Diskusia k téme Rádio Vlna
Už ju majú uvedenú aj na ich stránke, ako spustenú.
Takže týmto má Vlna v prevádzke už všetky zo svojich 28 pridelených frekvencií.
http://radiovlna.sk/p/frekvencie
Mne sa zdajú byť ich rádia poslabšie (Vlna, Jemné, Anténa)
To máš pravdu práve preto Vlnu nepočúvam, prvý deň vysielania som ju mal chvíľu pustenú a stačilo my hudba od buka do buka, pripadalo my to jak Expres. Podľa mňa Viva bola omnoho lepšia jak tento nepodarok čo sa snaží napodobniť bývalú Vivu.
čau pre teba patrilon znáš kvôli čomu je stále výpadok že robia kable do zeme a vypínajú elektrinu možno už ten týždeň posledný krát okolí sniny na frekvencií 88,5,čau
je to nudné a nezáživné rádio s otrasnými moderátormi, 200 pesničkami čo hrá dokola a najhoršou rannou šou aká na našom trhu existuje. myslel som si, že urobia poriadne nadupané oldies rádio. namiesto toho len obyčajná nuda.
Chcem upozorniť, že neustále vypadáva frekvencia 88.5 Snina. Každý týždeň niekoľkokrát.
ide paradne .....a opat si tato frekvencia zacina razit cestu do podnikov a zacina vytlacat Expes a Antenu Rock, ktore doteraz boli asi najviac ;pocut v podnikoch ci obchodoch. Europa2 zas kraluje cadcianskym fit centram a plavarni
čau fero ide to poriadne a super a naozaj vyskúšaj aj teraz to na tu to frekvenciu a potom mi napíš či ide,čau
Včera spustilo Radio Vlna aj vysielač Márovka 88.1 okolie Košíc signál je super.
I am about 10 km far from the transmitter, and there's nothing on 88.1.
@p.t.
Nie je pravda.
Aj pred tým končilo moderované vysielanie v pondelok - štvrtok o 20:00.
@niker
Určite "nehraje". Ale hrá. ;-)
A večer vysielanie končí už o 20:00 pred tým o 21:00
Uz fiunguje, avsak hraje tichsie ako 95,7
Všimol som si, že z moderátorského osadenstva vypadla Eva Viteková, v podvečernom programe ju nahradila z materskej dovolenky navrátivšia Martina Záchenská.
Taktiež mierne refreshli playlist a objavujú sa v ňom skladby, ktoré som doteraz na Vlne nepočul.
Tiež si všímam, že u autobusárov v našom regióne už Vlna vedie (aj keď možno nie nejak výrazne) a to vrátane medzimestských spojov. Aj u nás v práci ju už viacero kolegov/kolegýň objavilo, keď ju počujem naladenú už na viacero kanceláriách na našom úrade.
Vcera prebiehali nejake testy aj na poslednej nespustenej frekvencii. Isla zatial nosna s RDS VLNA. Ale len pár minút. V najblizsej dobe ju uz asi spustia.
O 22:02h som nič nepočul, len ďalšiu pesničku. Prepol som na správy RTVS, na Vlne som nepočul o 22:02.
Vlnu som počúval včera hodinu (21-22 aby ma niekto nenapadol že klamem) Celkom sa to dalo aspoň večer, cez deň tam skoro stále prepnem na mamou oblubenú ABBA, nechcem kaziť a presýtiť túto skvelú kapelu. Inak by som ich CD musel hodiť do koša, ak by som stále mal len Vlnu v bavlne.
neviem si predstaviť 1000 neobohratých piesní :-) a hitov zároveň. prekvapuje ma, že nevymysleli niečo lepšie, tieto hitové špeciály to už tu bolo a nielen na Jemných.
sa radi počúvajú. Mohli by urobiť 1000, ale takých neobohraných piesní.Na 2 dni nie?
Vlna bude vysielať TOP 1000 hitov overených časom. Aká škoda, že pred rokom TOP 1000 robili aj Jemné s ktorými okrem poslucháčov zdieľajú aj priestory :-)
88,1 MHz - Košice - predpokladaný termín spustenia október 2015
Čas na spustenie Marovky sa im kráti. Na ich stránke je zatiaľ stále uvedený predpokladaný termín spustenia september 2015.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň