Diskusia k téme Rádio Vlna
Podla mna to bude preto Vlna, lebo to len odkopirovali zo zapadu nazov Welle. Tam je kopa radii s nazvom Welle. Tak ako je aj kopa radii s nazvom Antenne. Tak najskor prislo Antenne -> Antena. Teraz ide dalsie radio, tak sa bude volat Welle -> Vlna. Ked pride este dalsie tak ako sa bude volat? Mozno Energy -> Energia :D
Vsetci sa tu cudujete a pohorsujete nad nazvom aky bude mat nove radio. VLNA sa bude volat preto: 1 - lebo ma byt celoplosnym nastupcom neboheho radia VIVA. 2 - lebo sa chce zamerat na tych istych posluchacov ako VIVA. 3 - lebo zacne vysielat na frekvenciach nebohej VIVA. 4 - lebo VLNA je nazvovo podobne ako VIVA :)
o čom majú mudrovať? o nespustenom rádiu? ak to teda má cieliť na rovnakého poslucháča ako viva, bola viva nerentabilným projektom?
Nechapem načo im bude ďalšie podobne zamerane radio.Nebude si Vlna a Jemne navzajom brať poslucháčov?Navyše na starej hudbe a prestarnutom posluchacovi sa asi velmi kseft neda robit.Co sa za tym skryva?Vie niekto? Je to nejaky podvod s ktorym sleduju nejake ine zaujmi?Pisalkovia ako LuboTS Majooo Majak a podobni mudrlkovia nech teraz mudruju.
dalsie jingle z promo vysielania na soundcloude: http://goo.gl/Dpjsc5
1. "Naladené máte Rádio Vlna. Hity overené časom."
2. "Už o 21 dní si naplno užijete Rádio Vlna."
3. "Rádio vlna - Rádio Vlna"
4. "Našli ste hity overené časom (songs)"
5. "Počúvate Rádio Vlna. Rádio Vlna."
6. "Už od 12-teho januára môžete počuť aktuálne informácie, ktoré skutočne potrebujete vedieť. Ale najmä hity overené časom. Počúvajte nás všade radiovlna.sk."
7. "Toto sú hity overené časom. Z Rádia Vlna."
8. "Už od 12-tého januára môžete počuť zábavnú rannú show s Alexom Štefucom a hity overené časom (Alexov hlas, skrátené)."
a to potom kto zostane vo VIVE M ? Vlna, horší názov ani nemohli vybrať. Mali dať radšej Bavlna :D
Alex Stefuca, Karolina Ducka, Maros Pales = najlepsie rano v eteri. Zo starych by som k nim este zobral Petru Podkonicku, Turisa a Matku Zachensku a Petra Hurajta asi bude robit legendarnych 10, ked ho mozeme pocut v uputavkach na radio, v nedelu Lasicu. Vo Vive bolo vela moderatorov ktorych som rad pocuval a chcel este pocut.
tesim sa ze budeme mat dalsie radio rovnakeho vekoveho zamerania s rovnakou hudbou ako u dalsich 20tich staniciach na Slovensku...
z eteru noveho radia budu zniet hlasy z Vivy. Ktohovie kto to bude, uz tam nezostalo vela kvalitnich ludi. Este Pales, Ducka, Bardosova a to je vsetko podla mojho nazoru
čau a kde si to našiel že budú oni asi tu na diskusií som tu prečítal a daj mi like...
Takto Hurajt a Stefuca su uz isti ako tu citam. Kto bude dalsi? Od 12.1 drha VIVA?
sám by som to lepšie nenapísal.... :D čítať ich diskusné príspevky si vyžaduje určitú dávku sebaovládania :)
Chalani, vy ste sa tu našli :D Dúfam, že aspoň vy dvaja si medzi sebou rozumiete :D
čaute bude ten terím 12.1.2015 štart nového rádia a je to isté na každú chvíľu..
Vsak ich nechajte aj trochu posviatkovat. Ci chcete aby pracovali aj cez Vianoce? Predpokladam, ze este tento rok cosi spustia...
Myslel som, že Blavu dovtedy spustia a 12.01.2014 už pôjdu na väčšine frekvencií (ak nie na všetkých) po celom Slovensku. Ale Boh vie, keď na satelite po nich ešte ani chýru, ani slychu... Ale možno to dovtedy dajú, nepodceňujme ich hneď. Však JaT... :)
je naplánovaný ostrý štart tak snáď tento termín to bude.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň