Diskusia k téme Rádio Goldies
Nie je stream? Nebude goldies ani v Android radio simulator, nakoľko príjem rádií táto app bude brať z internetu a signál / podľa výpočtu podľa gps polohy zariadenia. Frekvencie tejto stanice sa budú tváriť ako voľné, prázdne, hoci reálne sa na nich vysiela. Akonáhle sa spustí stream, doplním goldies do Android radio simulator, app Android radio simulator vyjde v priebehu budúceho roka. Bude dostupná len pre systém Android.
Žiaden stream, ktorý tu v diskusii sľubovali, že bude spustený v lete. Rovnako to platí aj o webstránke......
Prečo mám pocit, že tento prvok môže rozhodovať maximálne o tom, kedy ísť na záchod?
Aj keď Goldies krachne, je tu veľa súkromných vysielateľov, ktorí ich radi využijú, takže Patria môže akurát tak zakývať pá-pá.....
Rock zhrabne Martin a Prievidzu, SUB šupneme do Banskej Bystrice a Trenčín pridelíme Detskému Rádiu. Aké jednoduché.....
Ak to potrvá ešte mesiac, prideliť frekvencie pre STVR rádio Patria a hotovo.
Skôr ide zo zotrvačnosti. Chvíľku som ho počúval a oni tam ešte použili vo vysielaní meno bývalého majiteľa, že "Túto reláciu pre Vás pripravil Rastislav....". Ale ponúkli tam flashové informácie o skupinách a spevákoch....
Ak by mali dopokrytú Žilinu, LM, PB a Turčianske Teplice, mohlo tam fungovať celkom slušné regionálne rádio....
Je to rádio určené skôr pre ľudí vo veku 40+.....
Toto rádio hralo celkom zaujímavú hudbu, no po tom, ako si nechalo vziať lukratívne frekvencie (ZA, BB a pod.), bolo jasné, kam smeruje... Škoda... Tu už záchrany niet.
Možno keby popracovali na lepších jingloch a technike tak by sa nič Netušil mohol zahrabať niekde na Kamzíku.....
https://stankovany.loophole.site/
frekvencia 92,4 MHz
Mohla by to urobiť skupina Bauer, im by pasovali frekvencie v Prievidzi a Martine.....
:-/
Pošli sťažnosť na radu a rada sa ňou bude musieť zaoberať. Kde niet žalobcu, tam niet ani sudcu. Asi tak
Čo robia v rade? Sedia na zadku a pozerajú do blba?
Nič v zlom, ale toto rádio už dávno malo mať odobranú licenciu.....
Až budú vysielače fungovať, potom nebudú príspevky o výpadkoch. Veľa ľudí je nasrdených, že bývajú v BB, chcú si naladiť Goldies a nejde, chcú ho počúvať aspoň na webe - tak isto nejde. Myslím že v prípade Baueru sa diskutuje len o programe a hudbe - ktovie prečo? Aha, už viem. Že by im po technickej stránke všetko fungovalo?
Tak máme tu minimálne tému o výpadkoch. Vám to možno vyhovuje, keď si otvoríte tému o rádiu a na povedzme troch stranách sa rieši len to, kde aká frekvencia nejde. V minulosti to bolo o One, teraz Goldies a z obrovskej časti Best FM... Mne ako fanúšikovi rádií to nie je celkom ideálne. Ja by som bol rád, že keď si otvorím tému o rádiu, uvidím diskusiu o rádiu
Tak téma zameraná na konkrétne rádio je všeobecná, môže sa riešiť ako program, tak aj technické záležitosti ako výpadky vysielačov a podobne. Alebo tu chceme duplicitné témy. Napríklad téma 1 : "Rádio Expres - program", téma 2 : "Rádio Expres - moderátori", téma 3 : "Rádio Expres - hudba", téma 4 : "Rádio Expres - výpadky" asi takto by to tu malo vyzerať? Alebo to zredukovať na 2 : téma 1 : "Rádio Expres - obsah vysielania" a téma 2 : "Rádio Expres - technické záležitosti" ? Ale odstrániť technické záležitosti z tejto diskusie určite mi nepríde ako ideálne riešenie.
Ukáž mi rádio v Nemecku, ktorému vypadávajú vysielače na niekoľko týždňov, nikto nie je schopný podať k tomu žiadne informácie, nemá moderátorov, programovú štruktúru, nefunguje stream, webová stránka. Ak by sa toto dialo v Nemecku, ver mi že aj tie diskusie by tam boli iné....
Rovnako to platí aj o iných krajinách. Ukáž mi rádio v Európe, ktorému väčšinu času nefungujú vysielače. Jednoducho nenájdeš. Ak by sa dodržiavali zákony, tak Goldies už dávno neexistuje....
Samozrejme som chcel napísať Radio Goldies, písal som cez mobil a ten to upravil. No a možno dávam tip pre redakciu, aby sa v témach o ktorémukoľvek rádiu diskutovalo o programe a hudbe rádia, nie o tom kde aká frekvencia nejde, opäť ide, zas nejde... Možno podľa vzoru a oznamu čo je hore tu:
https://www.radioforen.de/forums/radioszene-deutsc…
Som na webe radia.sk, otvorím si diskusiu o nejakom rádiu a v tej téme sa riešia také veci, kde to rádio nejde, aké má RDS a neviem čo všetko možné, ale program, kde patrí aj hudba, absolútne nie. Keď si pozriem nemecké radioszene a ich diskusie, ktoré sú podľa všetkého mimo týchto stránok, tak tam v diskusiách je taký oznam, že diskusia je určená o obsahu vysielateľa, iné veci by sa mali riešiť inde. Dočkáme sa toho aj tu, že otvorím si tému napríklad Rádia Oldies a uvidím tu príspevky o programe či hudbe Rádia Oldies? U mňa majú v tomto nemecké stránky palec hore
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň