nič. Zaujímavé je to celé.

Skús si vypočuť toto na Rádiu Monte Carlo, v piatok od 22:00 do 24:00
Monte Carlo Nights Club

Pozrel som si po čase playlist a teda celkom som ostal prekvapený keď pozerám dnešok. Musel som sa dvakrát pozrieť či mám rozkliknuté Best FM.
Inak to sťahovanie mi príde úsmevné. Najprv presťahovalo SiTy na Račiansku myslím. Potom sa presťahovali do priestorov Best FM a teraz sa zase sťahuje Best FM? A SiTy zostalo?

Neviem či práve tento štýl hudby pasuje do Bestu, navyše pesnička je ešte "nová", takže malá šanca žeby práve túto zaradili do playlistu. A ako som teraz pozeral, tak asi ešte žiadne rádio na SK ju nehralo.....
Hodila by sa do rádia s formátom AC....

V zásade mi vôbec neprekáža, že nemoderujú...a ak budú mať v playlistoch aj takúto muziku ako napr. FM-84 - Running In The Night a pod. tak sa vôbec nenahnevám :)

Tak SiTy sídli pri Zváračskom Ústave, predpokladám že počítač a mixpult preniesli tam, do nejakej menšej miestnosti - odkiaľ budú fungovať....
Ináč ak ten reklamný banner rádia SiTy nalepený zvnútra na fasádu mal zaujať, alebo upozorniť potenciálnych poslucháčov, tak oznamujem - nepodarilo sa. Je to nevýrazné ako všetky Netušilove rádiá.....

Tak to sťahovanie bola čistá kamufláž, ako to úplne zlikvidovať, zrušiť štúdio, presunúť pc s vysielaním samohrajky bohvie kam, veď sťahovali sa iné rádia - vlna, jemne, europa2 a nikto si to pomaly ani nevšimol, a nie títo amatéri, nevedia rovno povedať nezvladli sme to a hra na rádio skončili, že Netušil...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň