Diskusia k téme Rádio Vlna
sam si ,,sit,,
Ako kde. Pokrytie za zlepšilo hlavne v Trebišove a na ceste Dargov - Michalovce. Zato Lesné, či Nacina Ves ostali s veľmi slabým signálom. AF prepne vo Voli na 88,5 MHz Magurica, ale tá tam tiež nie je slávna.
Super, aspoň bude teraz oveľa lepšie pokrytie.
Je presťahovaný z Hôrky do Bánoviec nad Ondavou.
V tejto krajine "neobmedzených možností" aj podfukov, skresľujúcich prieskumov, zavádzajúcich reklám, zahmlievaných informácii, lobizmu a kupovaných hlasov!
Nie je ťažké domyslieť si, prečo má Vlna až 7%. Neuveriteľné číslo počúvanosti vzhľadom na rotácie a playlist! Pre väčšinu doteraz nezmagorených ľudí je to nepočúvateľná stanica.
V porovnaní s Vivou je to ako pán a sluha. VLNA je veľmi slabá kópia niekdajšej Vivy.
Viva bola stokrát lepšia a mala nižšiu počúvanosť do akosi nejde do kopy toto je len verklík alebo niekto ovláda aj prieskum je to fraška !!!!
Som jej to predpovedal vzhľadom na rotácie a playlist.
Veď je to kópia Expressu len pre skôr narodených.
V banánových republikách sa dá kúpiť alebo zmanipulovť šecko
Nechápem jak táto napodobenina vivi môže mať 7%.
Už som zistil,že celým menom sa volá Soryana Hádenová, ale o jej koreňoch zatiaľ neviem nič.
Nova moderatorka sa vola soryana posobila v bojniciach v Radiu Beta
Ako tak pozerám, Miro Škrha už nefiguruje na ich webe
Pocuvanost Vlny rastie urcite aj preto, ze vela ludi ktori pocuvali Jemne presli na Vlnu. Aspon som si to takto vsimol. Tabulka pocuvanosti nikdy nie je ako sa povie doveryhodna podla mna su to len prieskumy kde sa opytaju par tisiciek ak nie iba stoviek ludi co je nic v podstate je to velmi malo. Realne to je podla mna uplne ine. A co sa tyka aplikacie radia.sk to je asi najviac doveryhodne aj ked cez internet ludia pocuvaju radia omnoho menej ako cez klasicke fm pasmo kde nie je mozne odmerat realnu pocuvanost.
Mohol by sem niekto napísať niečo o novej moderátorke tohto rádia s nevysloviteľným /zdá sa,že arabským/ krstným menom? Na internetovej stránke som o nej nenašiel nič.
Rozdiel vyše stotisic ľudí je v počúvanosti skutočne zanedbateľný rozdiel :O. Ak je tabuľka s výsledkami vierohodná,potom nie je o čom... :D
Len tak ďalej...
Konečne mi čisto hraje Poľská Jedynka na 88,0MHz
Tak mi napadlo, bol ten Kurpel na Vlne okrem toho jedného vysielania ešte aj inokedy?
Stále / každý deň / hráte tie isté skladby / len trochu poprehadzované /!!!!!!!!!!!!!!!!! Bola by ste obľúbenejšia a viac počúvateľnejšia stanica.
Mohol by si ku každému rádiu napísať čísla počúvanosti z tabuľky, ktorá je k dispozícii aj na tomto portáli ;)
To predstavuje 5 percent.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň