Diskusia k téme Rádio Aetter
Divná dolina, tá Trnava: Piráti, plagiátori, koronisti, špekulanti, kverulanti...
:-)
"Spustenie frekvencie sme museli bohužiaľ presunúť na september kvôli koronakríze."
- TTrnavák
:-)
Spustenie frekvencie sme museli bohužiaľ presunúť na september kvôli koronakríze.
Pokiaľ by sa nám podarilo zarobiť aj niečo navyše, chceli by sme peniaze rozdeliť moderátorom, keďže budú pracovať na svojich vstupoch intenzívnejšie a vysielať oveľa častejšie ako doteraz. Ak by nám ale financie chýbali, napríklad na poplatky za autorské práva, vieme sa spoľahnúť na fakultu, ktorá podporuje všetky školské médiá.
"Momentálne by aj tak nemal kto vysielať naživo. Študenti sú doma." Studenti zakaz vychadzania nemaju, nie je skor problemom to, ze uz nemaju vlaky zadarmo?
Pokiaľ viem, škola to financovať nebude.
Smiem sa spýtať ako si prišiel na to, že by práva Aetter mal skrachovať ? Toto rádio patrí pod Fakultu Masmediálnej Komunikácie UCM v Trnave. Toto rádio bude existovať, pokiaľ bude existovať odbor. Je to predsa študentské rádio
Som zvedavý ci ich koronavirus nepolozi, ako sa to bude financovať?
Posledný plán bol spustiť frekvenciu 1.apríla 2020 ale pre pandémiu sa to nestihlo. Momentálne by aj tak nemal kto vysielať naživo. Študenti sú doma.
Nic nove v SK Urad este ani po mesiaci nema cas vybavit prevadzkove povolenie.
Proste Medved.
Vyzera ze sa nic nedeje. Viete nikto nieco nove? Podla vyjadrenia uz mali zacat vysielat.
"Podľa programového riaditeľa rádia Miroslava Kapca z Fakulty masmediálnej komunikácie UCM v Trnave by však chceli na FM vlnách začať vysielať do konca februára 2020. Poslucháči si budú môcť rádio Aetter naladiť na frekvencii 107,2 FM v Trnave a blízkom okolí."
Aetter má nové logo:
https://www.radia.sk/radia/aetter
Je to ozaj len pocit, určite som nenapísal oba príspevky ani som neni zamestnancom Aetteru, je to len naozaj zaujímave rádio, ešte k tomu je študentské
Preco mam pocit, ze posledne 2 prispevky pisal ten isty clovek a zaroven aj zamestnanec Aetteru :D :D Tolko sebachvaly.
Naladil som si a príjemne som prekvapený. Súhlasím s tebou @Palec. Fakt super playlist a celkom odvážny zvuk :) Dám tomu šancu.
Dnes som si naladil toto študentské rádio a som milo prekvapený. Kedže je víkend tak sa nemoderuje a tým pádom nemôžem hodnotiť zatiaľ uplne, ale po stránke playlistu som prekvapený, že rádio je zamerane skutočne na mladeho poslucháča, nove skladby, minimum reklamy, výrazna profesionalita a fresh jingle, ktore su lepšie ako ma väčšina regionálok. Skusim porovovnať Aetter s Europou 2:
Oproti celoplošnej Europe 2, ktora sa prezentuje ako radio pre mladych je Aetter playlistom mnoho násobne lepšie. Na Europe 2 neustale dookola omlete skladby, niektore staršie ako 3 roky! Napríklad Spirits od The Strumbellas, alebo Dobrý Večer Priatelia, ktory ma E2 nastaveny aby hral každy deň, proste nemali by tu hravať skladby staršie ako jeden, jeden a pol roka.. Za mňa je Aetter po hodobnej stránke najlepšie nastavene rádio pre mladeho poslucháča (18-25 rokov) Ešte si počkam na moderované vysielanie cez týždeň, ale určite ma šancu, že sa stanem poslucháčom! :-)
Snad tym cislam neveris :)))
A - bud testovali maximum pocet pripojeni a niekde tie connections nabrali
B - maju natvrdo peak a listeners s prefixom. Vcera tam bolo 131, kratko na to 132. Tieto cisla sa drzali celu noc. Teraz je tam 135.. podla mna maju prefix "13" na Current :)
To len tak na okraj, aby sme tu hned nemali najpocuvanejsie lokalne radio :D
Istý potenciál tu evidentne je. Otázkou ostáva, nakoľko ho využijú. Modernizáciou štúdia to začína, ale ešte majú pred sebou dlhú cestu. Držím im v tom palce.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň