Diskusia k téme Rádio Best FM

Navyše som si všimol, že ten nový obrázok nie je optimalizovaný pre mobilné telefóny.....

Ahaho, takže tie slúchadlá už zmizli z titulky, boli nahradené ďalším obrázkom ladeným do dvoch farieb - čiže tá estetičnosť sa vytratila. Navyše ten obrázok je divne orezaný a zo sloganu hviezdy, hity, legendy chýba dole kúsok. Grafický dizajnér sa bohvieako nevyznamenal. Doporučil by som na tom titulnom obrázku popracovať, nájsť niečo lepšie - lebo táto zmena to zhoršila. A hlavne zrušiť tú animáciu, pôsobí to dosť rušivo....
Mapa v kontaktoch už konečne ukazuje na Bratislavu. Ale Londýn bol vždy lepší ako keby tam bola Moskva.....
Dokonca aj preložili spomínané slová do slovenčiny....
Čo sa týka článkov, tak sú tam štyri odkazy s jednotným názvom "nič sa nenašlo". Prikláňam sa k názoru Fanúšika hudby a túto sekciu zrušiť.....
Okrem vyššie spomínaných pripomienkach je treba popracovať na zverejnení playlistu - čo aktuálne rádio hrá. Chýba programová štruktúza a nejaký zoznam zamestnancov rozdelených do sekcií vedenie, moderátori a správy, obchod a reklama a podobne.....

1. Animáciu horného obrázka podľa pohybu myši som nepochopil.
2. Niektoré texty by sa naozaj dali preložiť do slovenčiny "October", "Subscribe to our newsletter".
3. Články by si zaslúžili niekoho, kto by sa im aspoň trochu venoval, alebo úplné zrušenie.
4. Orezanie niektorých bannerov a ikon by mohlo byť lepšie.
5. Rozhovory - nejaký vlastný obsah, ktorý rádio reálne tvorí, má mať dôstojnejšie miesto než Sophie Ellis-Bextor.
6. Mapa v sekcii Kontakt https://bestfm.sk/kontakt/ ukazuje na Londýn.

Nechcem do toho príliš rýpať, lebo Netušil sa urazí....
Ale pokiaľ si spomínaš na starú stránku Bestu a porovnáš to s touto, tak zistíš že je to vlastne to isté, akurát preklopené do nového vizuálu. Pôsobí to úhľadne a esteticky, ale to asi tak všetko - stránka sama o sebe nepriniesla nič nové. Už úvodný obrázok stiahnutý z nejakej obrazovej databanky vôbec nesúvisí s rádiom Best a hodí sa skôr na nejakú audiofilskú stránku. Namiesto obrázka tam mal byť nejaký rolovací banner, ktorý by komunikoval jednotlivé relácie. Aký význam majú tri ikonky na spustenie rádia, navyše ďalšie spôsobí vyskočenie pop-up okna - je to absolútny nezmysel....
Dúfam že na tom ešte popracujú, nebolo by však lepšie priniesť niečo kvalitné namiesto nedorobku?

Akože chýbajú tam veci, to máš pravdu. Ale myslím si, že to tam postupne budú pridávať.

Tak lepšie to je, o tom niet pochýb....
Ja som však orientovaný na detaily a všimol som si dosť vecí, ktoré nie sú dotiahnuté dokonca. Potrebujú niekoho na pozíciu webmaster/soundlayout, ktorý by sa staral o stránky a zvukový obal nie len rádia Best FM, ale aj SiTy....

Ale tak povedzme si na rovinu že je to lepšie ako to bolo. Len to treba ešte doladiť. :)

No už bolo načase. Asi sa majiteľ na chvíľku prebudil, možno mu začala vadiť brutálna kritika od jedného diskutujúceho....
Ale nezaškodila by ani programová štruktúra, prehľad moderátorov, playlist....
Zvláštna je tá reklama na online rádia. Snáď to nedopadne tak, že tam ľudia nájdu niečo lepšie ako Best a preladia....
Ale ten článok o jesenných knižných hitoch by už fakt mohli zameniť za niečo iné, rovnako ako to, že Sophie Ellis-Bextor už dva roky nad niečím žasne....

Akože za mňa je to oveľa lepšie ako to bolo. Už len treba doladiť pár vecí a bude to super. Môj názor.

Frekvencia 91,6 MHz pre Piešťany a okolie už funguje. Dnes som otestoval. Včera poobede ešte nefungovala.

Jazz_Laco chcem si ti napísať o teme že nejde best fm 94,0 presove ano písali minule ze rozculujem bolo uz menej tak nemôže opakovat vypnúť a zapnúť frekvenciu presove za polroka az rok. Dúfam ze sa dlhú zbaví a bude mať na prevádzku na všetkých frekvencie spustené aj tie nove co boli pridelené decembri 20.12.2023 RK, pp, snv, Žilina výmenná frekvencie úž dlho trvá tak nevedia spustiť ne h da vela reklam, môže dať transparentný účet aby ľudia prispeli ab nemusel byť presov a možno Piešťany, Malacky vypnuté každé 4 mesiace, lebo som z toho smutný az nadne niekedy vadí šum mi na tej frekvencii robí nedobru naladu na 18-27%.

Zbytočne sa rozčuľuješ. Majiteľ je neschopný a nemá peniaze. Nemá z čoho zaplatiť dlhy. Niektoré dlhy voči telekomunikačnému úradu sú už z júla 2023. Je to len 54€ už dávno po splatnosti. Požičiava si zo zahraničia a všetku hotovosť z firiem vyberá pre seba aby si mohol užívať.....
Zvysoka kašle na Teba a ostatných poslucháčov....

dávam tu hlásenie ked nepôjde Prešove Best FM zajtra alebo v priebehu týždna toho čo začína záchvíľočku bude zúrivý až do zlej nálade do takej mohli zaplatiť za elektriku a spustiť frekvenciu zajtra ráno o 6:00-8:00 hod. ked bude už začínať bežný čas tak by malo ísť a ked nie tak až 10.3.-31.3. až 1.4.2025 je to smutne že tak je šum na nepríjemnej situácie. Nech ludia prispejú im dajú transparetny účet.

Ako môže majiteľ podnikať vo firme, keď si nedokáže zarobiť ani na prevádzku rádia alebo splatenie dlhov?

dobrý den-večer Ahojte nezaplatili za elektriku bes FM Prešove na marec tak vypli som to zistil o 18:50 ked som išiel zo Sekčová domov od jedného človeka bol šum urobilo drzú náladu až agresívnu práve na marec ked ide jar, som chcel si uživať best FM ked bude teplo.

Dnes som to mal zapnuté od rána, ranné vysielanie moderované s Janom Žgravčákom, správy idú od rána každú polhodinu asi live,lebo na konci bloku hlásia vždy presný čas, doobeda čítal Enriko , poobede Katarína Ulická, popoludnie dnes nie je moderované, to je u nich normal, niekedy je a niekedy zasa nie, asi naozaj už nemá kto robiť, je to paródia na rádio, načo je u nás mediálna rada, keď tu existuje x-rádii, ktoré licenčné podmienky videli iba pri výberových konaniach na frekvencie a inač je to zdrap papiera, viacerým frekvencie viac nefungujú ako fungujú, rádia len kopia dlhy, a okrem pár rádii je to kopec samohrajok.

Ale ranné vysielanie ešte funguje? Takže asi každého neposlal do teplých krajín. Kamarátku zo záhrady tam drží ešte stále. Koľko ho tento experiment vyjde? Stojí mu to za to, aby tlačil nezmyselnú reláciu do éteru, navyše s nulovou počúvanosťou? Či v lete mu bude na oplátku dodávať paradajky, uhorky, papriku a tekvicu?

Best je best p. Netusil vsetkych vyhodil a povedal ze nema na vyplaty:DD panko absolutne nevie co robi…

Nemá teraz čas Netušil starať sa o Best a Sity, pretože teraz moderuje nove relácie v Západoslovenskej Televízií. Napr.: Záhradkárstvo, AutoMoto, Na slovíčko - bulvárno -politická relácia, Hodina otázok od divákov - Môžete sa opýtať či sa v západoslovenskej Televízií budú vysielať nedeľné sväté omše. Z biznis plánom to bude tak: náklady držať pri zemi a výnosy po strop. Best a Sity už by mohli skončiť to trápenie, vysielače po nich pôjdu do výberového konania.

Majiteľ sa momentálne venuje svojej novej hračke - Západoslovenskej Televízií. Popritom rozmýšľa, čo všetko sa dá ešte založiť do Gibraltáru, aby získal nejaké peniaze.....
Kapitál, pán Netušil - to je to čo potrebujete a nemáte. Predpokladám že by vám bodol nejaký anjelský investor - ale nečakajte ho, lebo nikdy nepríde. Btw., nemohol by som nazrieť do vášho biznis plánu ako vybudovať úspešné rádio Best FM? Predpokladám že po prečítaní sa budem smiať sa asi týždne.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň