Diskusia k téme Rádio Roma
Hh. Pravda, že radio pre cigánov... Som vdačný, že to radio ani nenaladím
to od Alzáka objednali tú náhradu? A ešte je zablokovaná doprava na ceste pri Senci, kvôli oprave čaká sa aj 5 hod. tak to sa načakajú
Ja skapem od smiechu. Aka debilna vyhovorka. To vam zozerie RVR ale ja NIE
Podla informacii doslo k poruche na vysielacom zariadeni. Je objednana nahrada, avsak v tomto case, ked kazdy kupuje darceky je dorucenie zlozitejsie.
podla mna su pri mori a to je zive vysielanie :)))
aspon to menia :)) raz to nejde vobec alebo to brumí :)))
Chcela by som upozorniť aj na iné rómske kapely ako je kamil,gypsy culy,notar mary,fekete vonat,janko rigo,je ich veľa a nemusíte stále opakovať tie už vaše obohrane pesničky
Oddnes je frekvencia opäť v prevádzke.
Áno ale medzi majoritnou časťou obyvateľstva je to mizivé percento inak bielymi je rasistické pomenovanie majoritnej väčšiny pozor na tvoje skryté rasistické pohnútky, a medzi ropakmi je to presne naopak ak sa nájdu pracovitý tak je to mizivé percento plné nápravnovýchovne zariadenia, plné detské domovy a väznice sú týchto tiež spoluobčanov a ty sú schopný vraždiť aj za 5 eúr!
Sme spoločnosť plná predsudkov a Tvoj príspevok je toho dôkazom. Mám niekoľko priateľov medzi rómami a všetko sú to makači. Tak ako je aj medzi nimi skupina neprispôsobivých občanov, tak aj medzi "bielymi" sú flákači na úradoch práce, prípadne zeleno-tričkoví "hejslováci" kopajúci nevinných ľudí na zemi nehovoriac o nájomných vrahoch za 70tis. Ono sa to nezdá, ale práve také drobné narážky prielievajú olej do ohňa neznášanlivosti a agresivity.
Ty si videl ropáka niekedy niečo robiť? :))))
Aktuálne nejde ani nosná frekvencia.
Volal som na cislo, ktore maju uverejnene na webe aby som sa informoval ako funguju! Zdvihol mi to daky chlap, meno som prepocul ale zrejme bol z vedenia. Potvrdil, ze vedia o vypadku v BB a ze to technicky riesia. Dalej mi povedal, ze od zaciatku roka nedostali zatial ani 1€ na prevadzku, takze riesia len nevyhnutne veci. Maju v plane vymenit techniku na vysielaci aj v studiu, maju vybratych dalsich moderatorov, pripravene nove relacie ale bez € to nejde, co je asi fakt! Nie je to klasicke komercne radio ale preco by nemohlo byt? Kazdy si moze najst volnu frekvenciu a poziadat o licenciu, tak ako oni. Oni si vybrali svoj obsah a ak najdu posluchacov tak ok. Stat dava € na vsetky mensiny dotacie na kulturu tak preco by nemohli dostat romovia na svoje radio? Budme trochu otvoreni a menej kriticki, chcu sami nieco zmenit, aspon sa snazia. Ci budeme na nich len stale nadavat, ze nic nerobia?
Neviem, kto im dal licenciu na úplne zbytočné rádio, nech prepáčia, čo sa im páči. Podľa mňa mohli dať iné rádio.Vedel by som si predstaviť hudbu a hovorené slovo ako boli Maratón, Sobotník, nedeľníky.
Roma v BB už nejde niekoľko dní..
Asi im uz dochadzaju peniaze, ktore si schvalili. Skoda, ze sa VOBEC nesnazia, maju moznost robit 'svoje' spravodajstvo, besedy, riesit svoje problemy, a podobne. Kazdy raz ked to pustim tam ide len hudba, pripadne jeden kanal vrci, alebo nejde vobec. Zda sa mi ze som zachytil aj nejake agenturne spravy. Staci predsa jedneho cloveka poslat s mikrofonikom na tlacovcicku a spravit spravicku. A zaplatit mu za to peniaztek. Takto sa to zvykne robit. Ale zial Radio Roma nikde nevidno, len si tak vyhrava pesnicky - mimochodom maju dobry vyber, dobreho hudobneho redaktora. Ale tam to hasne, mozno aj preto uz "upratuju" https://www.facebook.com/RadijosRoma/posts/9652911…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň