Diskusia k téme Rocková republika
No Aligator sa asi snazi kopirovat RR. Ale je fakt usmevne, ze zaznie jingel "Classic rock" a za tym ide Avril Lavigne :)
Sex Pistols na Rockovej republike ešte pochopím, ale nerozumiem ako môže rádio, ktoré o sebe hovorí, že "CLASSIC ROCK rádio" (t.j. Aligator), púšťať Jamesa Blunta, Pink a v podstate aj moderný rock.
Mam rad rock ale neviem si predstavit fungovanie cisto punckoveho radia na trhu.
Preto suhlasim s tym ze punk do RR patri
Punk je podskupina rocku, takze tvoj prispevok je trochu mimo :) a bezne sa aj u hudobnych kritikov pouziva termin "punk-rock"
Pozeral som playlist tohto rádia a našiel som tam skupinu Sex Pistols. Len pre info, SEX PISTOLS je punk a nie rock.
Náhodou vynikne nové rádio, tak si preladíš určite, mz sme národ preladený.
Skvelé rádio ... už počúvam len ich
v lete 2014 plánujú rozvysielať Martin, Čadcu, Nové Mesto nad Váhom, Ružomberok a Žilinu. http://www.rockovarepublika.sk/frekvencie/
je dobre,ze aj radio takehoto typu rozsiruje svoje vysielanie po Slovensku.Tak isto ako aj v pripade radia One Rock.
http://www.rockovarepublika.sk/frekvencie/ Na ich stránke som našiel aktuálnu mapu pokrytia uz aj s novými frekvenciami, o ktore sa uchádzajú v tomto jarnom licenčnom konání :-)
A je to tu. O Ruzomberok, Martin, Nove Mesto nad Vahom a Zilinu sa uchadza "ROCK-R"
Keď som to sem dával, tak tu ten článok ešte nebol. :-)
Nejlepší stanice , které jsem kdy poslouchal a byly jich stovky.
Chalani gratuluju z Moravy.
Rocková Republika na 92,6MHz by ti tam mala ísť úplne bez problémov :)
konečne ROCK ! dnes som si to rádio trochu vypočul a pozrel playlist a som veľmi rád - nirvana, as/dc, t-rex, Guns N' Roses, linkin park... . už mám plné zuby toho čo hraju všetky naše radia ktoré si človek môže naladiť bežne na radiu (nehovorim o možnostiach internetu, to je iné). už som myslel že rock naozaj umrel, aspon v slovenskych radiach. viem, je tu Aligator, no ten je akosi problem naladit v bratislavskych mest. častiach nove mesto - ružinov frekvencia 97.2. preto by ma zaujimalo ako je to s naladenim rockovej republiky na radiu v tychto častiach (hlavne ako je polus, kuchajda.
Skvelé rádio, výborné pesničky ... už iné ani nepočúvam
Potrdzujem zlepšenie prijmu na 92,6 od piatka poobede.Hrala mi v pohode od Bratislavy až po Lehnice RDS a stereo smer D.Streda.Išla aj dalej ,ale s miernymi výpadkami sterea a bez RDS. V Ba doma mi už nabehne aj stereo pri hraní s anténou. Chyba nebola určite v mojom autorádiu.Všetky ostatné nízkovýkonové frekvencie chytám v pohode.
Pre: teky frekvencia 92.6 MHz ide urcite s vykonom m100 W problem je v efektivnej vyske Dubravska 106.1 je na 243 m,nm plus 55 m a Incheba je na 132 m,nm plus 100 m .nie vzdy je dolezity vykon.
Dneska som isiel do Sladkovicova a v pohode sa dala pocuvat RR na 92.6 . Len uz zo Sladkovicova cez Kosuty do Mostovej pri Galante ju zacal rusit Expres z Novych Zamkov.Ale naozaj zalezi od kvality tunera autoradia,lebo my aj po BA s Noveho Mesta napr. po Zlate Piesky hrala 92.6 celkom bez problemov stereo s RDS cely cas.
Dnes cestou do prace ani v aute som nemal cisty prijem v stereu v Novom Meste. Okolie Polusu. Uplne bez vypadkov a stereo zacalo ist az od Trnavskeho myta smer centrum a Petrzalka. Plný výkon 100W to este urcite nie je.Je to relativne cista frekvencia a na danom uzemi ju nema co rusit.
je velmi zaujimave,ze frek. 106.10,ktora ma podstatne nizsi vykon a vysiela z Dubravky,hra podstatne lepsie v Podunajskych Biskupiciach,ako ta z Petrzalky.Hadam to,ako tu podomnou spoludiskutuci pisal doladia a spustia ju aj na tych plnych 100 w.Lebo ked z Dubravky chytam 50w stereo a z Petrzalky 100 w,zasumene mono,tak to jednoducho nemoze ficat na maximum
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň