Diskusia k téme Rádio Vlna
o tomto som tu uz pisal ze to bude uplne rovnake radio a nesklamali ma.. tak si uzivajme rovnake pesnicky akoby ich uz nebolo dost..
niesom insider daneho radia , ani ktorehokolvek z tej groupy. V oblasti medii a konkretne radii robim dost dlho na to, aby som vedel ako vznikaju produkty a akym sposobom prebieha vyvoj.
Ja sa neurazam, len sa pozastavujem nad tym, co tu obcas kto co popise.
Co sa tyka spustenia, snad si naivne nemyslis, ze to radio zacne velkym stylom a vybuchaju sa hned na zaciatku aj hudbou aj grafikou a vlastne pre nikoho. Osobne to vidim tak, ze do konca prazdnin to bude taky light, a po druhom kole prieskumov hudby sa to radio zacne formovat do svojej tvare. Co sa tyka image Jemnych, uz len kvoli istym veciam sa to bude musiet lisit od image Jemnych, nebudu si predsa kydat do vlastneho hniezda, ci?? ;) .
Takze suma sumarum, musia si domastrovat zvuk, a to sa bude dat az ked si spustia Kamzik (pokial sa nechcu hrat na pirat radio) , a zvysne veci co sa tyka programu, zvukovej grafiky a inych veci bude podliehat prirodzenemu vyvoju.
Btw: na to ze im zelezo doslo z ameriky v piatok, a dnes uz na tom vysielaju je celkom dobry vykon...
Na žiadne z uvedených frekvencii nevysielaju preto ich nemožete naladiť.
Nejde ani na101.8 Som z Popradu.Ako sa da naladit?
Tie opakovacky na Exprese nas uz nebavia,nebolo nad Vivu-na stred. Slovensku.
Oprava:101.8 a nie 104.8...na 104.8 vysiela Europa2
104.8Radio nejde ani na radia.sk ani na 104.8
Mozno si insider z Vlny, dufam, ze si sa neurazil na moje hodnotenie :) Hned v uvode mojho prispevku som zdoraznil, ze chapem sposob vysielania - testovacie. Nemal som vsak z neho dobry pocit - obavam sa, ze by to mohlo zostat v tejto forme aj naostro. Preto som vyjadril nazor, ze taketo vysielanie je nezaujimave a sedo-priemerne. Dalej sa nechcem opakovat. Prajem sebe aj vsetkym posluchacom, aby som sa mylil a aby ste nas prekvapili niecim zaujimavym a aspon trochu originalnym. Nebudem predsa tvrdit, ze na zaklade vypocuteho testu si Vas v eteri nikdy nenaladim :) To by bolo hlupe a nefer ;)
dnes je uz zrejme dotestovane - vysielalo sa cez internet (do steny)
stream 64 ani 128 na radia.sk uz istu chvilu nejde vobec... pre koho vlastne vysielaju, do steny?
nikto z konkurencie v prvych dnoch vysielania nebol v levely, ako je dnes. Poniektore veci prirodzene dozrievaju, vysielanie jeho format nevynimajuc
Aj ked to spustia von, kolko je uchylakov, ktori cakaju ze to zacne vysielat?? 10, 20 , 100?? Zvysok normalnych posluchacov sa zace naberat postupne, az ked prebehnu marketingove aktivity a realne cisla sa zacnu premietat ku koncu roka. Dovtedy konkurenncia nieje nik a nic. Minimalne 2x prebehnu interne prieskumy , ktore daju spatnu odozvu, kam sa to ma nasmerovat (takto to funguje v normom radiu), takze no stress ... vsetko co zacina nanovo si musi najst svoje miesto ..
btw: stream je uz dole :(
Sory možno sprostá otázka ale ja som technický anitalent. Ako prepnem ten stream na 64kbps? tu na stránke je len 128kbps a ten mi nefunguje. Vďaka za odpoveď
chcel som povedať, že ak TAKTO tak nikto /z konkurencie/ sa nemá čoho obávať... zatiaľ je to až príliš tuctové....
Ide o testovacie vysielanie, preto dufam, ze to nebude v podobnom duchu aj "naostro". Je to az prisli sablonovite, sterilne, bez napadu, nic, co by prekvapilo. Zatial druhe Jemne. Sladke jingle, ktore nechcu nikoho urazit, ale nic zaujimave. Hoci im to dodal urcite nejaky profesionalny "vyrobca" zvukoveho obalu. Pesnicky milion krat omielane, ziadna odvaha a fantazia pri tvorbe playlistu. Jednym slovom NUDA! Takze posnazte sa, nech je to v eteri o par levelov lepsie ;) Inak amen tma :D (aspon u mna).
skusal som frekvencie, co mam v dosahu Sitno, Kamzik, Prievidza a zatial ticho
Aha uz to ide,ale treba prepnut na 64kbps :-) :-)
Akurát tam rozprávala aj Veronika Vaňková (doteraz) z Jemných.
Daj link.Mne to na radia.sk nejde.
Fakt idu on-line. Moderuju - tusim Stanka Jakubikova (kedysi _FM, Viva). Isiel aj dopravny servis 7 minut po celej. Zial uz hrali aj Desmod. Teraz Madonna - Holiday :)
Stranka rádia zatial nefunkčná . Dopravný servis maju zo Stella centra 0904 75 75 75. Trencianska frekvencia 105,5 zatial mlčí. Pokiaľ som dobre započul tak meno moderátorky po 9:00 je Stanka.
Stream na radia Vlna opeť funkcní na radia.sk . Maju spustene uz aj moderované vysielanie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň