Diskusia k téme Rádio Vlna
podla akych oficialnych zdrojov? Uved zdroj,link !!!
Nebudú ako VIVA. Pokračovanie VIVY už máme, aj keď podaktorí tvrdia, že pokračovanie VIVY to nie je, ale podľa mňa je. Zostala taká istá webová adresa, logo, slogan, programy, hudba, fb stránka a neviem čo ešte. Jediná zmena je pokrytie a frekvencie.
Radio Vlna bude urcite cielit na starsich posluchacov .... Do vojny s Expresom a Fun Radiom, ktori maju cielovu skupinu sirsiu urcite nepojdu ... Spustia ranne vysielanie, dopoludnie a poobede .... J&T chce mat 3 stanice tak, aby si medzi sebou nekonkurovali a zaroven mohli nakupit reklami a tu rozdelit medzi 3 radia
ale má byť predsa ako viva. podla oficiálnych zdrojov.
ver, ze takychto ludi ako je slon bude viacej
co si budu mysliet ze Viva obnovila vysielanie pod znackou INFORADIO/TWIST/VLNA/...
Je zaujímavé, že Ťa v práci uspávalo rádio, ktoré tu nikdy nebolo a ktoré vlastne nik nevie ako bude vyzerať :-) Samozrejme aj ten názov je stále otázny
že už tu nebude nuda...
no nechajte si take radio. uspavalo ma aj v praci ked som ho bol nuteny pocuvat. každemu vyhovuje niečo ine. u mna vedu radio slovensko, radio devin a antena rock
a ak by mala aj regionálne varianty, tak by mohla vzniknúť trebars aj BA-Vlna :)
Presne to mi napadlo :D Straaaasne nestastne zvoleny nazov, ak je to teda aktualne. Radio Vlna - hudba pre salase... :P Ale tak zase mali sme aj radio Koliba.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň