Diskusia k téme České rádiá
Teraz mali nejaký technický problém, vôbec ju preto neodvysielali...
u nas sa stale da zachytit Radio Jih 89,9 Mhz radio Impuls 100,5, radiožurnal Cro1 a iné,Teraz je problem s prijmom slabšich stanic kvôli Rock fm,všetko toto radio zarušilo musel som použiť pasmovu zadrž
Dostupný je i stream: http://stream.sepia.sk:8000/kanada64.mp3
A s tebou sa kto baví?! Ja som reagoval na Pala: "ako je to so signalom ceskych stanic v ZA?" Tak sa vydýchaj a nabudúce skôr než zaútočíš na niekoho, pozri si viac, než prvých pár riadkov stránky.
Prosim ta pekne, nezavadzaj citatelov. Ak pises o UHF, a to predpokladam, lebo tento server sa zameriava na UHF, tak pouzity pojem "Záleží od lokality" je zasadny a klucovy! A to takym spuosobom, ze pises vlastne iba o pomedzi, hornom povazi,, zahori resp. Kysuciach. Prevazna vaecsina uzemia SVK je mimo tohoto uzkeho pasu. Co sa tyka AM, prave uplynuly vikend som sa pokusal naladit Cro2 na OV:639, Ol:954, TR:1332, Radiozurnal na Topolnej 270, Crp+ na OV:1071. Pouzil som ako antenu extremne dlhy drot, asi az 4 m. Ale ziadna frekvencia ani nepipla. Resp. "pipla" iba Topolna 270, kde sa v totalnom sume na pozadi dali rozoznat naznaky nejakej cestiny. Ale rozumiet sa tomu nedalo. Resume: cesky rozhlas sa BOHUZIAL na SVK pocuvat neda. A je to hrozne,. lebo slovensky uz ...TEPRV NE...
Záleží od lokality, no s kvalitnejším tunerom sa dá naladiť Kojál, Hošťálkovice i Praded. Radhošť ide stabilne a dobre aj v MT. Neviem ako teraz, no v časoch minulých sa dal zachytiť aj hodonínsky Jih. Mimo mesta sa vo vyšších polohách pridávajú mestské frekvencie z Třinca, V. Klobouk, Zlín a pod.
ako je to so signalom ceskych stanic v ZA?
že v Žiline má z českých rádií najsilnejší signál Rádio Impuls na 100.5 MHz.
Idú naživo alebo zo záznamu ? Lebo dnes ráno po štvrtej nejaká správarka hovorila, že to lietadlo (vyše 60 obetí) spadlo dnes.
Najlepšiu hudbu hrá Oldies radio Praha :)
Zdravím všetkých!Po úpravách vo vysielaní na SV chcem upriamiť pozornosť na zaujímavé relácie Čro Dvojka v čase 18.30-19.00. A to:Stopy,fakta,tajemství ;Kupředu do minulosti; Historie českého zločinu;Toulky českou minulostí. Profesionálne spracované a podané poslucháčovi.Odporúčam
Pražské rádio Kiss 98 FM má novú posilu.Je ňou modelka a moderátorka Snídaně s Novou Hanka Mašlíková,ktorú možte počuť na frekvenciách rádia Kiss 98 FM každý pracovný deň v čase 15.00-17.00 v relácii Na férovku s Hankou
Áno, toto som si hneď uvedomil.
F1 a E2 nie sú konkurenti. K tomu čo píše Rasťo ešte doplním že tieto dve rádiá aj keby neboli pod jedným majiteľom, majú tak rozdielnu cieľovú skupinu, že je nemožné, že by E2 mohla bojovať o poslucháčov F1. Tieto rádiá sa dopĺňajú, patria pod jedného majiteľa a každé z týchto rádií bojuje s niekým úplne iným, nie medzi sebou. To je asi také niečo, akoby si povedal že Regina je u nás konkurencia pre Slovensko, čo je nezmysel
Frekvence 1, Evropa 2, pražské rádia Bonton rádio a Dance rádio majú jedného a toho istého majiteľa francuzský koncern Lagardére.
Teraz pred chvíľou moderátor Frekvence 1 odkazoval i na stránky českej E2-ky, to sa tak často nevidí..je to konkurenčná stanica.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň