Diskusia k téme Rádio Goldies

Tiež ju už majú dlho udelenú.

Nemali prísť o frekvenciu 89,8 Prešov keďže ju majú udelenú viac ako 2 roky a doteraz nebola rozvysielaná.

Ďalšia chuťovka. Podľa hudobného kalendára vo vysielaní sa dnes narodili Karol Duchoň a Iggy Pop, ktorí sa narodili ale 21. apríla.

Zaujímalo by ma či sa tomu rádiu vôbec niekto venuje lebo počuť ako RTL hovorí že ako dramaturg pripravil hodinku hitov zo 70. rokov je také no... zaujímavé.
Ale tá kvalita zvuku a jingle... Vždy ma to odradí po pár minútach.

Teraz som skusal stream radia Goldies cez radia.sk a normalne funguje.Priamo cez Radio Goldies je stream Off

Mne v auguste odpisali ohladom prievidze off, ze prebieha dedicske konanie, ze planuju opat rozvysielat....

Len keď nejde stream zaujímavé že tu na rádia stále evidujú že ich počúva 54 ľudí.tak podľa tohoto už som si istý že sú to všetko klamstvá ako aj fitfamily rádio že tak vysoko aj Šírava.uz tomu neverím a ešte aj keď celá aplikácia rádia stále vypadáva že to nie sú čísla aké by mali byť.ubohe

haloo dobrý večer napíšte nejde rádio goldies Martine a cez internet nie je možne spustiť stream kde môže byť chyba dajte mi vedieť na tu otázku dufam že nekončí rádio goldies by som nebol rád.

Dobrý večer ahoj ako to vidíte s rádiom goldies spustením vysielača Trenčín, BB, po ešte ani nie je spustené bude alebo nie do leta az septembra tak uz nemôže naťahovať to donekonečna uz málo ísť viem ze mali udalosť tragickú to spomalilo tu vec.

To uz vyse mesiaca, uz ani neskusam, ci nahodou nenabehlo????

Zdravím, už pár dní nejde v Žiline naladiť 90.8MHz a včera som skúšal v Trenčíne áno tam nešlo. Je nejaký technický problém? Ďakujem

Na ich fb klikni na obrázok kde je rádio sencor s naladenou frekvenciou s pod tým je diskusia

ahoj mino kde si to čítal o spustení že by mal byť máji spustený prešov a ja som to nevidel na fb retro goldies nevidel poriádnu otázku a ty si kde to videl môžeš mi to napísať tu odpoved,dobrík mi napísal že v priebehu mája mali byť spustené vysielače dalšie BB,PO.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň