Diskusia k téme Rocková republika
Hej, Aligátor hrá hlasnejšie. Zanedbávajú celé rádio nejak. Teraz tušim nejakú súťaž vymysleli, ale inak ide dole vodou.
Uz im to hra v poriadku.Este pred 8 hodinou RR hralo slabo, mono a bez RDS a teraz som pred chvíľou zapol radio a uz je OK.Ale zmenilo sa RDS, namiesto ROCK - R, je teraz ROCK-R -:)
No a to som zabudol že to hralo velmi potichu, taký Aligátor hrá aj 2 krát hlasnejšie, mimochodom, celkovo Aligátor je nejaký hlasný oproti ostatným rádiám, nie je to zákazané? Alebo to je len moj osobný pocit že má tak silný zvuk? Ale... nevadí mi to :)
RR mala nejaku poruchu, alebo odstavku.Tusim vo štvrtok v noci boli bez signalu a na druhy den hrali opäť, ale dosť so slabym zvukom, bez RDS a mono.Takze chyba na ich strane.A to ich chytam v Kvetoslavove pri Šamoríne:-)
Včera som na trase od Sitiny po Devínsku n. Ves ladil 106,1 no za celý čas nenabehlo RDS a ani len stereo, pritom to hralo čisto... majú nejakú poruchu, alebo som bol len ďaleko od vysielača? (nepoznám tie časti BA tak neviem)
Este doplnim, ze ide lepšie ako Radio Aligator:-)
Nieje náhodou uz premiestneny vysielac, pretoze sa mi zosilil prijem aj v u mna v Kvetoslavove a aj v Šamoríne. Napr.hlavna cesta smer Senec zo Šamorína do Kvetoslavova mi ide na autoradiu skoro čisto aj s RDS.Aj po Samorine je dobrý pijem:-)
Toto radijko navysilo vykon,alebo je to zapricinene teplym pocasim?
Lebo v Petrzalke slape aj s Rdskom.
U mňa v Ch. Grobe bez signalu. Ani sa necudujem...
Takisto aj na aplikácii radia.sk už zobrazuje prehrávané skladby
Pred chvíľkou som si to všimol, môj príspevok priniesol ovocie :-)
Pri stanici sa už zobrazujú prehrávané skladby, kedy budeme môcť vidieť playlist tejto stanice? A kedy sa budú skladby zobrazovať na Vašej androidovej aplikácii?
Dnes ma celkom prekvapil signal na Zlatych Pieskoch.Skoro uplne cisto s najazdom na dialnicu smer Zlate Piesky-Petrzalka,krasne cisto s RDS skoro az po Avion.Aj zvuk je uz lepsi,ako bol na zaciatku:-)
Už majú aj web www.rockovarepublika.sk:-)))
Názov tejto témy je "Rádio Rocková republika", rádio sa však identifikuje ako "Rocková republika". Možno by nebolo od veci upraviť názov tejto témy len na "Rocková republika".
Troška som skusal pokrytie a celkom slušne sa dá RR chytať od Dunajskej Lužnej až po Hainburg.Skusane po hlavnej trase cez Rovinku, Biskupice, Gagarinku, s Gagarinky hore na obchvat do Petržalky cez Einstainovu,smer hranica na Berg až po hlavnej do Hainburgu.Od Lafrancony este miestami slabšie, ale potom Patro ka a Kramare už v pohode.Dokonca som na Patrónke videl dva Bilbordy na RR 106.1.Jeden v smere s Patronky na Kramare a druhy v smere s Križovatky Patronka na Petržalku:-)
chvalite prijem na 106.1 ale ja som zistil ze to ma aj tmavsiu stranku - celkom dost sa rusi prijem CR1 na 106.2 (babi lom - hodonin) ... ano pochopitelne mozem ladit 95.1 kojal - brno ale ide o princip.. pomozu uzke filtre a hi-blend ale aj tak sa ten prijem meni jak pocasie teraz.
antena: iskra fm50
skusane na tuneroch: kenwood kt-6040, sony st-sa5es
Konečne! Niečo takéto chýbalo!
Tak dnes som prešiel od Patrónky celú Dúbravku aj Lamač (asi prvé SK rádio, čo na jednu frekvenciu hrá čisto v celej mestskej časti) a signál v aute výborný. Smerom do DNV už trošku horší (pri Metre OK), až sa pri vstupe do DNV stratil. Na klasickom rádiu vyskúšaný signál na Patrónke-areál SAV a v Lamači pri kostole, oboje čisto). Aké máte skúsenosti v iných častiach BA (auto/byt)?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň