Diskusia k téme Rádio Best FM
Už to hrá krásne bez výpadkov :-)
Kúp si internetové rádio - napríklad Sencir SIR 5000 WDB a pôjde ti bez problémov, internet predpokladám máš. Samozrejme môžeš si kúpiť aj niečo lepšie, ale toto je náhodou celkom v pohode, aj keď nie je stereo, ale stereo by malo ísť so slúchadlami alebo externým reproduktorom. Ale dá sa kúpiť aj drahšie so stereo reproduktormi, ale dá sa aj to pripojiť k napríklad domácemu kinu alebo Hi-Fi zariaadeniu a v porovnaní s prenosnými "tranzistorákmi" je to aj tak oveľa lepšie.
mohli by to poriešiť lebo je to jedno z mála rádií, ktoré sa dá ešte počúvať :-))
zamrznutý satelitný prijímač na vysielači po búrke alebo po znížení signálu (prípadne pohnutá parabola od vetra).
Pozorujem to už dlhšie a neviem prečo to furt vypadáva. Mali by to poriešiť ak o tom vôbec vedia
Ahojte, 99,7MHz Malacky zase vypadáva signál. Hrá a potom 2-3 sekundy úplne ticho.
Problem so streamom. Nefunguje zvuk na žiadnom zo streamov
Kde si zaznamenál sum ako opäť vypadnuty presove ja som neregistroval sum na 94,0 a ty si kde to zaznamenal normálne ide to a odpis mi.
Prešov opäť vypadnutý...zrušte celé radio
Keď hrá niečo iné sú len 2 možnosti: Buď vypadla trasa a hrá kompjutr alebo ak baluje cez anténu tak ballovaný vysielač mohol vypadnúť a preberá nejaký iný vysielač na rovnakej alebo blízkej frekvencii.
Ahojte, 99,7 zase vypadáva a na 105,6 hrá niečo iné
Spoločnosť Best FM Media spol. s r.o. v roku 2019 znížila zisk o 55 % na 157 € a tržby jej narástli o 45 % na 37 000 €.
Už dlhší čas neaktualizujú svoju webovú stránku a podľa mňa ani nebudú. Sú tam takí moderátori, ktorí už dávno nemoderujú. Keď sa rádio vzdalo aj tejto maličkosti, tak si myslím, že to lepšie už ani nebude. Pochybujem žeby po skončení licencie pokračovali ďalej alebo že by predsa? Pretože z tejto situácie si nič iné neviem vyvodiť. Bodaj by som nemal pravdu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň