Diskusia k téme Rádio Roma
Zatiaľ len šum, táto frekvencia by mala byť podľa Facebooku spustená až v septembri 2017.
Čo sa stalo u Vás v rádiu? Zo zaciatku sa to dalo počúvať krasne funky a romska hudba a teraz to znie ako disko radio ty slovenske hity pred romskymi strasne to ste kde vzali tych interpetov. a tie prechody kdo to nahraval vobec to nezapada ani do toho disko radia.
Rádio Roma Prešov.: https://youtu.be/MHSB27ZqxOU
Pre Miňa: Ako sa zobrazuje stanica na displeji ?
Tak super. BB pojde podla vsetkeho az o mesiac neskor - koncom jula. Take mam info.
Prave pocuvam radio Roma v presove na 97,2fm,co sa tyka zvuku a hudby,je to super.Dajte vediet ci spustili aj Bansku bystricu
Zatiaľ to ide pomalšie ako sme chceli. Bude to až v júni a ešte nevieme kedy.
Milan Nemček
už len to tu chýbalo zaujímalo by ma kto to financuje tým stačí fľaša jablčného a spievajú celý deň :)
Pán Nemček mi písal, že k spusteniu BB frekvencie by malo dôjsť v máji.
Hudba, a zaujímavosti o romoch. Pri sledovaní Rádia Roma,nemôžem uveriť skutočnosti,že to vysielanie je pre romov.CHcem sa opýtať kto navruhuje prgram vysielania? Nemôže to byť rom, a tobôž nie slovenský preto,že hudba vysielaná je zameraná skôr pre romské deti. Je to všetko len RAP.hudba propagovaná v dnešnej dobe.Romovia na slovensku majú radi romskú pieseň,lebo piesne romské vyjadrujú to o čo prežili,a ich túžby,V celej europe sa romovia sa vedia dohodnúť romský jazyk je skoro rovnaký všade,mimo olaškých romov. Sledovanosť rádia Vám zvýšia uvedené úvahy
Dobrý večer vážení občania na diskusií idem vám priniesť informáciu kedy spustia v PO,BB rádio ROMA,leb som dnes volal a hovoril až apríli alebo koncom marca a pripravia marci vysielač aj anténky tešíte sa všetci prešovčania,najmä romovia,dovi,ahoj..
(pozerajte od časomiery 44:00): https://www.youtube.com/watch?v=R5Od1TH2eMM
čau a na akej stránke si to našiel na rádio roma alebo cez email môžeš mi poslať link a čom pôjde až na jar cez frekvencie aký majú dovod že až na jar to spustia PO,BB,ahoj..
čau Peťo z BB odkiaľ máš tu informáciu že pôjde až na jar rádio Roma cez prešovskú a bystrickú frekvenciu,daj infošku mňe že odkiaľ máš to,ahoj..
sa spustenie vysielania pripravuje až na jar..
To nemusia, zbytočná stanica a tamtie 2 tiež, keby talianske ok.
Plánujú pokryť i Košice..
Dočkaj času ako hus klasu. :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň