Diskusia k téme Radio Jazz
Teraz overené (dnes prvýkrát)..Jazz 100,7 MHz (Zvolen) aktuálne hrá.
..konečne aj na Slovensku .
Doteraz som túto hudbu mohol počúvať len cez Internet . Darmo jednoduchším poslucháčom sa páčí Profil . Kandráčovci a pod . Proti gustu ...
Dobrý deň,ahojte už zapli alebo ešte nie jazz FM v MI,RS chodte vyskúšať či ide ako a napíšte potom tu zajtra na obed.
ahoj elán aj kuvang už ide JAZZ v PO a chyba bola s elektrikou pisali mi na fb a nemalo sa stať problém aj technola aj pre teba jaro,fox a ž som spokojný že ide aj na mobile až mi je suprovo,hejovo.
Prepadákové rádio ja nikdy počúvať nebudem. Počúval len raz, čo tam ide a nešlo nič. Skončiť s ním.
Veru Peťo keď to neopravia tak bude aj dovi aj dopo a možno aj dopi... :D
dobrý večer,ahojte teraz už šumí od 17:00 hod. na frekvencií 107,5 FM PO to hej 1% počäva tu stanicu srandovnú ked bude šumieť 1,5 až 2 týždňe už budú nadávky intenzívne aj silné ked neopravia,dovi,ahoj
počúvanosť tohto radia je 1%...taknech si to užijú
Prečo by mali vypnúť vysielače nemajú právo majú licenciu Jaro aj Fox a vy kde bývate ako meste napíšte mi tu a mohli vrátiť rockovú republiku keď nechcete jazz a pre mňa je trochu sranda ťa hudba aj uvoľňujúca na nočný spánok ty budeš mať absolútny prepadák Jaro aj fox.ddovi
zrusit toto radio,len zaberaju frekvencie
absolutny prepadak čo tam chceš počuvať,mali by to celé vypnuť vysielače len rušia susedné frekvencie
Ahojte ,dobrú noc halo????????,?? nejde šámí a 1 robilo že seka aj sem tam šumelo a o polnoci úplne šum je a chodte vyskúšať šumenie a podľa vas tu prešovčania opravia to alebo bude šumiť dlho ako one rock,one retro,napíšte mi do 14:00 hod. zajtra,dnes sobotu.
Životnosť tohto projektu je do 30.9. :) /môj tip/
Správne si pamätám že moderované vysielanie malo začať v septembri? A začalo?
Nie sú dostupné ani FM frekvencie!
Rádio Jazz má skoordinovanú frekvenciu v meste Námestovo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň