Diskusia k téme Rádio Goldies
Tiež som viackrát skúšal, nenašlo mi nič,ani na žiadnom streame mi Goldies nespustilo.Naslo mi len Belgické Goldies rádio, ktoré som chvíľu počúval.
Zatiaľ sa nedá dom skúšal to nenaslo to vôbec musia pridať ked im príde do rádia.sk online stream aby sa dalo počúvať.
@MINO Z KOSIC, PeterDX, VEVO, Vladopd:
Fajn, ze vysielaju, da sa to niekde pocuvat online?
Aha,tak O.K. potom beriem späť.Bol som v tom že im bola odňatá z dôvodu nerozvysielania.
mozte si pustit archivny kusok v dlzke 2:13
https://web.archive.org/web/20220927075236/https:/…
Tak to je fajn, keď spustili aj Martin,len škoda že prišli o Prešovsku fq.Ospravedlnujem sa za preklep v mojom predošlom príspevku,teraz som si uvedomil že BJ je Bardejov,ja som mal na mysli Bojnice;)
Je teoreticky možné, že stream tohto rádia neexistuje. A teda ho redakcia nemá ako získať. Ak ale nájdeš hocikde na nete že niekde Goldies hrá, daj to tu a redakcia s tým niečo urobí. V tejto chvíli vôbec nejde web rádia Goldies, preto si myslím že ten stream nemusí existovať.
Aj podľa fm scan su Bojnice aktívne,ale stream nespusti. https://fmscan.org/net.php?r=f&m=s&itu=SVK&pxf=R%E…
Dobrý deň ahojte môžete obnovit ten stream radia goldies píšem o tym 2x od konca marca a nejde este uz je tomu 2 týždne,tak prosim obnovit do zajtra alebo utorka.
Trepeš. To rádio sa zmietalo v problémoch od začiatku. Lehotský na to nedokázal nájsť sponzorov a tak aj vyzerala vysielacia sieť. Legendárnou sa stala inštalácia v Bojniciach. To bolo prerazené dno amatérstva. Nulové náklady na prevádzku sú mýtus a našťastie doterajšia história ukazuje, v akom sebaklame žiješ, keď toto tu tvrdíš. D.
nie je mozne aby tu niekto cele mesiace nevysielal a mal stale licenciu.. dufam ze rvr si to vsimla a zakroci
treba obnoviť rádio goldies na rádia.sk ide iba v PD a budúci týžden pôjde MT a do konca apríla pôjde BB,TN budem rád ked pôjde bude dobrá nálada.
Ja naozaj žasnem koľko ľudí sa tu hrá na odborníkov. Zjavne nechápeš, že je veľmi veľa ľudí, ktorí počúvajú práve samohrajky. Obzvlášť pri takto špecifickom zameraní rádia. Na mediálnom trhu je veľmi veľa rádi, ktoré v podstate majú moderátorov, čo nevedia moderovať a nasilu sa smejú, prípadne hovoria informácie, ktoré nikoho nezaujímajú. A teraz tá pikoška. Práve rádiá, ktoré hrajú iba súvislý prúd hudby, majú svoje financie približne v nule. To znamená, že nemajú veľké výdaje na prevádzku a sú pomerne počúvané. Príkladom môže byť aj rádio Best FM, kde sa len hrá a o celej sú správy. Mimochodom, podľa toho čo viem, prvý vysielač bol spustený v Bojniciach a v priebehu budúceho týždňa (podľa počasia) by mal byť spustený Martin. Ešte doplním, že práve rádio Goldies je hudobné zamerané tak, že oslovuje staršiu skupinu ľudí a práve tí ho počúvajú, lebo nechcú počúvať vo vysielaní stupídnych moderátorov. V mojom okolí poznám veľmi veľa ľudí, čo práve tento štýl hudby preferujú a nikde inde ho žiadne iné rádio nehrá. Škoda, že niektoré veci dopadli tak ako dopadli a je smutné že rádio sa smrťou Rasťa Lehotského dostalo do problémov a nechytilo šancu za pačesy.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň