Diskusia k téme Rocková republika
A ešte nalad si napr. NAP RADIO Sopron 94.1 a uvidíš na koľkokrát tam vypisuje dynamické RDS.
88,6 Der Musiksender mal dynamicke RDS 886 DER_MUSIK_SENDER W, takže až 3 - krát
Edit: dynamicke RDS momentalne odstavene. Neviem, co to malo znamenat...
Uznavam, je to zakon postaveny na hlavu, kedze v aute nemam Radiotext, a potom ma stve, ze si musim zapamatat cas pesnicky a potom to hladat v playliste na internete. Na druhej strane, nie sme v tom (bohuzial) sami. Tak isto to maju zakazane z okolitych statov Madari a Ukrajinci. V Rakusku ak sa nemylim, tak je povolena dynamika len na 2 krat.(napr. HITRADIO OE3).
Momentálne nejde ani na 92.6 a ani 106.1 a to už od rána co to skúšam od 9:30 do teraz :-(
S prepáčením vysrat sa na také sprosté zákony.Ked to ide v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, Maďarsku, Poľsku, Česku, Francúzsku, mam menovať dalej, tak sakra doriti prečo nie u nas.A ešte to aj niekto obhajuje, taký blbý nejaký zakon!!!!!
Ej, to bude pokuta :D Alebo zeby v rade konecne dostali rozum??
Chcelo by to hrať viacej skupinu FOO FIGHTERS
92.60 MHz je o dve-tri sekundy vpredu ako na sate v Multiplexe Towercomu.Prave som to od skúšal.
Sú BA frekvencie synchrónne s vysielaním v Skylinku?
Super, tak môžem počúvať tak ďalšie rádio cez Skylink.
To vazne chcu vysielat v MT z Matice na Hostihore s vykonom 0,2 kW? Uz Frontinus s 1,0 kW ma dost biedne pokrytie ... tak neviem :/
Áno potvrdzujem.Ide od dnes aj na satelite, paráda :-)
tak dnes som ich objavil na TP 11836 kde su zaparkovane aj ostatne SK radia vysielané z Astry....
v cielovej oblasti akou sú Krasnany ,Raca to spolahlivo zgumuje dialkový príjem zo Suchej hory. 92,6 bud má väčšie obmedzenie alebo tá kóta nie je až tak ideálna pre pokrytie týchto oblastí. Mne v N.Meste ako jediná z nízkovýkonných BA frekverncií ide mono na treťom poschodí.
Dost sa obavam, ze tato frekvencia bude rusena 90,1-kou z BB - SRO1. Byvam vo Vrakuni v byte na 2. poschodi a na hociakom prijimaci v byte (veza, radiobudik, dokonca aj radio v kupelni) chytam SRO1 zo Suchej hory v cistom mono aj s RDS.
ako mi odpisali, o pridelenie frekvencie budu ziadat aj v BB, tak sa tesim a drzim palce, lebo to radio "rock" je nepocuvatelne.. tak isto ako ten biedny projekt "retro" - nech zije barbiegirl. cele zle.
zatial teda iba rockova republika u mna v aute cez tablet :) ale ide :)
budu do konca augusta spustene.Vcera to zaznelo vo vysielani.
technicky vzato, jesen zacina 23.9. co su este cele 2 mesiace :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň