Diskusia k téme Rádio Aetter
Vidím, že si ešte zo socíku zvyknutý na to, že všetko ti niekto dá zadarmo :-)
Poznám ale niekoľko IRŠ, ktoré majú SW od Sepia Systems skutočne zadarmo.
Za "PRÍSLUŠNÝ OBNOS" (Z TVOJICH DANÍ) čoby nie!
http://www.power.szm.com/index_02.files/image036.j…
;-)
Sephia Systems by po dohote s trnavskou univerzitou určite povolila použivať svoj systém na vyučenie nových moderátorov a následne vedeli systém používať aj v praxi..
Takže 6 najmenších regionálnych rádií. Otázne potom je, či je ambícia moderátorov rádia Aetter pracovať v jednom z týchto rádií.
tak , čo viem a je vidieť aj z fotto štúdií Jazler používajú v rádiu Rebeca, Frontinus, WoW, Beta, Šírava, Liptov, Yes ...
Áno, je to síce proti logike, ale potenciálnych moderátorov vychovávajú na Jazleri, ktorý u nás skoro žiadne rádio nepoužíva.
Čaute, aký odbavovací software používajú a akú majú techniku? Čo pozerám na ich stránke, tak podľa fotiek to vyzerá na Jazler a nejaký analógový mix.
to je tak ked laici pchaju nos kam nemaju.a keby si pozeral a cital zasadanie rady o frekvencie tam bolo povedane ze chcu spolupracovat z aetter a nie ho znicit.a keby si rozmyslal 50w frekvencia nemoze uskodit trnavskému ked na to narazas.tak druhýkrát si over skutocnosti ked nieco trepnes sproste do vetra
Co takto trosku overovat informacie? Pozri si AKTUALNY vypis z OR SR, kde Erik Petlák v danej spolocnosti absolutne nefiguruje. Nemozes posuvat informacie ako Novy Cas ;) Len pre info, jeho posobnost v danej s.r.o.cke bola od: 13.09.2016 do: 19.09.2017.
Tu mas linku na UPLNY vypis: http://orsr.sk/vypis.asp?ID=309196&SID=7&P=1
a teraz pozoooor.. AKTUALNY vypis: http://orsr.sk/vypis.asp?ID=309196&SID=7&P=0
Chameleon odpoveď pre teba:
Licenciu na Trnava Roks získala spomínaná spoločnosť Trnavská produkčná. Jej vlastníkom je firma Art Spektrum, v ktorej sú konateľmi Pavol Jurák, technický riaditeľ nového rádia v minulosti zastávajúci rovnaký post v Rádiu Piešťany, a hudobník a producent Erik Petlák.
Takže Erik Petlák mal za úlohu pravdepodobne zobrať študentom frekvenciu, aby znemožnil študentom vysielať... Zaujímavé zákulisné ťahy.
Neviete kto je a kde sa zobral na verejnom vypočutí pán s menom Erik Petlák? A o čo mu vlastne išlo? On chcel tým študentom tú frekvenciu zobrať :)
Na totožnej frekvencii páli 87kW Kossuth radio z Maďarska.
Čiže Aetter bude mať podstatne menší dosah ako Trnavské. Dobre to pôjde iba v samotnom meste. No na študentské rádio s cieľom vychovávať budúcich moderátorov to úplne stačí.
Trnavské rádio, je podľa mňa Express v menšom. Aj čo sa týka playlistu. Hrajú super hudbu! S moderátormi je to ale horšie. Počúvam ho skoro stále, ale nezvykla som si na stále trošku premotivovanú Viky. Pokiaľ ale sú študentmi z Aetteru, nemyslím si, že studentské rádio nebude mať úspech. Určite obom rádiám držim palce.
Aká že je mi to konkurencia, plne naformátované regio rádio z inou cieľovkou 35+ z dobrým pokrytím okolia VS. "Internátne" samohranie (momentálne) s občasnými správami a nejakými info cez iNet s prideleným mestským prdítkom niekde na streche s cieľovkou povedzme 25- hrajúci údajne aj akýsi muzak vo forme rapu a iných s******.... To mi je konkurencia :D Budú radi, keď im Trnavské pomôže kde bude môcť... Toť vsio
Ty aj vážne veríš čo si napísal, že Trnavské rádio chce byť ako _FM či The End? Tak v prvom rade sa zamysli nad ich sloganom, ktorý pár mesiacov používajú a potom si pozri ich playlist, tam uvidíš, že v posledných hodinách hrali takých interpretov ako Taylor Swift, Adam Ďurica, Kygo and Whitney, Camilla Cabello, Shawn Mendes, Maroon 5... Takže Tvoj názor je trošku vedľa
myslel univerzitu masmedialnu zktorej viki chovancova a vychovala dalsich moderatorov premedia kedze to studijny odbor
@zzu: Trnavske vaznu konkurenciu? Ved to je uplne iny format vysielania, Trnavske sa snazi byt hudobne ako _FMko, The End v Bratislave, pripadne Piestany, ale Aetter hra cisto komercne otravne braky z balika dookola, rovnako ako Expres/Fun/Europa 2. To je radio s uplne inou cielovkou, ktore kvoli hudbe urcite nikto pocuvat nebude.
@jozef : Pre Forte? Aetter vznikol v 2011, to Forte uz peknych par rokov nevysielalo, to s niecim mylite.
ano daval si link na temu trnavske radio 2mesiace po turnuse
Trnavské rádio je v Trnave tretie najpočúvanejšie (po Exprese a Slovensku). Dávnejšie som do inej témy dával link.
podla toho kde bude antena ale myslim budu mat problem z dosahom.a zalezi aj od vysielaca.trnavske ma dobry vysielac a na komine vysoko a zalezi tiez podla pocasia.aetter bude mat aj problem myslim z reklamou,ale sami povedali na vypocuti ze oni zatial maju financovanie ucm
Čo si myslíte, že aký dosah bude mať aetter? 50w je podľa mňa málo. Ale zase na druhej strane, trnavské má 100w, čo tiež nie je veľa a s výborným dosahom.
vsak ano startovacia,viki je odtial,aj vychovali kopu pre forte a iných co uz aj v tv.ale 50w bude maly dosah.ale vies aj ty peter co je trnavske,to je dobre a hlavne znh.uvidime co bude za program ale myslim ze hlavne pre studentov v tt
Ved asi o tom im ide. Ine je rozpravat cez internet, a ine priamo do eteru. A bude to startovacia stanica, pre ine radia. Mozno aj pre Trnavske. A nemyslim si ze, radio ustupi novym mediam. Radio tu bude stale, i ked niektore su uplne na figu. Ale tak to asi musi byt.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň