Diskusia k téme Rádio Vlna
na našu druhú najvyššiu futbalovú súťaž (Dukla B. Bystrica 3 - 0 Dunajská Lužná), cez prestávku na štadióne pustili rádio Vlna.
Inak One Rock už od včerajška v BB (91.3 MHz) nehrá.
Zázraky určite nečakám a opäť pôjdu v zmysle tradičného - časté rotácie a pomerne malá pestrosť (čo je ale príznačné pre všetky rádia z Radio Services, teda minimálne Vlnu a Anténu, čo sledujem).
Mohli by si však z rebríčka vziať inšpiráciu - mnohé hity, ktoré sa bežne na Vlne v podstate vôbec nehrávajú, sa v rebríčku umiestnili často krát vyššie ako tie, ktoré točia jednom kuse dookola.
Btw. kompletný rebríček Top 1000 hitov overených časom má byť uverejnený po kompletnom odvysielaní hitparády na top1000.sk .
Ak sa to vráti do starých playlistov, potom sa vrátime k vlastným hudobným nosičom. Tak aká hrôza?
Súhlasím s Pepo_DK, toto sa dá konečne počúvať. Dúfam, že sa po skončení TOP 1000 zamyslia nad výrazným rozšírením playlistu.
suhlasim, konecne je to velmi dobre pocuvatelne radio, ked hraju top 1000 hitov. Ak sa to ale vrati do starych playlistov, to bude hroza.
Konečne playlist (v rámci top 1000 hitov overených časom), ktorý naozaj stojí za reč. Dobre sa to počúva. Keby takto Vlna hrala stále, tak nemám žiadne námietky. ;-)
Jedine škoda, že skladby v rámci rebríčka odohrané sa niekde na webe nezverejňujú (s ich poradím v rebríčku - nemám na mysli obyčajný playlist tu, či na radiovlna.sk bez poradia v rebríčku), ako tomu bolo napr. vtedy, keď niečo podobné robil Expres.
Inak ak som dobre pochopil, tak skladby z rebríčka sa budú hrať len do 18tej a pokračovať sa bude opäť zajtra (asi od 6tej ?).
Ja na dotyčného ani nereagujem. Ináč naozaj, pekne si tvoj príspevok z formuloval
Ja nemám nič voči hudbe starých čias minulých, bola a vždy bude dobrá. Ale to čo predvádza (ba)vlna .... je skutočne choré ... čau, dovi ?? ;)
Najskôr ma toto rádio zaujalo ale teraz už to není žiadná sláva stále to isté dokola síce dobrých pesničiek ale viac by ich mohlo byť a jingle nic moc a ani moderátori
Toto rádio to je jedna katastrofa...........úbohosť totálna.........existuje len preto aby zaplnil možný informačný priestor pre tých, ktorí sú nevítaní a nežiadúci.
Tak že Vlna už je rozbehnutá ? Alebo sa ešte rozbehne ?
Toť horlivý poslucháč (a obhajca Vlny)! Ale pravdupovediac, ani sa veľmi nečudujem. To rádio totiž dlhodobejšie (ja si ju tiež občas zapnem, ale naozaj len príležitostne) nemôže počúvať niekto úplne zdravý. Čau, dovi. :-)
čau ty jeden nepočúvateľný človek seth chod sa strčiť do zadku chod kade ľahšie opovážiš zrušiť lebo na teba zavolám bandu podľa licencie neskončí je výnikajúce rádio a fantastické rídio,čau,dovi??
Celá Vlna je neorganizovaný bordel. Desím sa keď si pomyslím čo to vlastne prišlo po rozvŕzganej no starej dobrej Vive a ako sa to na ňu chce podobať.
Zrušiť, odňať, vypnúť
včera doobeda som počul vstup moderátora o tom, že niekde v ázii budú mať robotických lyžiarskych inštruktorov. okrem toho, že sa v nom dva razy zakoktal ma to čo sa deje v ázii vôbec nezaujíma a nebolo to ani vtipné. tá správa bola sucho prečítaná štýlom - nech už to mám za sebou. nie nie, takto dobre robené rádio neznie.
Snivaj dalej.. Taketo prehadzovacky frekvencii su absolutne nerealna vec...
Angažovanie Rakovskej od začiatku bol fail a celé vysielanie pôsobí ako ked robí niekto rannú zábavu nasilu....taký je žiaľ potom aj finálny výsledok....a to radsej nespomeniem hudobnú stránku....čo je úplna katastrofa....
Táto ženevská frekvencia je asi zakliata. Boli tam aj dobré rádia (Twist, Viva), ale na miesto Vlny mohli dokryť na 101,8 (100kW) radšej _FM od RTVS (RVR rozhodla inak, RTVS asi záujem o 101,8 nemali), lebo _FM na 89,3 (10kW) je v Bratislave bieda. Sa mi zdá že by bolo lepšie prehodiť Jemné na 101,8, ktoré majú aspoň počúvanosť.
Tá moderátorka je maximalne trápna, trápna bola už aj v markíze a teraz to potvrdzuje dalej vôbec nemá na to aby robila moderátorku a pchá sa tam asi len po protekcii alebo cez postiľku .....
Máš pravdu.To ich trápne uchechtané predvádzanie je čistá katastrofa. Aj mladším poslucháčom to vadí, ako sa aj na bežných veciach niekedy až nasilu snažia smiať len aby to budilo dojem najveselšieho rána. Mne to príde akoby mali v sebe pol litra tvrdého alkoholu alebo nejakej inej povzbudivej látky. To je celé taká šou akoby pre bláznov.
K playlistu: čistý súhlas - Vlna nesiaha Best FM v playliste ani po členky.
K rannej show: Keď ju robil Alex na Vive bez Barbory, bolo to v pohode. Ale teraz mi to tam príde zbytočne moc ukecané až miestami akoby ubľačané (keby to bolo vysielané na nejakej E2 nepoviem ani mäkké F). Ja ju síce ráno (už) nezvyknem počúvať, ale keď idem ráno MHD a vodič to má zapnuté, tak aj do pol autobusu kde sedím počujem stále len akési bla-bla-bla a pomedzi to stále ten ich nudný playlist dokolečka dokola... Mohli by im dať tú žilinskú 94.50 MHz nech pustia kubínsku 87.90 MHz a ide tam niečo normálnejšie.
Počúval som ich rannú show a po dvoch mesiacoch som prestal. Dookola to isté, skákanie si do rečí, smiech na každej blbosti... Asi som už starší poslucháč a moderátorov alla Europa 2 už nemusím.
Začiatky radia výborné ,super hudba Odies ,moderátori nič moc žiadana kreativita, zábavajú sa sami na sebe a poslucháč im je ukradnutý len nech pošle SMS , tera to zapada medzi ostatné komerčné rádia niekde dole nakolko sa hrajú denne tie isté hity a viem už dopredu čo pustia , stále tie isté pesničky od toho jednoho interpreta i ked ich má sto ale hrajú len tu jednu ,to je choré, zapánam CD prehravač.
na trase na Ščobík je ten problém, že spadnuté stomy stále strhávali vždušnú elektrickú linku, teraz to bude aj v zemi a vzdušne rezerva . . . aj na Stráž vedie linka v zemi a aj vzdušne ako záloha...
Zajtra to už bude 9 mesiacov čo sú v FM éteri. :)
Spoločnosť CORPORATE LEGAL, s.r.o. zahájila vysielanie nového celoplošného rádia s názvom programovej služby Rádio Vlna dňa 13.1.2015. V tento deň o 13:30 hod. spustil Towercom prvý vysielač Bratislava – Kamzík na frekvencii 101,8 MHz s vyžiareným výkonom 100 kW šíriaci vysielanie nového rádia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň