Diskusia k téme Radio Jazz

Prepadákové rádio ja nikdy počúvať nebudem. Počúval len raz, čo tam ide a nešlo nič. Skončiť s ním.

Veru Peťo keď to neopravia tak bude aj dovi aj dopo a možno aj dopi... :D

dobrý večer,ahojte teraz už šumí od 17:00 hod. na frekvencií 107,5 FM PO to hej 1% počäva tu stanicu srandovnú ked bude šumieť 1,5 až 2 týždňe už budú nadávky intenzívne aj silné ked neopravia,dovi,ahoj

počúvanosť tohto radia je 1%...taknech si to užijú

Prečo by mali vypnúť vysielače nemajú právo majú licenciu Jaro aj Fox a vy kde bývate ako meste napíšte mi tu a mohli vrátiť rockovú republiku keď nechcete jazz a pre mňa je trochu sranda ťa hudba aj uvoľňujúca na nočný spánok ty budeš mať absolútny prepadák Jaro aj fox.ddovi

zrusit toto radio,len zaberaju frekvencie

absolutny prepadak čo tam chceš počuvať,mali by to celé vypnuť vysielače len rušia susedné frekvencie

Ahojte ,dobrú noc halo????????,?? nejde šámí a 1 robilo že seka aj sem tam šumelo a o polnoci úplne šum je a chodte vyskúšať šumenie a podľa vas tu prešovčania opravia to alebo bude šumiť dlho ako one rock,one retro,napíšte mi do 14:00 hod. zajtra,dnes sobotu.

Životnosť tohto projektu je do 30.9. :) /môj tip/

Správne si pamätám že moderované vysielanie malo začať v septembri? A začalo?

Nie sú dostupné ani FM frekvencie!

Rádio Jazz má skoordinovanú frekvenciu v meste Námestovo.

Maju tam dokopy 3 vety a este aj v hlavnom nadpise chyba “jazzove radiu”

Už som pozeral. Školkár urobí lepšiu web stránku. Ale možno časom ju ešte vylepšia beriem to tak, že ešte len začínajú.

Facebook rádia priniesol informáciu o webovej stránke. Takmer nič tam nie je, ale kto chce, nech si pozrie
http://www.radiojazz.sk

Neviem odkiaľ sa odbavuje teraz to vysielanie ale od začiatku je ten Bitrate strašne nízky (hádam 128 kbps mp3) podobne ako napr. na Lumene (odjakživa)
V prípade štýlu ako Jazz mi to príde tak trocha úplne zbytočné vysielanie. Neviem ako modulujú vysielače (asi Sat) no za Rockovej, resp. Aktualu takýto stav nebol.

Celkom zaujímavý formát si myslím, aj preto, lebo takéto rádio tu ešte nebolo. Ja síce toto rádio nepočúvam a ani nebudem, lebo Jazz nie je pre mňa, ale okrem toho si myslím že takéto rádio je dobrý nápad, lebo hrá úplne inú hudbu ako ostatné rádiá. Aspoň si milovníci Jazzu možno nájdu aj niečo pre seba.

Rádio Jazz dostalo zelenú a televízie opäť ďalšie nezmyselné pokuty len aby sa opäť rada nahrabala ako vždy.

Dobrý deň,
kolegovia Vašu informáciu v pondelok ráno preverili, ale to, čo uvádzate sa nepotvrdilo...
S pozdravom
Ing. Roman Vavro, tlačový hovorca
Úrad pre reguláciu elektronických
komunikácií a poštových služieb
Továrenská 7, P.O.BOX 40, 828 55 Bratislava 24
Slovenská republika
tel.: +421 2 57 88 15 52
fax: +421 2 5293 2096
e-mail: roman.vavro@teleoff.gov.sk
www.teleoff.gov.sk
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)