Diskusia k téme Rádio Roma
Udivuje ma, ako satu niektori spravate. Pridete mi. ako STBaci, co nahlasuju kazdu blbost. Asi je to vasim egom, pripadne nevzdelanim. Ale za ostany cas, co tu citam prispevky, tak je to iba o bonzovani, ci vasej technickej nevedomosti. V kazom pripade, skoda dalsieho radia.
Kludne nech im odoberu licenciu, aj tak to je hnoj. Nie som rasista ale nepači sa mi toto radio.
sa blíži ku koncu šum zajtra alebo piatok obnovia a vy čo na to hovoríte obnoví sa vysielanie na 97,2 FM PO volal som pondelok tam večer a hovorili že pracujú intenzívne.
včera som volal bartošovi a hovoril že ani nechcel hovoriť o tým o výpadku Romy a je ton ich stožiar majitaľa a ako riesíte a hovoríte o tým podľa vás pôjde do 30 dnoch 30.11.tak mi hovoril ked do vtedy nespustia prídu o licenciu.
Dobrý večer je Prešove sum na 97,2 FM od včera popoludnía od 13:29 či sa pokazila anténa alebo došla elektrika už som im písal aj kamošovi Bartošovi uvidí sa ako sa to porieší s tým do týždňa BB ide alebo nie dajte vedieť.
Mohlo to byť dobré rádio. Niečo iné, ako všetky ostatné.
čo ste hluchý že neopravíte RDS na rádio ROMA v PO už to trvá 13 dní chyba na vysielači po elektrickej vyluvke ked to neopravíte budem tu spámovať a silne slova s vykríčnikmi písať aj email aj im a budete nespokojný?!.
pri výpadku elektrickej energie minulý utorok o 38 hod. vypadlo RDS na ROMA 97,2 FM RDS znamená radio data system takže to opravte a napíšte na tu to tému ako hovoríte.
celkom urcite, niekto 100% sleduje 24/7 tuto diskusiu a aj napriek pokrocilej hodine to za menej nez 45 minut opravil. to bude urcite ten dovod, nic ineho to nemoze byt. neber to prosim ako utok (ako velmi rad mas vo zvyku), ale naozaj nie si az taky dokonaly a VIP ako si myslis.
NAOZAJ?! Ďakujem za radu, sám by som na to nebol prišiel!
VČERA nebol funkčný ani jeden, teraz sú oba, "génius" - zjavne VĎAKA MNE (môjmu upozorneniu).
;-)
Stream na webe je funkčný. Treba kliknúť na šipku prehrávača a nie čakať na samo spustenie :D
"Ľutujeme, toto rádio nie je možné počúvať. Stanica nevysiela alebo nemá dostupný kompatibilný online stream."
https://www.radia.sk/player/roma/375_mp3-128-kbps-…
Tu http://www.radioroma.sk/ tiež TICHO - prehrávač sa ani len nespustí.
Možno by to chcelo pustiť k tomu nejakého GADŽA.
;-)
Daj tomu este par dni a aj tento problem bude vyrieseny, uz sa na tom pracuje ;-)
funguje, ale strasne slabo, vsade to sumi, ked idem autom.. takze je tam nejaky problem este
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň