Diskusia k téme Rádio Aetter
suhlasim ze nema sancu aetter konkurovat trnavskému ked to same konkuruje v tt expresu,e2 a myslim aj na sk eteri.50w je o nicom.mozno ozaj len pre studentov aby zistili ako su pocut v eteri,trnavske je od zaciatku profesionalne nastavene a vedia co chcu ale aetter len to ze chceli fm pasmo
Ze Trnavske radio bude mat konkurenciu v podobe Aetteru? Pekny vtip! To moze napisat len niekto totalne premotivovany z Aetteru, alebo niekto, kto Aetter a Trnavske nikdy nepocul. K Aetteru len tolko, ze ich vysielanie je tak nieco amaterske, ze to sa tazko popisuje slovami. Bude to v celku hanba, ale tak oni si to zjavne neuvedomuju :)
Treba byt v realite. Projekt dáva možnosť vyskúšať si reálie rozhlasového vysielania študentom fakulty, a tak to vysielanie aj vyzerá... samozrejme veľa závisí na tom, koľko skúsenosti majú ľudia, ktorí projekt riadia. Nie každý čo za mikrofón chce na to naozaj má. Stačilo počúvať chvíľu a celé je to a to nielen v éteri ale aj soc. siete a web dosť amatérske. Každý ale nejak začína. Hovoriť o tom, že to bude nejaká konkurencia pre niekoho s 50W frekvenciou čo poriadne nepokryje ani mesto a s tým, že čo a na akej úrovni vysiela, je v podstate zbytočné. Ono aj teraz cez internet to nepočúva v podstate takmer nik a keď to bude na frekvencii, čo bude chrčať za najbližším rohom zázraky nenarobí. Navyše radio je médium, ktoré bude pomaly ustupovať novším médiám a škola by sa asi mohla viac pozerať dopredu, nie dozadu. Pre predstavu o realite množstva poslucháčov: stream.aetter.sk:8000/index.html?sid=1
nemusím cez google zisťovať, že Trnavské má iba poslucháčov nad 35 rokov, to je dosť omyl. Ja sám nemám toľko a som poslucháčom.
Presne. Trnavske je ina uplne ina cesta, iny format a ina filozofia. To je profi naformatovany projekt. Studentske radio ma dlhu cestu pred sebou, aby na FM nezneli tak ako zneju teraz. Drzim im palce.
To sotva, keďže Trnavské rádio má poslucháčov nad 35 rokov a 107,2 je vyslovene nízkovýkonná frekvencia. :) To zistíš aj cez google.
vyzerá to tak, že Trnavské bude mat v TT a okolí po 2 rokoch vážnu konkurenciu :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň