Diskusia k téme Rádio Vlna
Radio vlna sa prezentuje ako byvala viva.s vivou som spolupracoval ale idema slak trafit ich promo dajte si reklamu v radioservices. Ich profesionalny tym obchodnikov je tym asistentov obchodnikov ktory sa chovaju ako otravny poistovaci nie obchodnici.viva mala kvalitny tym obchodnikov ale ty boli asi moc mudri a vedeli co robia ked su tam neni. Minuly tyzden som mal 5 hovorov od nich a nestacilo ze nemam zaujem. Volaju stale.
Nová relácia Hity rokov 80tych priniesla aspoň na tri hodiny v nedeľu večer oživenie.Čo však nemôžem chváliť, je ich bežný playlist, s ktorým už rok absolútne nič neurobili.Flebo by mal teraz zapracovať na kompletnej výmene už tých obohraných odrhovačiek.
To by bolo vari najlepšie, čo by mohol urobiť pre väčší nárast počúvanosti.
Na ich webstránke som si všimol (Vlnu počúvam skôr príležitostne), že Flebo z Jemných zakotvil na Vlne (viď http://radiovlna.sk/moderatori/roman-juhas ) a má v programe novú reláciu Hity rokov 80tych s Flebom (viď http://radiovlna.sk/relacie/hity-rokov-80-tych-s-f… ).
Podľa uvedenej anotácie k relácii je aj hudobným dramaturgom Vlny.
No presne tak... toto sú opäť príspevky vhodné na vymazanie.
Minule som napísal taktiež komentár k niečomu, čo bolo vhodné na vymazanie a potom to našťastie redakcia vymazala aj s tými mojimi čo samozrejme nevadí ale písal som tam niečo čo si asi nevidel tak to napíšem znova. Niečo by som sa ťa totiž chcel opýtať ale súkromne. Takže ak je to možné, prosím pošli mi mail. Nájdeš ho pod mojim menom. Vďaka.
Mám pocit, že Vy nebudete zdravá... Už len aby sa konečne zaviedla tá registrácia a bude koniec éry týmto exotom :)
na vasu pocest este mnoho
Mozno 700 vhodne ze
A dakujem za opytanie:)
Ešte koľko mien vystriedate z jednej IP adresy? -_-
zbyno dzadon z popradu
Je dobry :snazi sa aj mozno
za £€$√… :) no neda mi
preco mi pripomina VLNA
radio JEMNE a preco zbyno
"utiekol" z ANTENA ROCK.?
kde bude pocutelny nabuduce
A za ako dlho??mmm
na RTI to mal pod vedenim
erica whistlera tvrde ale vedel
!!.a to nevedel anglicky!!!.
( so citacom sprav michalom
Novakom bol zbyno lepsi
Dokonca citali moje sms
Live v eteri ..wow.
no erik mi to neskor zratal;(
Pri petre norrisovej
-chuck nebol jej brat:))
Prosto zbyno urobil
Chybu no ..mojsej by sa
Viac uplatnil:))))
Bezkonkurenčne vyhráva Anjel777 .
1.Róbertko Fico 2.Patrik Švajda a jeho blonďavá Zlatica v TV novinách 3.Rádio VLNA a ich playlist 4.Búrlivé skazené víno ako nekonečný seriál 5.Senzus :-)
nehnevajte sa, ale to čo hraje Vlna je už naozaj na mozog. Ak by ste nehrali abbu a podobné starinky, tak by bolo totálne ticho na Vlne?
Dnes ráno vysielal s Rakovskou Chyno ale jingle išli s Alexom, potom súťažili o cd skupiny Team a mali aj vstup o chlapíkovi, ktorý si urobil video z lietadla v ktorom letel sám... Nemať urobený zvukový obal na záskoky je amaterizmus, rádio s obrovským pokrytím patriace silnej finančnej skupine ráno súťaží o cd v hodnote 9.90e a ked už sa v éteri hovorí o nejakom videu tak očakávam aspoň odkaz na web alebo fcb kde si ho môžem pozrieť. Majitelia, vedenie... spíte?
Nemozem si pomoct, ale vzdy ked som v BA - ladim Vivu metropol. Toto akoze radio sa naozaj pocuvat neda.....
Nevidim problem. Stary Smokovec 104,8. SK a SP 92,4. Ak ide len i dialkovy prijem, poznam jednu bytovku v PP kde ide aj Magurica. 88,5 a 91,2. A o par metrov dalej ide Ostrava Hostallovice. Mna skor mrzi Kiss, lebo to bolo dobre radio.
Vysielač Sčobík som prijimal na mobile v Svidniku Giraltovciach v smere na Bardejov v Košiciach ale dokonca aj V Starom Smokovci. Najlepšie by bolo keby bol vysielač na Vihorlate. Je smutne,že towercom nepostavil žiadne vysielače iba prevadzkuje tie čo zdedil od Slovenských Radiokomunikacii.
Veru tak. To rádio ma zaujíma iba po technickej stránke. A tie brbty Džadoňa a Tarasoviča v sobotňajšom vysielaní sú ako z materskej škôlky.
Teraz je zas lepší príjem od Stakčína na Ubľu. Magurica nie je zašitá. Včera mi 88,5 išlo od Braniska do Humenného. Na Ščobíku je problém s elektrinou. Má to vypadávať zo Ščobíka, tak nech to ide riadne z Magurice. Kde je to u Teba?
dnes má tento rozhlasový paškvil rok. ako zneli na začiatku znejú aj teraz. ako chudobné rádio s bezpohlavnými moderátormi, nudnou sivou hudbou a s výnimkou rannej show nezáživnými správarmi a ich vstupmi vo vysielaní. stačí si pustiť podobné rádiá v susedných krajinách a rozdiel je každému jasný na prvé počutie.
Ten TWC vysielač v Snine je riadne zašitý u mňa ani len naznak signálu. Pritom zo Scobika mam perfektný dokonca mobilný príjem.
Neviem aký problém majú s tým vysielačom neviem akú majú pripojku či vzdušnú alebo zemnú no určite za takú dobu sa už malo nájsť riešenie. Veď pre RDT je to zákazník a teda príjem.
dobrý večer rádio vlna v SNINE už vysiela na 88,5 MHz a z iného vysielača z maguricy takže opraviť,dakujem,dovi..
Server Error
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
error 500
neviem čom neide deluxe700 došlo vnútornej chybe ako vypadok dajte to do poriadku,čaute
Nejak im z čistého neba nejde web stránka :)
čaute ešte neide a čo sa deje a včera malo isť už večer o 18:00 hod. a ani teraz neide sobotu a to kedy pôjde a idú vianoce a neide to,treba to opraviť elektrikári a poriadne,čaute
Vzhľadom na dlhodobejšiu odstávku dodávky el. energie zo strany energetických rozvodných závodov, je v období od 15.12.2015, 9:00 hod. do 18.12.2015, 18:00 hod. realizovaná mimoriadna odstávka VKV vysielača Snina – Ščobík šíriaceho program Rádio Vlna na frekvencii 88,5 MHz. Predpokladaná obnova energie zo strany energetických rozvodných závodov je piatok 18.12.2015 od 18.00 hod. ( http://www.towercom.sk )
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň