Diskusia k téme Rádio Vlna
Vlna je fajn. U nás v práci sa to počúva skoro v každej kancelárii. Určite lepšie ako počúvať tie moderné nové sračky. Oldies je fajn.
dobrý deň Kuvang podľa teba je trápne rádio a ja ho mám veľmi ráda a silno až fajnovo a košicka frekvencia 88,1 ma 0,20 kw a nie 0,02 a ty kuvang byváš kde na západnom slovensku,ahoj
Ja som zase tu na zapadnom slovensku videl mensi bilboard na vlnu o frekvencii 88,1 co je frekvencia v KE s vykonom 0,02 kw. Stale reklamuju cielenu reklamu. Tak ked toto je cielena reklama ze daju vychodoslovensku frekvenciu na zapadne SK tak to uz ano :D
Vcera poobede som isiel autom okolo jednej starsej dopravnej nehody a zhodou okolnosti nahodou moderator v tomto radiu zahlasil ze nemaju nic hlasene v dopr. servise tak ho jednoducho preskocil a isli spravy. V tom som preladil na FR a tiez tam zacinal dopr. servis a slecna ho citala no dost dlho. Radarov, nehod, zdrzani a kontrol tam porozpravala vela vela. Naco sa vobec vlna snazi robit nejaky dopr. servis ked nevie absolutne nic a v skutocnosti je toho vela ?
Dnes to už bolo OK.
by ma zaujimal psychologicky/sociologicky profil ludi, ktori toto pocuvaju.
A pred tým to bývalo do koľkej? Keďže je to po novom, ako píšeš, už do 21:00
Hity rokov 80tych s Flebom.
Mali ísť správy o celej...
sranda je, že v LV som videl reklamu na TN frekvenciu 105.5MHz.....agentúra si robí svoju robotu naozaj dobre :D
aj ja som si to všimol už dávnejšie tomu sa hovorí cielená reklama, ktorá má účinok !
U nás v DK majú na menšej budove ZŠ J. Matúšku billboard s reklamou, kde je uvedená správna frekvencia 87.90 MHz (Dolný Kubín).
Čo ma však včera zarazilo - na parkovisku pri dolnokubínskom Tescu na miniboarde (či ako sa ten menší svetelný reklamný nosič volá) majú reklamu tiež, ale s uvedenou frekvenciou 88.50 MHz (čo je frekvencia pre Sninu a okolie :) Kde pak soudruzi z NDR udělali chybu? :D
To vážne mohol signál meškať až 7 minút???
Ale všimol som si, že na freq. 92.7 ZA im meškal asi 7 minút..5 dní dozadu.
ale v LM som zachytil aj frekvenciu 90.7 MHz Trestená.
Rádio Vlna získalo novú posilu: Michala Dočolomanského ml. Spolu s Alexandrom Štefucom uvádzajú vo štvrtok večer vlastnú reláciu.
Uz v prvom clanku o radiu tam ma tu funkciu.
https://www.radia.sk/spravy/3214_radio-vlna-uz-je-…
Dalo by sa povedať, že na Slovensku keď niekoho nepohodlného sa chcú zbaviť, tak ho "vykopnú" na vyššie miestečko?
Tu mas napisane aku ma funkciu
...
https://www.radia.sk/spravy/3214_radio-vlna-uz-je-…
https://www.radia.sk/spravy/3389_radio-vlna-oslavu…
Neviete niekto akú má funkciu keď hudobný dramaturg je teraz Flebo
Hudobný dramaturg musí pravidlá rádia rešpektovať, nie vytvárať si svoje vlastné. Môžu sa časom obmeniť niektoré skladby, ale na zmenu pravidiel je potrebné niečo iné ako to, že si to povie hudobný dramaturg
No pokiaľ je to pravda, že Flebo z Jemných sa stal novým hudobným dramaturgom Vlny, tak to len silne dúfam, že prinesie nejaké oživenie playlistu. Už len tá rotácia ma se*e. Stačili mi 3 dni a musel som to preladiť, pretože si nechcem znechutiť niektoré moje obľúbené pesničky. :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň