Diskusia k téme Rádio Best FM
Ahojte,
99,7 MHz Malacky zase vypadava :)
Akurat pocuvame ze hodinovy jingel ohlasil ze je 8 hodin aj ked bolo len 7:)
aj PO sem tam vypadne na 1 sekundu každé 90 minút majú problém s modulaciou
Best FM kedy nevypadáva? Lebo vždy má nejaký problém, poruchu,... Žiaľ.
Vypadávalo to na všetkých, takže to bolo buď v štúdiu, alebo trasa na satelit.
Krátkodobo to vypadávalo, zrejme problém s moduláciou.
Ahojte, na 105,6 začalo hrať niečo iné (asi nahradné vysielanie pri výpadku).
no keď to servisuje KE, tak už chápem, že prečo to dlhé roky pravidelne vypadáva
- WEB, máte pravdu, zamyslím sa nad tým
- Frekvencia Prešov je už približne hodinu opravená, problém sme našli a odstránili
- Frekvencia v Prešove nemlčala, ani nešumela, vysielala náhradný program, tak tu nehovorme o vypdnutej frekvencií a hlavne určite nie 5 dní
- 23 frekvencií po celom Slovensku si servisujeme sami a v čase dovoleniek to nieje "ASAP"
Každopádne, ďakujem za postrehy.
No veď práve to, že ten web by sa dalo aktualizovať a nič by ich to nestálo. Je to tak už roky bez zmeny. Aspoň to by sa mohlo obnoviť. Ostatné veci ako moderované vysielanie, že nie je mi až tak nevadí, hlavná vec je hudba, že je top zo všetkých celoplošných rádií. Síce by som aj na tom vedel trocha viac zlepšiť. Myslím prípad, ktorý sme už spomínali, že často sa stáva, že viac dní za sebou v tom istom čase hrá tá istá pesnička. Mohlo by to byť o niečo pestrejšie, ale beriem. Aj tak je to v pohode.
Dušan,
veď aspoň trochu dajte dokopy ten web.
- playlist ukazuje oneskorene čo sa hralo
- stream síce ide ale je tam nejaká web chybová hláška na pol strany
- FM frekvencia pre prešov vypadáva 2-3x do týždňa, momentálne ide záloha už piaty de§, to Vám nevadí? veď s tým robte niečo
servisuje Vám to Rádio Košice alebo ak nevedia veď si nato zavolajte Towercom alebo niekoho
Zblbol nam router... Tak to cele padlo
Uz by to malo byt OK
Miro Held je športový redaktor Markízy, minule som tu dával jeho fotku i s mikrofónom Markízy. :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň