Diskusia k téme Rádio Best FM
A este jedna otazocka, kedy vyriesite ten nedokonceny prazdny nezabezpeceny web ktoremu sa aj seka live vysielanie radia a potom spadne? Mam dobry internet keby nieco. Dakujem
V poriadku, stava sa :) dakujem za odpoved, best fm velmi nepocuvam lebo som v praci do neskorych hodin a ked som mal best fm zapnuty nebola tam vobec reklama. Mimochodom Laik myslel som to tak ze tam je napisany slogan hviezdy hity legendy v rds namiesto nazvu pesnicky a ci sa to stava aj vam. Dakujem za odpoved
1 otazka: kedy vyriesite tych 6 frekvencii ci kolko v bratislave? Idealne by bolo keby boli dve. A druha otazka: nechcete radsej sity v galante zrusit a dat tam best fm frekvenciu? Pokryje to ds, velky meder, nz a dalsie mesta, kde trnavska frekvencia nedociahne. Dakujem
zdravím všetkých diskutujúcich.
Len pre info som Slovak narodený v Bratislave.
Ak budete mať nejaké relevantné otázky týkajúce sa radii rád zodpoviem, nezaručujem však rýchlosť odpovedí.
Pekný zvyšok večera prajem.
Netušil Oldřich
Sorry, to som mal autocorrect :DDDD
Classic Hits Best FM*
Pardón :D
Jo, reklamy chodia už častejšie, a potom som poznamenal teda aj ten jingle Classic Hits Best FM po každú štvrťhodinu, je to osvieženie :D
Sú to Classic Hits.
Best FM reklamu vysiela. Dokonca vykazuje zisk.
https://www.finstat.sk/17316588
https://registeruz.sk/cruz-public/domain/accountin…
Odked su to classic kids? To som este tam nepocul :DDDD Inac, na best fm je reklama? Tu som tam este nepocul.
Toto tak milujem keď to tam pridali aj počas každej štvrťhodiny tento jingle pri bývalom Československom odvare, úplne super keď to ide po reklame :D
Hneď to má taký svieži nádych :P
Ty sa pocuvas? Hovoris tu o tom ze je to cech a na to trepnes ze madarske meno?
Zas si mimo reality. Ziadny cesi to nekupili, pan je Slovak. Co prispevok od teba, to somarina.
Prosim vas, jedna otazka: aj vam na rds namiesto pesnicky vypisuje len text: hviezdy, hity, legendy - best fm trnava 93,0 mhz (regionalne rds)? Dakujem
Ty tu tas nemudruj prosim ta pekne, daj si tabletku Rasto Cankov!
Príjemný dobrý večer prajeme,
V prípade otázok či tém ohľadom noviniek či zmien v BEST FM či v rádiu SiTy vám radi odpovieme na emailovej adrese marketing@radiosity.sk.
:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň